בוקר טוב לכולם..אשמח לקבלת עזרה מצידכן..

בוקר טוב לכולם..אשמח לקבלת עזרה מצידכן..

יש לציין שזה אחלה של פורום עם רעיונות מדהימים!! ממש נעים להסתכל.. הלוואי והייתי יודעת שליש ממכן...אשריכן!! יש לי בקשה ואשמח אם תעזרו לי.. יש לי מלל יפה לברכה לבר מצווה אך לא עולה לי שום רעיון לרקע כלשהו..אשמח לעזרתכן.. אז המלל הוא: בהגיעך לגיל מצוות ראוי שיברכו אותך בכל הברכות. חיפשתי... מה לאחל לך? ובחרתי שהאלוקים תמיד ישמור אותך. ומה כוללת ברכתי לפרטים ? שתגדל ותהא לאיש נעים, שיהיו בך כל המידות הטובות, ושבכל עשיה שלך תקצור רק הצלחות. שתדע להבין ולקבל דעתו של כל אחד, ובכל זאת תדע שבך יש משהו מיוחד, כי היום אתה נכנס לעולם המבוגרים, עולם שמחייב הרבה ויתורים... כל דבר תידרש לשקול ברצינות, ואת הדין תצטרך לתת אם תעשה שטות... אאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתרווה נחת לכל אדם. שתהא לגאוות ההורים עשה אותם אתה למאושרים. שתצלח דרכך ושה' תמיד יצעד לצידך... באהבה דורית וניב! ושוב המון תודות...

מציעה

עיצוב קלאסי - עשיתי בגודל A4 כי לא פרטת אם זה לאלבום או משהו אחר... מקווה שתאהבי

מציעה

עיצוב קלאסי עשיתי בגודל A4 כי לא פרטת מה הגודל הרצוי. מקווה שתאהבי...

בוקר טוב לכולן..

תודה בנות על עזרתכן.. אבל משום מה חשבתי על משהו יותר שמח..ולא סולידי..בכל זאת בר מצווה, לא? ושוב תודה

והשני

מקווה שהם קצת שמחים יותר ... עדיין קשה לי לבר מצווה להכין משהו "ילדותי" - זהו! הילד בוגר כבר! (לבן שלי יש בר מצווה עוד חמישה חודשים והוא נראה לי עדיין "תינוק" אבל "בר מצווה" אצל אחרים נשמע לי תמיד גדול כבר...)

תודה רבה..

תודה רבה לכל מי שעזרה.. ענת אהבתי ת'עיצובים.. שבת שלום לכולםםםםםםםם

ענת..אפשר בקשה?

היי ענת תודה לך על העזרה.. האם את יכולה ת'עיצוב הראשון מבין שני האחרונים לעשות לי שאוכל להדפיס אותו על חצי דף של A4 שלא ייצא לי מטושטש..כי ניסיתי להקטין והכתב יצא מטושטש.. תודה לך ושב"שששש :))

מעוניינת לשיעור פרטי על פוטו שופ

שלום לך ענת אני מאוד מעוניית ללמוד ממך על עיצובים של אלבומים .ואןצה מאוד לעצב לילדיי אלבומים אבקש עם את יכולה לצרף לי מספר טלפון כדי לדבר איתך בתודה רבה קרן יוסף

למעלה