בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםם

gaia20

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםם

אז זהו, חזרתי אתמול בלילה מאילת ליילה- מצטערת שלא יצא לנו להפגש, היה כל כך הרבה דברים מתוכננים לעשות אני מקווה שיצא לנו פעם הבאה להפגש (פעם הבאה גם נתכנן את זה מראש
) יכול להיות שאני אחזור לאילת באחד החופשים של תחילת שנה, אם בא לך את יכולה להשאיר לי את הטלפון שלך במסרים האישיים ואני איצור איתך קשר ברגע שאני אדע
ועכשיו לקצת חוויות החלק הראשון לא יעניין את הגברים שבינינו...נו, טוב- לא יעניין את מתושלח, אז אתה יכול לדלג על חלק זה
קיצר, אני נסעת ביום חמישי בערב...ומי החליט להגיע, יומיים לפני, ביום שלישי????? מ-ח-ז-ו-ר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כן, עם מזל כמו שלי, השעון הביולוגי שלי לא מפסיק להפתיע אותי והנה יומיים לפני הוא הגיע מה זה התבאסתי, אבל אמרתי לעצמי שנראה איך אני ארגיש אז ביום שלישי ביתילי את כולו בכאבי בטן יום רביעי כבר היו בחילות והקאות(כן....כל חודש מגיעות בחילות והקאות ביום השני...
) בשלב זה כבר כמעט החלטתי לבטל את כל הטיול, אבל בחמישי בבוקר החלטתי לחכות עוד כמה שעות אולי זה ישתפר קצת עד כאן החלק הראשון, מתושלח מפה זה יותר יעניין אותך
קיצר, באמת התחלתי להרגיש יותר טוב והחלטנו, כמו שכבר ראיתם, לא לבטל. טוב, הנסיעה לשם היתה...נוראית...פשוט כמעט בלתי נסבלת ישבו לידינו קבוצת בנות ברזילאיות וכל הנסיעה, ממש כל הנסיעה, קישקשו כמו לול תרנגולות בברזילאית כמובן....כל מי שהיה בספסלים לידם, קיבל כאב ראש נוראי... טוב, הגענו לאילת ב 1 לפנות בוקר ונסענו לידיד שלי, שם ישנו כל הטיול בבוקר נסענו לים....כמובן שאני התבלשתי יפה יפה עם גינס וגופיה...וכבר חשבתי שזה מה שהולך להיות כל הטיול---->ישיבה על החוף, בלי ים, בלי בריכה, בלי כלום. אבל...לא!!! הביולוגיה בגוף הפתיעה אותי שוב, כבר למחרת נראה כאילו המחזור כמעט נעלם אז ביום השני לטיול, כבר היתי במיים בשמחה וששון
ביום הזה אני וחברה שלי עשינו אבובים (שמע ישראל, זה היה מפחיד...) ואחר כך לא הצלחתי לשכנע אותה לעלות על הבבנה...אז הלכתי לשם לבד והיא צילמה אותי נופלת ועולה, נופלת ועולה...נופלת....ו...עולה מהבננה
היה חביב מאוד ומעייף.... יום שלישי החלטנו שמבלים נטו על החוף...בטן גב בטן גב (כן, כן...רק בצל...) אבל לפני כן, הינו חייבות לעשות את הפדלים גילינו שזה לא כל כך קל במיוחד עם הרוח שהיתה.....נסחפנו עם הפדלים וזה היה ממש מצחיק....לא יכולנו לחזור לחוף אז במקום לפדלל לחוף, פשוט ירדנו למיים ושחינו כשאנחנו סוחבות אחרינו את הפדלים....כן...מקום ראשון בפיספוסים
אז אחרי שהגענו למסקנה שפדלים זה לא בשביל רגלינו הלא בכושר בכלל...החלטנו להמשיך בתוכנית של "בטן\גב" על החוף... בערב עשינו ארוחת ערב וגם היום הזה עבר ממש בכיף
ביום השלישי, החלטנו- הולכים לצלול ומה אני אגיד, זה היה פשוט מדהים...קודם כל-ראינו את נמו
וחוץ ממנו המון המון המון דגים בכל צבע שרק ניתן להעלות על הדעת....משהו פשוט מדהים. בערב שוב עשינו ארוחת ערב חביבה
וביום האחרון, אתמול, החלטנו שהולכים למצפה התת ימי גם שם יש רק דברים מדהימים
(כרישים, צבי ים ואפילו תנינים קטנים) זהו, בצהריים כבר הינו על האוטובוס בחזרה לת"א בכמה מילות סיכום- מאוד נהנתי קרוב ל 10 שנים שלא היתי באילת וזה פשוט היה שווה כל שקל זהו, יש מלאן תמונות, אבל הם יגיעו רק בעוד כמה ימים כשהן יפותחו
זהו, שיהיה לכולם המשך יום נפלא כל הכבוד למי שהיתה לו סבלנות להמשיך לקרוא עד לכאן

