בוקר טוב לכולם ! דיווחון...

Happy1

New member
בוקר טוב לכולם ! דיווחון...../images/Emo68.gif

כן, כן, אני יודעת שנעדרתי מספר ימים. אתמול המחשבים אצלנו בעבודה שבקו חיים ולא יכולתי להכנס. בנתיים, טפו טפו, נראה בסיידר... התזונה ממשיכה להיות בסדר גמור. עדיין רושמת וסופרת (פחות או יותר) וזה משאיר אותי בשליטה. לא מקפחת את עצמי בכלום. גם אם מתחשק משהו מה"אסורים" נותנת לעצמי את הלגיטימציה לאכול אותם ורושמת ומקזזת מה- 1500קלוריות היומיות המותרות. גם ה- 4 עוגיות עבאדי שאכלתי בשישי אחה"צ עם הקפה נכנסו לתפריט בלי שום נקיפות מצפון. יום שבת, שהוא היום הקשה ביותר מבחינתי כלל 2000 קלוריות וזה גם בסדר כי זהו יום האיזון שלי בשבוע. מבחינת ספורט, היה מעולה שבוע שעבר. שישי שבת גם התעמלתי, ואפילו התעמלות קשה יחסית, כך שאתמול יום ראשון היה יום מנוחה. *************************** התכנון לשבוע מבחינת הספורט: ראשון - היה מנוחה שני - אירובי שלישי - אירובי + משקולות רביעי - מנוחה חמישי - אירובי שישי - אירובי + משקולות שבת - מנוחה. ************************** המסקנות שהסקתי השבוע הן שיומיים של פעילות ספורטיבית רצוף מספיקה לי. אם אני עושה שלושה ימים רצוף זה כבר מקשה עלי. לכן השבוע זה יומיים כן, יום לא. המשקל מתחיל לפתות אותי יותר ויותר, במיוחד כשאני מרגישה תוצאות וגם היום עליתי עליו בבוקר והוא הראה מגמתיות יפה. השבוע צריך להתחיל לחפש בגד לחתונה. השעון מתקתק...נראה אם נמצא משהו שיעלה עלי
... לא הספקתי לקרוא שום דבר מהימים האחרונים, ואני מאוד מקווה שיהיה לי זמן היום... שלכם תמיד

אביטל +

New member
הפי ../images/Emo13.gif

נשמע אחלה כל מה שאת עושה השקעה מדהימה ! כל הכבוד לך ובקשר לבגדים לחתונה, תקחי את בולי איתך, היא מתמחה בטיפול באנשי מכירות בעייתיים
שיהיה לך יום נהדר ובהצלחה עם החיפושי בגדים

boolee

New member
הפי !!!

נראה שמצאת לעצמך את הדרך הנכונה, ובאמת, אין שום סיבה להתיש את עצמך בשלושה ימים רצופים - כל עוד את מתכננת לך את הזמן מראש. חוץ מזה נראה לי שלא יעבור זמן רב ותוכלי להתאמן כל יום ... קצת מטרידה אותי הכמיהה שלך לעלות על המשקל - דיברנו על זה כבר פעם והנה שוב עולה הנושא. אולי כדאי להיפטר ממנו ??? בענין בגד לחתונה, אני ממש לא דואגת, לא חסרות שם חנויות עם בגדים יפים. הכי חשוב שתרגישי נוח עם מה שתלבשי - אל תשכחי זה לערב שלם. כל הכבוד לך על ההתמדה, אוהבת,

אביטל +

New member
אני חושבת שלכולנו...

... יש את הכמיהה פה ושם השאלה היא עד כמה זה מעסיק אותנו ביומיום בכל פעם שאני מרגישה ירידה בהקפים עוברת לי מחשבה ברא לגבי המשקל אבל אני ממשיכה הלאה וזה עובר לי באופן הגיוני אנחנו יודעים שהמשקל זה לא המדד היחיד להצלחת התהליך אבל זה כל כך מושרש בנו שאנחנו צריכים את ה"הוכחה" (כבייכול) להצלחה

מיכל ל ל

New member
היי הפי

כל הכבוד לך על ההתמדה. אני כ"כ מקנאה בך על הההתמדה בספורט. אני פשוט לא מסוגלת להזיז את עצמי. איזה יופי לך. אני בטוחה שתמצאי בגד מדהים לחתונה ואם אפשר תעדכני אותי היכן כי גם לי יש ארוע בקרוב-בערך עוד שבוע ופתאום אין לי חשק לצאת לחיפשוים. כל הכבוד לך
. חיבוקים, מיכל

Happy1

New member
אני קשה בקניות !../images/Emo123.gif

כלום לא נראה עלי כמו שצריך (כך לפחות אני טוענת...) ובכלל אין לי חשק להתחיל בחיפושים. ואני לא אוהבת שמתלווים אלי, כך שאני הולכת תמיד לבד... אוף ! ובולי לגבי המשקל - Don´t worry ! סתם פזלתי לעברו. ואביטל צודקת. כמה שאנחנו רוצים להתעלם ממנו הוא עדיין מושרש בנו חזק כאינדיקטור לירידה במשקל. אני בהחלט לא נשקלת כל יום. זה No-No ! אבל פעם בשבוע מותר... חוץ מזה עבר עלי לילה קשה של נדודי שינה...ככה אני כשמשהו מטריד אותי. הייתי צריכה משהו נחמד לפתוח איתו את הבוקר. ומעבר לזה, יום שישי, עשיתי מדידות של בגדים בבית הורי ואימי ראתה אותי בבגדים תחתונים. עד עכשיו היא לא מפסיקה להתפעל מהירידה. "אולי המשקל לא מראה, אבל בהיקפים אין מה להשוות..." כך אימי... זה עשה לי טוב בלב !!!

כולם היו יודעים אז טוב מאוד למי למי

יש יותר כבוד! כל הכבוד על האכילה הנבונה כל הכבוד על הספורט כל הכבוד על ההתמדה. ו- את לא לבד גם אני שונאת קניות! יום טוב רבקה

למעלה