בוקר טוב לכולללם

בוקר טוב לכולללם ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכולנו., אחרי סוף שבוע שבו "חרפתי" כמו דב ונהנתי מכל רגע (למעט "ביקור השכמה" של האחיינים הקטנים) החליט השכן מלמעלה לעצבן אותי עם מוסיקה רועשת וגניחות סוערות מחדר המיטות (פחדתי על יסודות הבניין
) עד שהחלטתי ב 2:30 בלילה לעלות ולנתק לו את החשמל ובמקביל ארבתי לו ליד הדלת בכדי שיפתח (לא רצה לפתוח את הדלת). כשלא פתח והעדיף את החושך על פני אור ושאגות טרקתי לו את ארון החשמל בכזו חוזק שכל הבניין התעורר (למעט החרש מלמטה שגם צריך לקבל על הראש בהזדמנות ראשונה ובעלי כמובן
) לא די בזאת שעשה רעש אימים היינו צריכים לסבול את יללות החתול שלו למשך יומיים והלילה אני הולכת לעשות לו שמח גם כן (כנראה חתולה מיוחמת או משהו כזה- מעניין את סבתא שלי). אז למי ששואל
בטח שלא משעמם באילת ובבניין שלי במיוחד
יום טוב לכולנו., אני אהיה פה חזרה בסביבות השעה 9:30 !!!! תחזיקו מעמד.

אורא

New member
בוקר ../images/Emo182.gif../images/Emo186.gif חורפי במיוחד

ואחרי סוף שבוע עוד יותר חורפי ... נחתי כל השבת בבית - הרבה סרטים טובים .. אני כאן עם הרבה עבודה כרגיל וצוואר תפוס
שיהיה שבוע נפלא לכולם + עציון וגנובית

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סיגלי, כשתגרמי עם השכנים שלך,....|ב

תבואי לטפל בבן של השכנים שלי בבקשה. הוא שומע מוסיקה בקולי קולות משעה אחת בצהרים עד אחת בבוקר. צעקות של ההורים שלו ושל כל הרחוב לא מספיקות ליותר מעשר דקות. אל תתעללי בחתולים. הם לא אשמים. תגרשי אותם וזהו. החתול שלי מת בשבוע שעבר ואני עצובה בגלל זה.

arem12

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

סיגל מזל שאני לא שכנה שלך
יום יפה לך ולכולם

טוב, אם כך אתה חושב עציון ../images/Emo12.gif

נתי.,
כדאי לך שכנה כמוני , שקטה מאוד , נקייה ודואגת לנקיון חדר המדרגות ומפנקת באפייה ובישולים. תנאי מגביל אחד: לא אוהבת שמתנחלים לי על הנשמה וקנאית לפרטיות. עציון
: לא קנאתי כלל
(לפי רעש העקבים והירידה המהירה במדרגות מיד אחרי עשה רושם של "נערה עובדת") אבל להתעורר לקול השאגות והרעש של ה"מוסיקת טכנו" עשה לי בלאגן בראש. בעלי שיחיה נחר קשות ולא הבין על מה קמתי. ב 2:30 בלילה מוסיקה כזאת? הערב אני מתכוונת לעלות אליו ולהעמידו (ואת חתולו המיוחם) במקום. אני גם מתכוונת להודיע לו חגיגית שמעבר לניתוק החשמל אני אזמין לו ניידת משטרה בכל פעם שירעיש בשעות לא מקובלות.

הגנובה

New member
סיגלוש יקירתי... את לא מכירה את

המשפט: Dont get mad - Get even
רצוי שתוודאי מהן שעות השינה ושעות העירות של השכן ה"נחמד" - ותגרמי לשעות השינה שלו להיות "עירות" מאוד
אני סומכת עלייך שתצליחי לגלות את הדברים האלה...

עציון

New member
סיגל. הכל תירוצים. ומתוך ההודעה שלך

רק אני מתחזק בדיעה שאת סתם קנאית. הבעל נוחר והשכן דוהר, אז מה עושים? מנתקים חשמל. ולמה? זה שלא ינחר וישאל... וזה שלא "יעבוד" ולא "יפעל"...

גנוביתה, ניסיתי גם את האופציה הזו

אך מסתבר שההוא בכלל נורמלי (חוץ מהשאגות, בחיי דאגתי לו!!!!) וישן בשעות שאנו ישנים. עציון
בעלי כבר שאל אותי בשבוע שעבר אם יש לי איתו משהו כי לטענתו בכל פעם שהוא ישן אני מסתובבת עם מגב גומי בבית (לדפוק לדפוק על התיקרה שלי לפני ש"החלסטרה" עולה) ואחרי כמה דקות נעלמת מהבית
. וחוץ מיזה שבעלי נוחר רק כשהוא מאוד עייף
(תרתי משמע
)

הגנובה

New member
אם את כל כך דואגת... למה שלא תזמיני

לו אמבולנס... שלא יקבל התקף לב חלילה וחס....
תארי לך אותו - באמצע השאגות - פורצים לו לבית משטרה ופרמדיקים ואומרים לו שהשכנה חששה לחייו....

עציון

New member
צודק בעלך וגם חשדותיו. הכל מתחיל

עם מקל ו..גומי... ואל תספרי לו סיפורים כי החשד רק יעלה. ותנחשי, באיזה שלב מדליקים את הרדיו בשיא הווליום? (למבוגרים בלבד!!) ...

זה מה שניסה החכמולוג לעשות

הגביר את הווליום (וגם את השאגות) הבניין מתחיל להפחיד אותי , אם כך אני שומעת את השכנים אז מעניין מה הם שומעים מאצלי (חוץ מהצעקות ע ל בעלי)
השכן מתחתיי הוא רופא נשים בבית חולים אז תמיד בשבת בבוקר אני שומעת שיחה קולחת וערה מי ילדה, מי אושפזה ומה קרה במהלך הלילה ביוספטל. השכן מתחת חרש כמעט לגמרי וגם עליו כבר הספקתי לחטוף עצבים, במקום מכשיר שמיעה או אוזניות הוא שם פול ווליום על הטלויזיה (אפילו ב 14:00 או בלילה) או על הרדיו ויאאלללה חפאלה בבניין. קן הקוקיה כבר אמרתי? (חוץ מימני והשכנה הרוסיה מולי - שקטים כמו דגים)

למעלה