בוקר טוב לכולם!המחשב שלי הלך פארש....

בוקר טוב לכולם!המחשב שלי הלך פארש....

עבר פירמוט , והרגשתי כאילו כרתו לי איבר מהגוף... איזה בלונדיני מצידי לומר דבר שכזה... כאילו מה, עוד אחד???.... לא מספיק מה שכבר נמצא על המדף באבו כביר?... האמממ... כן, זה היה קשה ומיותר... ונקווה שלא ישלחו לי יותר סוסים, מדוזות, שדים ורוחות, ואז הכל יהיה בסדר....
יאללה, שיהיה אחלה בוקר ותתעוררו, כאילו מה נסגר? כולכם בתרדמת חורף??? אני הדובה, הפילה, הקרנפה... כל הספארי... רק לי מותר לישון... ת-ק-ו-מ-ו..................... אינעל דינאק, אני הולכת לקוסמטיקאית, ואם לא תהייה פה הצפה כשאחזור... אתם בסכנה..... ולמה קוסמטיקאית?... השפם של עמיר פרץ זה- out שלי- super in .... נראה לי שתצטרך מכסחת דשא.... בסוף הפארוק יחשוב שהוא יצא מהארון ולא שם לב.... ש-לוםםםם!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתודה לך יקירתי, שאת מעלה בנו את הצחוק

להתחיל את היום
הצחוק הזה מהשורה הזאת > בסוף הפארוק יחשוב שהוא יצא מהארון ולא שם לב.... שרק תיהי לנו בריאה ולא תעלמי לנו לרגע. נ.ב. מאוד ריגשת אותי בתגובה שלך לסיגל (למרות שתמיד את מוזהרת מהארוכים של הבוקר
) יום טוב לך ולכולם אוהבת
מימי.

מיכלי מה עם הנסיכה היום?

שלחי לי את מספרי ה-
במסר. כל המספרים נעלמו לי מהפלאפון המכשיר נרטב לי הלך פאקן ואיתו כל המספרים. בשורות טובות
, והמשך יום נעים אוהבת
מימי

נכון באמת הפורום נדם ../images/Emo4.gif נראה לי

שכל היוצאים לאילת עצרו נשימתם
לקראת הנופש , במתח להתארגן אולי , לא רגילים לצאת מהשיגרה ואני בינהם , אוטטו מתחילה עם המזודה לא יודעת מה לקחת, מבגד ים, וקיץ, חורף, סתוי ,נראה שאקח קצת מכל דבר , לא יודעת איזה מזג אויר יתפוש אותנו שם, ייללה ספרו מה קורה איתכם מי בא מי לא בא , איך בא ?

ריקוש...מזג האוויר באילת תמיד טוב.

במקרה הכי גרוע תצטרכי איזה סווטשירט עלייך, לא יותר מאמי. וזה מניסיון של כל החיים בערך...שם...

ח י ה א

New member
ריקי מחר באילת 26 מעלות...

אגב נראה לי שבקלאב הוטל הבריכה לא מקורה כך שספק אם תוכלו להשתמש בה אבל .... לקחת בכל זאת בגד ים , חוץ מזה הקניון ממול...................

איזה גשם ברמת גן איזה כייף , שהחיינו

איזה רעמים , אמל'ה ,,,,,, אני ממש פוחדת רצינית, מה יהיה עד יום חמישי יאלללה מקווה שלא ככה עד שנגיע לשם

גשם?יופי לא אצטרך לשטוף ת'מאזדה.פה רק קר.....

ריקי....את מתרגשת מהנסיעה כמו ילד בכתה ב'... תכיני מאמי כובע , תיק אוכל ומיימיה עם השם ואל תירדמי לילה לפני, קחי משחת שיניים לצבוע את החבר'ה בלילה , וככה הכל יהיה מושלם... תיהני אוחתי , והרבה, מגיע לך ביג-טיים! חולה עלייך !!!

מה חוץ ממני ,לעוד אנשים קורים כאלו דברים גם?

מה זאת אומרת נפל למים? זה לא נחשב... נראה אותך מפילה את הנייד לסיר באמצע בישול.... זה מאוד, אבל מאוד טעים !!!! רוטב עגבניות עם בזיליקום מומלץ במיוחד מאמי.... אממה.... מבאס ת'תחת כי את נשארת באמצע המתח מהשיחה, ואת רק שומעת :"גלו-גלו-גלו"... ותו לא.... אל תנסו בבית.... אה, כן... ועם הטלפון האלחוטי לא רצוי להכנס לשירותים באמצע מעשה, כי בשנייה של אי שימת לב,{השיחה מעניינת, זוכרת?...} בעת הניגוב או הורת המים , הוא חופשי יכול להחליק לאסלה ואין לי שמץ של הבנה מה שם עושים פתאום מים....מה קשור? מים? באסלה? ממש מפתיע.... .... גם זה מניסיון.רק כעת הוצאתי 560 ש"ח, על שני אלחוטיים חדשים בבזק-סטור.... שיט !!!

מותק...עם המצב שלי היום, הייתי יכולה לפתוח

סניף של המאדאם טוסו אצלי בפרצוף... שעווה זה כלום לעומת הטוטו קארה ליבראל שעברתי.... הכי מצחיק שהיתה שם אחת שעשתה אוברול, , ואיך קראה לזה ההאבלה?..."קוקיות"... זה קוקיות זה ? עם מה שראיתי לה בזרועות היא יכולה לעשות צמות בו-דרק...החרוזים עליי.... טוב, נראה לי הבנת את הקטע, לא?... בכל אופן אתה הרי רגיל, בטורקייה , כשנכנסים לחמאם כולם נראים אותו דבר, לא?.... וחוץ מזה התגעגעתי אליך כפרות.....

רובי א26

New member
חחחחח .יפה לך עשית סליקון בשפתיים ...

גם אני התגעגעתי אלייך יקירתי !!!!!! קבלי....

רובי א26

New member
למה רועדות?חוץ מזה עזבי אותה אנחנו כבר לא....

ומה מה מה מה. בא לך לריב?ב אני לא מבין עד שפעם אחד אנחנו מדברים יפה אחד לשני את הורסת ... יאלה ....עשית שפם תפסת תחת ?

אז זהו שלא! רובי, כשעושים שפם לא תופסים

תחת, במקרה הגרוע נופל התחת.... ומי מדבר יפה? אתה קראת לי שמנה בפרהסייה? גם אתה?????

למעלה