בוקר טוב לכולללםםםם והכי הכי בוקר טוב למיכל
ל לחיים אדומות New member 15/12/02 #1 בוקר טוב לכולללםםםם ../images/Emo140.gif והכי הכי בוקר טוב למיכל
ס סיגליהיא New member 15/12/02 #4 אולי נפתח פורום נוסף ../images/Emo35.gif נקרא לפורום "בוקר טוב , בוקר טוב גם לך" כבר הרבה זמן אני עוקבת אחריכן, ועושה רושם שחוץ מבוקר טוב אחת ל"אחת" לא קורה כלום. אז יאללה אחרי הברכות והאיחורים ספרו מה עשתה לכן חמותכן ואם לא אז לפחות תמציאו משהו שלא ישעמם. ריפי ממתינה, ממתינה, ממתינה , ממתינה יאללה שחררי האפרכסת.
אולי נפתח פורום נוסף ../images/Emo35.gif נקרא לפורום "בוקר טוב , בוקר טוב גם לך" כבר הרבה זמן אני עוקבת אחריכן, ועושה רושם שחוץ מבוקר טוב אחת ל"אחת" לא קורה כלום. אז יאללה אחרי הברכות והאיחורים ספרו מה עשתה לכן חמותכן ואם לא אז לפחות תמציאו משהו שלא ישעמם. ריפי ממתינה, ממתינה, ממתינה , ממתינה יאללה שחררי האפרכסת.
א אורא New member 15/12/02 #5 סיגלוש ../images/Emo124.gif רי היתה שלי עכשיו יא קנאית עוד מעט את הופכת ירוקה מקנאה וזו דוגמא לחמות שמקנאה בכלתה
סיגלוש ../images/Emo124.gif רי היתה שלי עכשיו יא קנאית עוד מעט את הופכת ירוקה מקנאה וזו דוגמא לחמות שמקנאה בכלתה