בוקר טוב לכולם (הודעת מנהל)

בוקר טוב לכולם (הודעת מנהל)

שלום לכם ידידי ראשית אני שמח על כמה דברים נחמדים שיש בפורום חזרתה של ביוטי
לפורום מזל שזה לא לקח לה יותר מדי זמן אחרת מישהו כאן היה יוצא מהכילים
. גם ידידנו הלודאי חזר ברוך השב ויש לנו חבר חדש הדבור נקבלו בברכה . אך שי לי מס' תזכורות למי שלא זוכר חשוב להקפיד על שירשור של תגובה להודעה ראשית ולא לפתוח הודעה חדשה כתגובה . פתיחת הודעות חדשות כתגובה גורמת להודעות אחרות לרדת לתחתית הדף בבקשה להקפיד לשרשר נכון את התגובות שלכם . המשך יום טוב ושבת שלום גבריאל בן יצחק מנשרוב

מדף המנהל מס'2

טוב התחלתי עם זה בשבוע שעבר ואני ממשיך גם השבוע. תעבורה כוללת בפורום מיום חמישי שעבר ועד ליום חמישי אתמול סה"כ 3791 תעבורה יומית בפורום בין 400 ל 700 גולשים מספר דפים בפורום ללא מחיקות מערכת 25 מספר דפים פעילים 22 דירוג הפורום במערכת הפורומים בתפוז
82 מתוך 816 פורומים חברים רשומים בפורום 77 מספר הודעות ראשיות בפורום 413 זהו חברים לצערי הפורום קצת נחלש בשבוע האחרון אז קדימה ללתת גז לכתוב ולכתוב ולכתוב הכתיבה שלכם הוא האוויר לנשימה של הפורום
גיא

fireloc

New member
שבוע שעבר

הדירוג היה בסביבות ה40 + נכון או שאני טועה? מנהל אולי תתחיל לחלק פרסים לחברים בפורום?

הדבור

New member
בוקר טוף לקולם

אני לא יודע מה את מתכונת נכון אני כותב עם שגאים סליחה שגיאות זלא בסדר?

zivsb

New member
../images/Emo124.gifהי דבור חופשי חופשי ../images/Emo179.gif

זוכתך לתקוף אבל צפה לחזרה ואני אוכל בשר לא עשב
מנהל גודלים כל הכבוד

zivsb

New member
../images/Emo124.gifיש לי סיפור ענק אבל......

הבטחתי לעצמנו שבת נעימה ולמה להדיר שינה מכמה... אפילו שהם בחופשה... והשני מתכונן לקבל את שבת המלכה ביום ראשון מנהל!!! מדביקים לי שמות לא לי כאן באתר וזה עלול לפגוע ולכאוב בבקשה הסר כל סיפור המעוות את כנויי ZIVSB ZIVSB ZIVSB ,תודה

zivsb

New member
THE BUTY ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif

כן נלכדתי נפרשה הרשת ואני נתפשתי ולא רוצה להשתחרר לא רוצה להשתחרר אני מאוהבבבבבבבבבבבבבבבבבב ידעו כל הגולשים לא רק המנהל מאוהב גם אני גם אני גם אני שבת אוהבת לכולם

the buty

New member
נו ספר , במי המנהל מאוהב ? ../images/Emo23.gif

ומה הסיפור החדש?
(שתה ותקרר החום מעיק)

צודק חביבי אני באמת מאוהב

באישה שהכרתי לפני 13 שנה לא יכול לחיות בלי אותה אישה אם לבנותי

zivsb

New member
מנהל../images/Emo35.gif מתכחש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifזה כתוב

מנהלנו עדיין לא התאושש מהגלות במודיעין אבל לדף דף או בעברית לדפדף באתר מעט לאחור וזה כתוב אומנם וירטואלית ויש גם
וגם
ואת זה מכחישים רבי חנוכה בן משה הלוי השדכן הכי מפורסם בירושלים לא הייה קומקום שלא סידרתי לו מכסה ואני אוהב את the buty שמעתה מנהל שבת שלום

the buty

New member
אני מתכוונת בדיוק למה שאמרתי

אלא אם כן אתה עולה חדש או מהמגזר הלא יהודי ולא למדת עברית כמו שצריך. אם כן תגיד ונבין... אם השגיאות מכוונות ,נא שפר כדי שתהיה יותר קריא...ואם לא, נצמיד לך מורה לעברית... בכל מקרה אתה מתקבל בברכה

zivsb

New member
../images/Emo124.gifשאלה ליוהמ"ש

אם אני בעל נכס בלוד של עמידר. האם אני יכול להשכיר את הנכס לצד ג יועץ משפטי! ענה בהקדם על השאלה

הודעת מנהל מחיקת הודעות

אתמול בערב מחקתי הודעה בפורום עלפי בקשה של הכותב לידעתכם הודעה אשר נמחקת והיא בעלת תגובה גם התגובה תמחק אוטומטית ויכול להיות מצב שלאותה הודעה יש 20 תגובות כל ה20 ימחקו אוטומטית ולהודעה שנמחקה אתמול היו שתי תגובות . אני מקווה שעכשיו הכל ברור .

zivsb

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif|כלנ

אני מדבר בפרחים my buty

למעלה