בוקר טוב לכולם וברוכים

פנינוש

New member
בוקר טוב לכולם וברוכים ../images/Emo39.gif

אני מקווה שאתם בסדר גל אהבתי את הסיפור על הפיל והיתד. לחברי הפורום אהבתי את ההתייחסות העיניינית שלכם לכל נושא שעלה על הפרק. את הרגישות לאנשים והאיכפתיות. כי כולנו באותה סירה ואפשר לשאוב הרבה עידוד וטיפים ממה שאתם כותבים האחד לשני. והאחד בעקבות השני.

נושנושי

New member
היי פנינוש ../images/Emo9.gif

מה המצב אצלך? אלי הכול בסדר אני 13 יום אחרי הניתוח וירדתי 8 קילו הרגשה נפלאה רק שהיו לי קצת בחילות לפני יומיים אבל זה עבר אני עוד צריכה להתרגל לאכול לאט וללעוס טוב טוב הוצאתי ביום ראשון את התפרים והדיאטנית אמרה לי שהירידה שלי היא ירידה מהירה מידיי שאני צריכה לאכול קצת יותר למרות שאני מפחדת לאכול שלא יתקע לי משהו במעבר יום נעים
נושנושי

פנינוש

New member
נושנושי העולם השתגע ../images/Emo53.gif

אנו חיים בעולם מטורף.בן-אדם יוצא מביתו בבןקר לא יודע אם יחזור פשוט מבהיל מה שקורה לנו עכשיו . תשתדלי לאכול דברים רכים כו גבינה אשל לבן וכיוצא כזה .כי בשלב הזה אוכלים רק דברים רכים כך שאל תקחי סיכונים ותאכלי דברים אחרים. תשתדלי להצמד לתפריט שנתנה לך הדיאטנית. זה הכי אפקטיבי. היום שחחרו מעט את הטבעת לאחר שהיתה לי סדרה של הקאות ליליות . הרופא בבדיקה אימת שאכן היא סגורה מידי. וכעת אני מאוד מקווה שזה לא יפגום בקצב הירידה שלי שגם לפני לא היה כל כך מהיר . ירדתי עד כה 20 קילו בלבד לא שאני מזלזלת בהם אך הייתי שמחה על יותר. אך אני אופטימית יש לי עוד זמן ואני אעשה את זה כמו שצריך בעידודכם הנאמן. שאין לי מילים כמה הוא תרם לי עד כה.
שלך בידידות אביחיל

נושנושי

New member
פנינוש ../images/Emo24.gif

20 קילו זה לא מעט בכמה זמן ירדת 20 קילו אני מאוד רוצה כבר להיות 20 קילו פחות אני בטוחה שזה יגיע

פנינוש

New member
נושנושי חמודה ../images/Emo25.gif

את צודקת זה לא מעט אך גם לא הרבה כאשר את שוקלת טון וחצי סתםםםםםםםםםם עשיתי רק חלק מהדרך בניתיים ויש לפני עוד מספיק להוריד . אך יש לי זמן . עשיתי את הניתוח ב 30:4:01 כלומר בחמשה וחצי חודשים . מקווה שתעשי את זה מהר ממני אך בשכל טוב ויגיון בריא.

למעלה