בוקר טוב לכולם באים לים?

אביטל +

New member
אם כבר מזכירים את זה

אז אחד האתרים שבתכנון לטיול זה מעיינות חמים ולצורך זה כמובן צריך בגד ים אז אני (אני ולא אחרת) הולכת היום או מחר לקנות בגד ים... אמאלה...

vodka2

New member
את מתכוונת ש......

הברכות בשוויץ? בקרח? אני אכולת קנאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אביטל +

New member
אני מניחה שכן

תכנון הטיול הלך ככה: אני ובן זוגי יושבים עם מפה ושני ספרים על שוויץ מתחילים לעיין אני פותחת את הטלביזיה בן זוגי מציע הצעות ואני אומרת כן או לא בקשר למעיינות החמים אני זוכרת רק שהם חמים, צריך בגד ים, וזה באלפים אז אני מניחה שגם קרח יהיה שם אה, וגם מפעל שוקולד נמצא בתכנון

vodka2

New member
כבר אמרתי לך אתמול אם אתם .........

צריכים המלצות על מקומות וכו´ אל תהססו ודרך אגב מומלץ לעלות לברכות הללו אם מעיל רוח!!!!!!!!

וודקה, החבר´ה לא יודעים....../images/Emo8.gif

שאת גרה ליד הים הכי יפה בארץ...
עיר נופש בלי הפסקה. (איזה כיףףףף...). תיהני בשביל כולנו..
דליה.

vodka2

New member
אם רק היית יודעת מה אני עושה עכשיו?

בשל אורח החיים המטורף שלי, אני חושבת שהבית שלנו לא עבר ניקוי רציני מאז פסח אז עכשיו אני יושבת מקרצפת ורק מפנטזת על הים עוד יומיים אני כבר שוב במרכז, ועדיין לא ראיתי את חוף הים אולי היום אחה"צ, מה שכן אני חייבת לציין שניקיון זה אחלה ספורט, (צריך גם לראות את הטוב לא?) דרך אגב תתחילי לעקוב אחר תוכניות הבוקר של ערוץ 2 7:30- 9:00 אם יוצא לך!!!!!!!!!!!!!

וודקה, ככה....../images/Emo10.gif

במקום לצלול בקרקעית הים את בגובה נמוך על הרצפה.
תחפפי וודקה. הבית יעמוד עוד מאה שנה, לכי לים אח"כ. תעשי חיים!!!! אני לא יכולה בבוקר. אבל תגידי איזה יום ואני אבקש מהילדים שבחופשה להקליט לי בווידיאו...(אפילו אם זה באותו בוקר אני אתקשר אליהם בטלפון). דליה.

למעלה