בוקר(?) טוב לכולםםםםם

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif בוקר טובבב..

לא שמישו כאן

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif יש לי כזה ביצפר דפוק..!

הם בטוחים שאסור להם לשחרר לפני אחת.. וזה כזה שטויותתתתתת

מה? רק באחד איזה חוצפה

גם אצלנו בעקרון מי שרוצה לצאת לפני 12 צריך אישור מיוחד כי זה אסור.. אבל היום זה היה כל בצפר שהשתחרר (מי שלא עשה מבחני מילואים) חוצמיזה, בימי שישיאני מסיימת לפני 12 ומסכימים לנו לצאת כי זה כל הכיתה שלי לא רק אני..

T z L i L u S h

New member
אצלנו....

חטיבת ביניים שזה אומר כיתות ז'-ט' מותר להשתחרר מ-12 ומעלה.. ומתחת צריך אישור מההורים!.. וחטיבה עליונה י-יב איזה שעה שרוצים... בלעטט אפשר להבריז חופשי מתחת לשערים על סולמות לעלות על גדרות וכו'...

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאצלנו...../images/Emo26.gif

אצלנו זה הכי ש-כ-ו-נ-ה שיש!!!!! חחח כל אחד יכול ללכת מתי שבא לו! וכולם מבריזים חופשי וזה חחחחחחח היום שיחררתי את עצמי ב-12...=] חח

לנו יש את שיטת ה"מנות".. חרא של

שיטה.. זה אומר שאם מישהו היה חולה נגיד שבוע והוא הפסיד 3 שעורים של שעתיים בשבוע אז ירורים לו 5 נקודות וכן האלה (מקצוע של 3 שעות אפשר לא לבוא רק ארבע פעמים, ובחמישי יורד ציון..) עזבו אל תנסו להבין מסובך.. חח

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגללל../images/Emo26.gif

איזה חרא שיטה! אני מכירה אותה וזה מזה מעצבן.. אבל אם את חולה אז יורדים לך נקודות מהציון!??! מה זה החוצפה הזאת?!

עדן כנסי..

היי מאיפה את? בת כמה? כן, זה חרא של שיטה.. בעקרון אם מישהו חולה אז הוא צריך לפנות ל"וועדת חריגים" ואז יישקלו אם להוריד לו מנות או לא.. אבל זה חרא כי אם לדוגמא בתחילת השנה הייתי חולה יומיים ולא שלחתי לוועדת חריגים מכתב כי לא ירדה לי מנה בשום דבר, ואחרכך נגיד הייתי חולה 4 ימים וגם לא פניתי לוועדת חריגים כי לא ירדו לי מנות אז בייחד זה מצטבר ויורד במלא מקצועות.. אין, זה פשוט חוצפה הקטע הזה..

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif

איז שיטה מעצבנת יואו!!!!!!!!!! אנחנו פשוט ש-כ-ו-נ-ה חח ואני מרעננה בת 15 =] ואת??

y a ® d e n a

New member
גם לנו יש את השיטה הזאת...

נגיד יש לנו בתנ"ך שתי שעות שבועיות, מותר לנו להחסיר פעמיים ובפעם ה-3 שמחסירים יורדים לנו 5 נקודות מהציון. ואצלנו בשביל להוריד את המנות צריכים אישור רופא... פאק שיטה מטומטמת.. יש לנו אותה משנה שעברה

אוקעעעעעעע

נתחיל מזה, שאני לא לומדת יום שישי......
לנו זה הכי חרא בעולם, כי אני לא לומדת בקיסריה... בקיסריה יש רק יסודי וכל מי שגר בקיסריה הולך או לאור אקיבע או למעגן מיכאל......... אני במעגן מיכאל ויש הסעות רק ב- 14:00 (בימים ראשון ורביעי שגם ככה אני מסיימת ב-14:00) או ב-15:00 (בימים שני,שלישי וחמישי שגם ככה אני מסיימת ב:15:00)
חרא.............

למעלה