בוקר טוב לכולם.בקשר לדיאטנית אני ביקשתי ממנה

הדסהש1

New member
בוקר טוב לכולם.בקשר לדיאטנית אני ביקשתי ממנה

לתת מרשמים של 1200 קל" היא אמרה שפחות זה לא בריא לגילינו.
אני לא מתכחשת שהפרזתי באכילת שטויות.וזאת התוצאה.הייתי נתונה ללחצים גדולים.עכשיו העניינים נרגעו מעט והעשה מאמץ לרדת את הקילוגרמים שנוספו.היום אנו עולים לקברה של אימי בדיווק 28 שנה לקבורתה.יום השני למלחמת המפרץ הראשונה.אני יותר מבוגרת ממנה
ב 10 שנים .כואב לי מאוד שלא זכתה לראות בנינים שנולדו לאחר מכן.ולא בנשואי 2 מנכדותיה...אז זה קרה ביום הולדתי וזה מחר לפי התאריך הלועזי.לכן אני לא חוגגת ימי הולדת כי זה יום עצוב עבורי.
לגבי המסעדות אני בכלל לא יושבת במסעדות רק אולי פעם בשנה.וגם יש כתבות על בתי המלון המפוארים שמשלמים כסף רב ללילה ומסתבר שלא מחליפים מצעים שעוזבים האורחים וגם את המגבות.בתי השימוש לא נקיים.אז ללכת לשלם כסף ולשמע לאחר מכן שהכל רק למראה עיניים...פשוט הורא איך מזלזלים בתיירים שהם באים להנות ולא יודעים איל מרמים אותם.מקווה שישימו לב לכך וישנו את הנוהלים.היתה מישהי שאמרה שהעבודה מלחיצה והשכר לא הוגן.אז מחפפים.טוב גמרתי לשפוך מהלב.שולחת תמונה של אימי לפני מותה...הרבה תמונות אין לי כי לא אהבה להצטלם..

עכשיו התפניתי

לכמה דקות אליכם, העבודה של התיקון בצנרת הסתיימה לפני כשעה,
חדר האמבטיה סגור בפנינו עד מחר, קצת ניקיתי את האבנים והחולות מלמעלה
במגב ובסמרטוט לח, מחר אתלבש על העבודה ואנקה כמו שצריך, ככל יכולתי,
האינסטלטור לא מבטיח שלא יהיו עוד תקלות, להיפך הוא בטוח שיהיו עוד תקלות,
זה בית מאד ישן, הכל פה רקוב, יש כמה שכנים שהחליפו את כל הצנרת,
פה אין מי שיעשה את זה, נוסף לכל גם אורי חטף צננת והוא נורא מסכן,
עכשיו אני הולכת להכין את ארוחת הצהריים ואחרי זה אולי אצליח לתפוס
קצת מנוחה,
הדסה, אשה יפה היתה אימך, את והבנות מאד דומות לה,
אני ממש משתתפת באבלך, לא פשוט לאבד אמא ועוד בצורה כזאת.
יהי זכרה ברוך.
שבת טובה

מינהר

New member
לילה טוב. קראתי את סיפוריכן המענינים.

תמר- בהצלחה עם פתיחת שק הדמעות. את מתכוונת לצינור הניקוז של הדמעות?
אדזה- בילוי נעים מחר. וציפי- נאחל לך קצת מנוחה מן האינסטלטורים. אני צריכה גם כן אחד, אבל רק לפתיחת סתימה בכיור מטבח. מה שאני עושה כל שנה- שנתיים.
מחר יתארחו אצלי בן דודי ואשתו. היא לא יכולה לסבול בצל בתבשילים. אצלי הכל עם בצל- אורז, קציצות, מרק, וכמובן סלט. אז טיגנתי היום גזר במקום.
מי שראתה את התכנית היום בערוץ 12 בחדשות על הבחורה שנעלמה מצפון תל אביב לפני חודשיים- אז הסבתא אצלה גרה והתראיינה היא אחות של אחת הרוקדות אצלנו ביהוד . אני מאחלת להם שהבחורה תימצא בריאה ושלמה.

למעלה