בוקר טוב לכולםםםםם

אנני28

New member
בוקר טוב לכולםםםםם

אפשר לדעת מה ההכנות ואיפה זה?????????????????????? כל הזמן אני שואלת ורוצה לדעת פרטים כדי להגיע ואני לא ידועת לאןןןןןןן אולי מישהו פה מוכן להסביר לי כדי שגם לי יהיו פרפרים בבטן ??????????

בונההה יא אפפפס...

למה כמה זמן אתה בפורום שאתה ככה מחליט..!! ניראה לי אתה מזה ילללד אפפפס!

יש דברים שאת לא ידע שנית

אני זה שעבד שהמפגש ייצא לפועל שנית אני בפורום כבר 4 שנים שלישית הרשימה נסגרה כבר רביעית ההחלטה היא לא רק שלי אלא של ניצן וליטל במשותף איתי וכמו כו לקרוא לי זאת חוצפה מצדיך ללא התגרות והצדקה את לא יכולה לבוא לבקש לבוא למפגש בדקה ה 99 שהרשימה סגורה וכאשר כבר הרבה זמן לא כתבת בפורום ויש אנשים שכבר סגורים ברשימה ולסיום לקרוא לי אפס זאת חוצפה ממדרגה ראשונה מי עבד שהמפגש עם מאיה?מי דיבר עם מאיה?את? אין לך זכות לקרוא לי אפס מקווה שתחזירי מדברייך ותתנצלי.

אנני28

New member
קיצר אני רוצה תשובות

אני לא מבינה בכלל על מה המריבה, כולה שאלתי כי גם אני רוצה לבוא. אין פה מחליטים ואין פה מי שיגיד מה לעשות למישהו אחר זה מועדון מעריצים וזה אמור להיות הדדי כי כולם סה"כ אוהבים ומדובר באותה אחת. אז או שתספקו תשובות או שאני אמצא אותם במקום ואני אדע יפה מאד מה הרמה של הפורום הזה. תתחילו להתנהג כמו אנשים בוגרים ולא כמי שיש לו יד על כל העולם. קפיש?

תראיי

את צודקת ב100 אחוז שאת אומרת שבסה"כ כולם אוהבים אותה ומדובר באותה אחת וזה מועדון מעריצים וזה הדי\דייי וכל מה שאת אומרתתת........... אבללל זה לא הגיוני שאנשים יא\ראו בפורום הזה מועדון מעריצים רק מתי שנוח להם. שהפסיקו לשמוע ממאיה מלאאאאאאאאאאא אנשיםם יותר לא נכנסו לפורום ושכחו מהמקום הזה אבל פתאום ששומעים שיש מפגש כולם קופציםםם אז עכשיו את מבינה למה אנחנו מתנהגים ככה..?

לידעת כולם

הרשימה כבר נסגרה ולא מיכה ואל אף אחד אחר חייב לכם שום דבר רוצים לבוא פעם הבא אל תעשו את זה ברגע האחרון וזהו העניין סגור

מיכה זה לא תודה לי לי אין יד בדבר..

מי שצריך להגיד לו תודה ותודה ענקית זה קודם כל לך ולכול מי שאירגן למאיה את המסיבה שהבנתי שהייתה מסיבה משמחת מאוד בשביל מאיה ובנושא מה שאמרת "מילים מדויקות תודה לך " אין מה להגיד לי תודה אתה יכול לענות למי שלא נראה לך זה בסדר ותאמין לי שגם אם לא הייתי פה היית יכול לענות לבד איך בשבא לך ומי שאמר לך שאתה לא מחליט ודברים כאלה יכול רק לדבר זהו ושוב תודה אני יכול להגיד רק שבקרוב מאוד המתנה שלי למאיה תגיע נכון שבאיחור אבל היא תגיע

אנני28

New member
בלי שום קשר למאיה..

בלי שום קשר למאיה וכל האהבה שיש לי אליה, צר לי לומר לכם, אבל ההתנהגות שלכם שואפת לאפס. אם זה היחס שלכם למישהו חדש שנכנס לפורום, אז תסלחו לי כאן זה ממש לא הרמה שלי, ואם אתם מתייחסים ככה לכל מי שחדש ושפעם ראשונה אתם שומעים ממנו שרוצה סה"כ פרטים על מפגש, אל תתפלאו למה הוא נכנס שואל ובורח, כי היחס שלכם פה ממש מגעיל. אני נפגשתי בעבר עם מאיה, ואני פשוט חיפשתי דרך למצוא אותה שוב ורציתי עזרה זה הכל, ואמרתי לכם אם אני לא אמצא פה תשובות אני אמצא במקום אחר, תודה אבל ממש לא תודה!! הפורום הזה מגעיל, והאנשים פה מגעילים אם זה היחס שמקבלים פה, אתם חבורת אנשים מתנשאים וחבל באמת שאין הנהנלה להתלונן עליכם פה. אני מאד אוהבת את מאיה, ובשבילי היא זמרת מס' אחת בכל המובנים, אני בסה"כ רציתי תשובות מה זה ואיפה זה, אם הרשימה סגורה וכל מיני דברים כאלה , אז אפשר אני חושבת להסביר את זה בצורה קצת יותר בוגרת ולא מתנשאת ולא מגעילה כמו שעשיתם, הייתם שואלים מי אני מה אני אם בכלל הייתם רוצים לצרף עוד אנשים, ואם באמת זה היה כ"כ סגור ומסוגר יכולתם להתנצל ולא להעיף אנשים פה מהפורום!!!! אני אוהבת מאד את מאיה ומצטערת רק על האנשים שעושים פה את הפורום הזה מכוער כל יום יותר!! שלום ולא להתראות לכם.

למעלה