בוקר טוב לכולם,אני פה,אומנם לא כותב

11a2

New member
בוקר טוב לכולם,אני פה,אומנם לא כותב

אבל אני פה, ואפילו מספר פעמים ביממה.

שקדי

New member
צהרים טובים ידידי בעל השם המוזר ../images/Emo5.gif

ככה מתנהגים מושבניקים תגיד לי.......... מעביר כרטיס נוכחות והולך לעבוד במקום אחר ושהתאילנדים יעשו בשבילך את העבודה השחורה יענו.....ישחקו הנערים לפנינו....... שתפנו ונשתתף........

11a2

New member
אצלי במשק שקדי ידידי מעולם לא

עבדו אחרים,רק רעיתי ואני,לצערי אני מחסל את כול הקשור בחקלאות, בכאב לב גדול,מי כמוך יודע שהמשק המושבי עבר מהעולם,אי אפשר לחיות ולהתפרנס בכבוד מחקלאות,בימינו רק למשקים גדולים יש זכות קיום בענף, והילדים לא רוצים לשמוע על חקלאות בכלל, חוץ מגידול עופות,{פטם ומטילות}ומטעי נשירים,אני לא יודע לעשות כלום, שקדי ידידי,בנינו,לחמנו,אפשר לומר הקמנו מדינה,והיום אני בתהיות ושאלות שאין לי תשובות עליהם,...................

magy

New member
תרשה לי להשתרשר עלייך | ../images/Emo102.gif

ולא נשכח את אלו שעדיין לא שבו אל ביתם. מאז......ומהיום.......

11a2

New member
מגי,אני חייב להודות שלא הבנתי כל

כך למה את מתכונת,אנא הבהירי את דברייך.

magy

New member
הבלון הכחול שהפך לסמל

הנעדרים ......מרון ארד......עד שלושת החיילים ....החטופים .....ולא לשכוח את האזרח.....טננבוים............ כמה מתסכל.........וכמה עצוב.......

MADAM BI

New member
היום עושים אצלנו הנעורים טקס לכל

הקיבוץ עם בלונים כחולים לכבוד הנעדרים השבויים החטופים

magy

New member
כתבה בווינט.......של רן אדליסט

אומרת משפט חד וחלק....... "רון ארד איננו......נקודה"........... כנס לראות......

עיניים

New member
רן אדליסט

הוא יודע לומר רק משפטים חדים, חותכים, עוקצניים, אבל לא תמיד - חלקים

magy

New member
ראיתי אותו מופיע עם הורי החטופים

והוא הטיל עליהם את המשימה להחזיר את בניהם הבייתה.....חד וחלק.. דרש שיפגינו, יצעקו, יסחטו........כל מה שהם יכולים....... היה נחרץ מאד.. אפילו בוטה......כי ידיהם רפות.......של ההורים..... היה נחוש .......בדעתו..... והציג אותם ככלי ריק .....חסר אונים......מה שבפועל .....הוא מצבם ... שיהיה להם לפה......הוא יודע לדבר......יודע להגיד דברים.... לתת עצות. ... קל מאשר לעשות את הדברים......בפרט שמצבם הנפשי..... בשפל המדרגה אחרי שנה כל כך קשה..... מה אומר ומה אדבר?????????? גדול עליי הנושא......גדול על כולם..... אין איש שיכול להתקרב את התנועה הקניבלית הזו ולדרוש ממנה דבר מה. גם כשבנו של נסארראלה נפל בקרב....נגדנו....וגופתו הייתה בידינו.... לא הסכים לשום תנאי להחזרת גופת בנו.......והשאיר אותה בידינו....עד שהחזרנו ללא תנאים...... מי יכול להלחם באנשים?.......שהפסיכיטאר שלהם שולח אותם לטיפול כשהם רוצים לחיות .........(כי למות זו הנורמה).....

עיניים

New member
דווקא בגלל זה -

דווקא משום שנאסרראלה עצמו לא הסכים לשום תנאי עבור גופת בנו - היו צריכים קברניטינו דאז להשכיל להבין, שיש לחטוף מיד עם היוודע דבר חטיפת חיילינו - את.... נאסרראלה בכבודו ובעצמו !!!
לבי עם המשפחות הללו, שאין להם יום ולא ליל. שהמחשבות חותכות בבשרן, הגעגועים קורעים אותן, והדאגה מכרסמת בהן - יום יום ושעה שעה.

11a2

New member
ראיתי,ובעדינות רבה,יש משהו בדבריו.

ועוד יותר בעדינות,גם מצב החטופים לא כל כך ברור, וכנראה שגורמי הבטחון לא מפרסמים את כל מה שהם יודעים בנושא,

MADAM BI

New member
השכנה שלי קרובה רחוקה של עדי אביטן

כמה שהכל נוגע לכולנו במדינה ופוצע את כולנו היום 15 שניםלנפילת רון ארד בשבי

עיניים

New member
0 6 4 5 י מ י ם |בלוןכ

זה המספר שהתנוסס היום על המבנה לצידו של כביש החוף, בפאתי תל - אביב. מניין הימים להיעדרו של רון ארד. כואב הלב.
- עבור רון.
- עבור שלושת חיילינו הנעדרים.
- עבור האזרח.

מה שלא מפרסמים-כנראה יש סיבות

לעניין אחר, באותו עניין- היה לי חבר ב1973 במלחמה הנוראית ההיא, נעלמו עקבותיו היה מידע, שביבים, פיסות שנלקח בשבי הסורי אחרי חודשים, קיבלה אמו תמונות הוא לא היה שם. מקורות הבטחון אמרו לה שיש יסוד סביר להניח שהוא מת. אבל אמא כמובן לא תאמין הייתי יושבת איתה מול עיתונים בערבית, שהביא לה מכר, וככה היינו עוברות על תמונות עם זכוכית מגדלת אולי הוא בכל זאת בין השבויים למרות שלא הופיע ברשימות. הוא לא היה. אחרי כמה חודשים הוחזרה גופתו. האם-אשה חזקה בצורה לא רגילה אני הערצתי אותה. אשה אחרת שאני מעריצה היא תמי ארד הבן שלי הוא בגיל של בתה החיים שלנו הצטלבו בכמה צמתים אשה חזקה ואמיצה בצורה לא רגילה. כל השבויים והנעדרים הופכים אצלי לבלילה אחת של חסר ושל אמהות ורעיות שנותרו ממתינות. מרימה גם אני
ולוואי שכל הבלונים יהפכו לשטיח של מים מפל של תקווה פלג שילך ויגדל יובל שעליו יגלשו הנעדרים והשבויים הלוואי.

../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif

אין לי כח לכתוב אבל להניף כאן בלונים עבור השבויים שלנו לזה יש לי כח

למעלה