בוקר טוב לכולםםםם המשך יום נעים
1 12ShakirA12 New member 13/5/05 #1 בוקר טוב לכולםםםם ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif המשך יום נעים
P pringles1 New member 13/5/05 #3 סוף שבוע נעים לכולם! היום יום שישי ה-13 מה אתם מתכננים??? בגלל שביום א' המתכונת אז אני אלמד קצת ואז אפגש עם חברים ונראה כמה סרטים ושוב אח"כ אני אחזור ללמוד!
סוף שבוע נעים לכולם! היום יום שישי ה-13 מה אתם מתכננים??? בגלל שביום א' המתכונת אז אני אלמד קצת ואז אפגש עם חברים ונראה כמה סרטים ושוב אח"כ אני אחזור ללמוד!
1 12ShakirA12 New member 13/5/05 #4 יש לי גם מתכונת.. בהיסטוריה ביום שנ י הולך להיות קשה אני אלמד מחר... היום אני אלך עם חברות לסרט אולי.. או שסתם נסתובב חח
יש לי גם מתכונת.. בהיסטוריה ביום שנ י הולך להיות קשה אני אלמד מחר... היום אני אלך עם חברות לסרט אולי.. או שסתם נסתובב חח
1 12ShakirA12 New member 14/5/05 #8 אנשושים ../images/Emo10.gif כנראה שלא יהיה לי מחשב בשבוע הקרוב.. כי רוצים שאני אלמד לבגרויות בעעעעעעע אני אנסה להתגנב לפה לפעמים.. אה.. וגם לא יהיה סיכום שבועי היום.. כנראה.. אז.. זהו אתכם הסליחה
אנשושים ../images/Emo10.gif כנראה שלא יהיה לי מחשב בשבוע הקרוב.. כי רוצים שאני אלמד לבגרויות בעעעעעעע אני אנסה להתגנב לפה לפעמים.. אה.. וגם לא יהיה סיכום שבועי היום.. כנראה.. אז.. זהו אתכם הסליחה