בוקר טוב לכולםם

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב לכולםם../images/Emo42.gif

לימנים הקיצונים, לימנים הרגועים, למרכז, לשמאל הרגוע, לשמאל הקיצוני ולערבים הציונים, הערבים הפלשתינאים.. מקווה שלא שכחתי מישהו
מחמד, מה קורה, אני יושבת פה על קוצים, במו בעל שמחכה בחדר לידה
וחושבת, קרה? לא קרה?... אותי אתה מעדכן ראשונה
טוב, עוד יום מעייף, עמוס חוויות חלף לי, ואני צריכה לקום עוד 3 שעות ליום נוסף עמוס ועדיין לא הלכתי לישון. מייק, חיאתי, רוח אלבי, יא כפכף סיני, בא לי להוריד לך מכות מרוב שאני לא סובלת אותך
יללה שיהיה לכם בוקר טוב התמונה המצורפת צולמה ע"י זאוס בע"מ נקווה שהשרשור ישאר בדף הראשון עד מחר בבוקר, בקצב הרצחני שהולך פה, שרשורים נעלמים
יום טוב נשמות מתוקות

mike00

New member
בוקר טוב וויז../images/Emo13.gif

תגידי......מה אני??
בקשר לקצב של השירשורים,יש לי הרגשה שאני קצת אשם.....את רוצה שאני אוריד הילוך??יש מצב שהגזמתי היום
ולסיום,מוחה....אני מקווה לקום בבוקר ולראות שהכל עבר בשלום....שיהיה בהצלחה והכי חשוב במזל טוב..

THE WIZARD 55

New member
אחלה בוקר למייק:)

נראה לך מייק, אני דווקא אוהבת את הקצב המסחרר הזה..ככה היה גם בקומונה שלי תמיד אקשן, הכי כיףףףףףףףףף אל תוריד הילוך, תעלה אחד
חחחח בגללי עכשיו כולם יחשבו שמחמד הלך לחדר לידה...הם עדיין לא שם.. אני רק תהיתי, אם זה קרה היום....
סליחה אם הטעיתי...
ואחלה יום טוב מייקי מייק.....ותמשיך לעשות בלגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מוחמד5

New member
בוקר נפלא

מקווה כולנו נשמור על השפיות ועל הערך הבסיסי שקרוב לוודאי כולנו חונכנו עליו , והוא מתן כבוד , כבוד הדדי דבר חיוני בניהול דיונים ומהווה בסיס לדיאלוג מוצלח. עדיין לא רואים את החדר לידה.. אינשאללה בקרוב. שיהיה לכולנו אחלה יום.

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מוחמד, חג שמחחחחח

כל עאם ואינתו בכיר
לכל החוגגים שיהיה לכם אחלה אחלה חג כבוד הכי חשוב, אני מקווה שהמסר עבר וישכנו כאן אהבה ושלום. יום טוב לכולם.

למעלה