בוקר טוב לכולם ג'קי מה קרה לך?את מתחילה לאבד

המכורה 1

New member
בוקר טוב לכולם ג'קי מה קרה לך?את מתחילה לאבד

את זה ,נכנסת לתוכנית בחורה נקייה וטהורה והצגת עצמך כבחורה דתית ,טיפסת בתוכנית ומאוד אהבתי אותך ,ופתאום עברו כמה תוכניות השתן יתחיל לטפס ,התחלת לומר שאת רוצה תוכנית בטלוויזיה ,והתחלת להשתמש בשתו לי אכלתי [ככה נהוג בבית שמש],והיום הוכתי בהלם ג'קי 15 דקות תהילה ואת כבר יושבת כאשת איש בבית קפה עם עידן יניב ניחה ,אבל להתחבק איתו ,את לא שומרת נגיעה ,או שאת נעזרת ברב נוח ,חבל ג'יקי את מורידה מערכך ,
מאחלת לך הצלחה בכול

תראי,

מצד אחד אני מבינה שאת חשה אכזבה
אבל
מה שג'קי, או כל מתמודד אחר עושה בחיו הפרטיים זאת בחירה שלו וזכותו המלאה. אין לנו הזכות לשפוט אדם על מעשיו שלא במסגרת הצילום לתכנית.
הפורום נועד לדבר על המתמודדים בהקשר של התכנית בלבד

דבר שני,
אני דווקא חושבת שבחורה מוכשרת כמו ג'קי טוב מאוד שהיא חושבת הלאה, אני יכולה לומר לך בכנות מלאה שכמעט כל מתכון שהיא מכינה בתכנית אני מדפיסה - אפילו הראתי כאן את מנת המוח שהכנתי לפי המתכון שלה.
ככה שאני אישית מקווה - מאוד!- שתהיה לה תכנית בישול. שנית לגבי שמירת נגיעה- איש באמונתו יחייה. אני לא רואה בכך כל פסול ואני בטוחה שעוד רבים כמוני...

Haad Yao

New member
לא יכולתי לענות טוב יותר מפיה.

גם לא מבינה למה מותר לה לבוא לריאליטי בישול, אבל אסור לה לחלום על תוכנית בישול. אנשים מגיעים לריאליטי מסיבה מסוימת (להתקדם, להתפרסם - להגשים את החלום). זה לא שהיא אמרה שהחלום שלה הוא לבצע השתלטות עוינת על ערוץ 2...

המכורה 1

New member
סליחה לא הבנתם אני חלילה לא שופטת את ג'קי

לגבי תוכנית טלוויזיה זה בסדר לחלום,אבל לא לקנא להשמיץ אחרים שיש להם את זה בטבעיות להנחות תוכניות בטלוויזיה,
אני יותר מתחברת לאנשים שבאים מהתחלה ומציגים את עצמם איך שהם ונשארים איך שהתחילו ,אצל ג'יקי זה לא היה כנראה שהציגה הצגה ובסוף המסכות נפלו והיא נהייתה משהו אחר
עדיין אני מחבבת אותה ומאחלת לה הכי טוב

Haad Yao

New member
אבל איך אפשר לצפות מאנשים

לא להשתנות? היא הגיעה לריאליטי עם ציפיות נמוכות, ואז ראתה שהמצלמה אוהבת אותה, אין לי מושג האם הספיקה להיחשף לתגובות הצופים אבל אם כן - אז היא הבינה שיש אהדה כלפיה, שיש קהל לבישולים שלה. לכן הגיעה למסקנה שיש לה כלים וכישורים להנחות תוכנית. בלי להתייחס למציאותיות החלום הזה (לדעתי לא מציאותי, כי יש יותר מדי תוכניות בישול וכולן מונחות על ידי שפים מפורסמים), זה חלום לגיטימי לגמרי, ואם לא נחלום אז מה נשיג? וברור שהחלומות מתפתחים ככל שאנחנו מתקדמים.

בעולם מושלם...

אנשים היו נשארים כמו שהם גם אחר פרסום. אבל לצערנו זה לא ככה... כי אין מה לעשות, אחרי הפרסום משתנים. כבר אי אפשר להיות אנונימי, אי אפשר להיות נחמדים לכל אחד שמזהה אותך ברחוב..
לכן אמרתי שמצד אחד אני מבינה אותך, אני גם הייתי מתאכזבת אם זה היה קורה לי..

אל לנו להיסחף

האם היא חייבת לרצות מישהו? האם אינה יכולה לבלות כרצונה בענייניה הפרטיים מבלי שכל אותם רכלנים דתיים כפייתיים יביטו לה מאחורי הכתף?
מאסטר שף היא תוכנית של תחרות בישול שהיא בעצם ריאליטי .. אין לה שום קשר לנושא הדתי.. וטוב שכך..
יש מאכלים שאינם כשרים אבל יוצאים מהכלל וכל מי ששומר(ואני בהחלט מכבד מי ששומר אבל מי ששומר לא מכבד אותי) לא חייב לאכול אותם או להכין אותם אבל מכאן ועד להגיד לכל אחד מה הוא רשאי או לא המרחק עצום... איראן זה לא פה ....
הייתי חייב להגיב
סליחה על הבוטות

נטע20111

New member
למכורה 1

כל משתתף ריאליטי , הוא קודם כל אדם פרטי וחופשי .
אבל אם הבנתי אותך נכון , אולי את מתכוונת שכל משתתף ריאליטי
אוטומטית מפתח צפיות גבוהות , מעצם השתתפותו , לכבוש את המסך
את הבמות ולהפוך לסופרסטאר.
כאן באמת הבעיה : כי יש מאות אנשים מקצועיים שלמדו , התמקצעו
ולעולם לא נזכה לראותם .
אך פליטי ריאליטי בינוניים ומטה יאיישו משבצות תוכן במסך שלנו.

נטע20111

New member
למכורה 1

כל משתתף ריאליטי , הוא קודם כל אדם פרטי וחופשי .
אבל אם הבנתי אותך נכון , אולי את מתכוונת שכל משתתף ריאליטי
אוטומטית מפתח צפיות גבוהות , מעצם השתתפותו , לכבוש את המסך
את הבמות ולהפוך לסופרסטאר.
כאן באמת הבעיה : כי יש מאות אנשים מקצועיים שלמדו , התמקצעו
ולעולם לא נזכה לראותם .
אך פליטי ריאליטי בינוניים ומטה יאיישו משבצות תוכן במסך שלנו.

למעלה