בוקר טוב לכולם, במיוחד למי שאני
א אילון הקטן New member 6/4/02 #2 הייתי רוצה להמליץ בחום על שיר מקסים Lenny kravitz - Believe in Me שיר מעולה, כולל קליפ באמ טי וי שמשתתפת בו האישה היפה ביותר שראיתי איזה סקסיות יש בשיר, חבל"Z
הייתי רוצה להמליץ בחום על שיר מקסים Lenny kravitz - Believe in Me שיר מעולה, כולל קליפ באמ טי וי שמשתתפת בו האישה היפה ביותר שראיתי איזה סקסיות יש בשיר, חבל"Z
א אילון הקטן New member 6/4/02 #3 אם יותר לי, אני אמליץ על עוד אחד חמ וד...... Train - Drops of Jupiter
מ מרקו וזהו New member 6/4/02 #4 השיר של טריין זה באמת ענק ../images/Emo70.gif תודה אילון, עשית לי חשק ללכת לקאזה ולהוריד אותו... מת עליך, ושיהיה לך בוקר טוב גם. מרקו וזהו!!!
השיר של טריין זה באמת ענק ../images/Emo70.gif תודה אילון, עשית לי חשק ללכת לקאזה ולהוריד אותו... מת עליך, ושיהיה לך בוקר טוב גם. מרקו וזהו!!!
D DreamS_HunteR New member 6/4/02 #5 משמיעים הרבה את השיר של לני קרביץ.. הוא ב fresh ב MTV אז משמיעים אותו הרבה.. והשיר של TRAIN כבר ישן.. יצא להם אחד חדש, אבל שחכתי איך קוראים לו.
משמיעים הרבה את השיר של לני קרביץ.. הוא ב fresh ב MTV אז משמיעים אותו הרבה.. והשיר של TRAIN כבר ישן.. יצא להם אחד חדש, אבל שחכתי איך קוראים לו.