בוקר טוב לכולם , בקשר לצ`אט

danistar

New member
בוקר טוב לכולם , בקשר לצ`אט

אז נכון שבאמצע השבוע לרובכם היה תרוץ למה לא להיצטרץ לצ`אטים הספונטניים שלנו ( עבודה , ילדים ) אבל היום חסר לכם ... הכל מ 21:30 יש לנו צ`אט מה שנקאר ``רשמי`` . מקווה לראות את כולם שלא תגידו שלא ראיתם ולא אמרו לכם מראש ( ראו הודעת המנהל) (-B דני נ.ב יצא לי להשתתף בכמה מהצ`אטים הספונטניים ואני חייב להגיד שנהניתי נורא .

גודי

New member
בוקר אור - דני

בוקר אור! ``גונבת`` כמה דקות בעבודה בכדי לומר לך בוקר טוב ומקווה שמצב רוחך השתפר מאמש..... בקשר להערב, אני בישיבת ועד הורים בבי``ס כךשלא בטוח שאגיע לצאט, ואם אגיע וודאי שיהיה מאוחר.... בכל אופן ד``ש לכולם, חדשים וותיקים, ובמיוחד ללילך. (תיישרו את ההדורים בינכם) יום נעים ולהשתמע

Espresso

New member
עכשיו זו גושפנקא רשמית ל``משפחה`` :)

לא הייתי אתמול בצ`אט אך מההודעה מסתבר שיש הדורים ליישר שלא כצפוי במקרים כאלה דוקא שמחתי לשמוע על כך. למה?? עכשיו ברור שזו משפחה, עליות, ירידות, ויכוחים והדורים ליישר אני בטוח גם שהם ייושרו במהרה. יום טוב ומאושר לכולכם.

גודי

New member
צהריים טובים, אספרסו :-()

שלום לך איש נחמד א. איזו מחמאה נתת לי ביום שישי, חן חן..... ב. לא היה משהו רציני אמש, אבל דני היה במצב רוח - חבל``ז נכנסת לשניה, ברחת ואפילו לא הספקנו לשוחח.... בקיצור, תצטרך להשלים חומר...... להשתמע

לילך1

New member
חברים יקרים...

אני מודיעה בזאת חד משמעית שאני לא כועסת לא כעסתי ולא אכעס על אף אחד! (שבועת צופים) מכל הלב לילך

גודי

New member
לילך יקירתי :cool:

היי שלא תחשבי או שלא תגידי שאני לא קוראת.......... ניסיתי להסביר לו שבטוח את לא כועסת, הבטחתי בשמך שעוד תשובי...... בכל אופן, העיקר שהכל בסדר איתך ועם הילדה, דרך אגב איך עברה את החיסון??????????? מקווה שאגיע הערב בייייייייייייייי

עמי1

New member
השעה מוקדמת מדי

חברה 21:30 זה קצת מוקדם מדי צריך ללכת על 22:00

danistar

New member
עמי ידידי (-B

הצ`אט רק מתחיל ב 21:30 .. אתה יכול להיצטרף גם ב 22:30 אין בעיה (-:

עמי1

New member
זה הבעיה

שאני מפסיד את כל ההתחלה ולוקח לי זמן להכנס לענינים אבל לא נורא אני אכנס בערך ב22:00 ביי

הדרומי

New member
ואני לצערי לא יכול להשתתף בצאט איתם

אני לא מצליח להכנס לצאט של תפוז אחרי הכנסת השם יותר לא מוכן לזוז לא יודע מה לעשות כי אני כן מעונין להשתתף כאשר אני מפסיד המון 8-(

danistar

New member
הדרומי ידידי (-8

נסה היום שוב .. אם לא אנחנו נסחט א התפוז למיץ (-8

למעלה