ל3

New member
הי דרומה לאילת......./images/Emo135.gif../images/Emo176.gif|כ

הי הדרי אני שמחה שנהנת- אין כמו חופשה מדי פעם לנפש ועוד אילת- אני מתה עליה. טוב שנזהרת מהשמש ושמרת על עצמך. לסחוב את הפדלים? וואלה פיספוס
הרגת אותי מצחוק. לגבי המחזור, כן כן מבינה אותך. אני מנסה להתיפר ממנו כבר חודש ולא בהצלחה מרובה- זה ממזר זה , עושה מה שהוא רוצה. בהחלט צריך לחנך אותו!!!! יאלה, מחכה לתמונות שירי

גם אני קראתי ../images/Emo3.gif

שמחה מאוד שנהנית באילת אין ספק, מקנאה בך
מחכים לתמונות
אני לעומתך בחופש מהעבודה <אל תמהרו להגיד יששש יששש> - אני חולה
זהו. זה הגיע גם אליי. גם קארין התחילה לפתח חום. אתמול היה 37.5 היום בבוקר 38.5 ועכשיו אני במצב ... של 37.0 בעעעעעע והראש לא מפסיק לכאוב. מקווה להרגיש טוב יותר. אבל קצת חופש מהעבודה לא יזיק. נשיקות וחיבוקים אני.

matyc

New member
טוב תמונות יהיה בשבוע הבא

והדר קצת התבלבלה בימים אבל לא נורא נסלח לה בקיצר אל תדאגו שמרתי עליה טוב כל הטיול רק מרחתי אותה קאריני תרגישי טוב

gaia20

New member
למה התבלבלתי??../images/Emo4.gif

אולי בכל זאת השמש השפיעה לי קצת על הקופסא.... לא נורא....עשיתי כיף, זה מה חשוב

סיבכת אותי !!!

חובב ריקודים אנוכי ולדלג ולקפץ לקצב המוזיקה אוהב גם אוהב מתקשה אנוכי לדלג מעל קטע שכזה, נכון הוא, שדגל אדום מקובל בים התיכון באילת, כמעט תמיד אין בו צורך האם לא עלה בדעתך שמן הראוי היה לאמץ אחד שכזה (מהים התיכון) גם לאילת ? (איזה שטויות הוא כותב !!!) כל הכבוד לך שנהנית מתושלח הצעיר

avneraa

New member
אני חייב לשאול אותך ?

יש לי לופוס עורי והרופאים מראש הזהירו אותי ים משעה 18:00 ועד שעה 09:00 בבוקר וגם עם קרם הגנה 100 שעושה לך צבע בפנים של דרקולה. ואת נשמעת לי כמו חלום.לרבוץ שוב בים כמו פעם לפני גילוי המחלה אצלי. אצלי המחלה היא משהוא כמו חצי שנה מאז שגילו לי אותה ומאז לא הייתי בים. יש לי כרטיסים לתאילנד לחודש בתחילת החגים וכנראה לא אסע בגלל הנחיות הרופאים. אולי מישהוא נתקל בנושא? יום טוב לכולם

gaia20

New member
אולי לא הובנתי כראוי

לא ישבתי שעות וצליתי את עצמי בשמש ישבתי בצל 90 אחוז מהזמן, ובנוסף מרחתי קרם הגנה 100 אני מציעה לך דווקא כן לסוע, ובכיף, כמובן לעשות את כל החיסונים שצריך, לקחת איתך כמה חבילות של מקדם הגנה (100 כמובן) ופשוט כל הזמן, לא משנה איפה אתה, להיות מוגן אני אומרת כמה חבילות כי אני סיימתי כמעט חבילה אחת תוך 4 ימים, פשוט מרחתי כמויות מסחריות גם בגוף וגם בפנים ככה שאין מצב שאני אצא מאילת אחרי שישבתי בצל, עם מקדם הגנה, עם פנים של דרקולה ד"א, הערה חשובה, אני חולת לופוס מערכתי 8 שנים בערך והיתי בים באור יום, אולי פעמיים...ככה שאין לך מה להרגיש רע שלא הית בים חצי שנה...מתרגלים למצב ומקבלים אותו כמו שהוא ומוצאים דרכים אחרות להעביר בכיף (ישיבה בים בלילה סביב מדורה- הרבה יותר ממולץ, למשל) בקיצור, סע לך לאילנד, תהנה ותחזור לכאן עם תמונות

gaia20

New member
תיקון תשובה

הי אבנר כתבתי לך גם במסר, אבל נראה לי שיש בעיה בתפוז כי המסר מתעקש לא להשלח, אז אני כותבת לך גם פה חשבתי שוב על מה שכתבתי, ולפי המסר ששלחת לי, נשמע שהלופוס שלך עדין לא הספיק להתייצב אז אני משנה את מה שכתבתי- לדעתי עליך לחכות כמה שבועות\חודשים או כמה זמן שידרש, עד שהלופוס יתייצב והגוף יתרגל לכל התרופות. שיהיה לילה מצוין

למעלה