בוקר טוב לכולם, וד"ש מגלעד ינקלביץ

בוקר טוב לכולם, וד"ש מגלעד ינקלביץ

אתמול בבוקר הקלטתי אותו ואתמול בערב, התעמלתי איתו 20 דקות. רק 20 דקות, אני יודעת שאולי תנזפו בי, אבל זה לא היה קל. הפעילות אירובית מהירה ואני הזעתי קשות למרות המזגן, אבל היה נהדר. כל רגע שעבר ולא הפסקתי. הרגשתי בעננים. אני לא מתכוונת לוותר על זה עכשיו, כל יום. ניסיתי לחפש תחליף להליכה בימים החמים והלחים האלה שבמישור החוף, ואני חושבת שמצאתי.
. מומלץ בחום, באמת. קראתי עכשיו חצי שעה את כל ההודעות מאתמול בערב וסליחה שאני לא מגיבה באופן אישי לכולם, אבל אני כל כך גאה בכולכם/ן שזה ממש כיף להיכנס לכאן כמה פעמים ביום ולהרגיש בבית. בולי, התגעגענו, את באמת היית חסרה אבל אני רואה שלמרות העבודה הקשה את עובדת על עצמך יופי-טופי, ואפילו לא סובלת מזה. זה נהדר. אפי קטנתי, את מתבגרת מיום ליום, בסוף אני אציע לך להיות החברה הכי טובה שלי... למרות 21 השנים המפרידות ביננו... הפי, אני כרגיל נוסכת כוח בכל הודעה והודעה שלך, ורק חבל שמלודי מתעקשת על הקסניקל הקטלני ועוד יותר חבל שהיא מתבצרת בדעות האלה שלמרות הדמוקרטיה בפורום, אני חושבת שיפילו אותך שוב, מלודי יקירתי. כדאי לאמץ קו מחשבה אחר, באמת כדאי. בכל מקרה, מה שלא תחליטי, בהצלחה. יום נעים ובריא לכולנו נשיקות מכל הלב נ.ב. דליה, לא שכחתי אותך, את הנפלאה בכל הזמנים, מיותר לציין...

|חיעל אדם יקר, מה אומר ומה אגיד???

כל מילה שאנסה לתאר כמה כמה שמחתי כשקראתי את ההודעה שלך עדיין לא תביע הכל יעל!!!! תשמעי, כולנו כאן מתחילים מגובה של אפרוח
, מגששים מחפשים את הדרך, לא בטוחים, זקוקים להישענות עוד בהתחלה על אמונתם וכוחם של האחרים ומה שהכי הכייייייי משותף לכולנו זה הרצון הבלתי נגמר "לעשות את זה!!". חבל"ז. ואז הולכים וצומחים מתחזקות הכנפיים מתחילים לעמוד איתן יותר על הרגליים מפנימים תובנות חשובות וואוו...נושמים לעומק בהקלה שמשהו קורה שהעבודה פנימה והחוצה יוצרת דבר אמיתי.. קראתי מה שכתבת והתרגשתי כל כך....חשבתי יעל צעדה עוד צעד (תרתי משמע
). ובשבילי ומאין שאני גם באתי, אני בכל לבי יודעת להעריך לא רק כל צעד, כל שינוי ניואנס הכי קטן שיהיה... יעל, נשיקות וחיבוק עז. אני כל כך מאושרת בשבילך היום!!!! את לא יודעת!!! עכשו, פליז. עצת מיליון הדולר. (נו, כאילו. אבל ...באמת חשובה). את לא חייבת להתחיל מההתחלה בקצב שאת רואה על המסך!!! (חבל שהדגשים עובדים לי כרגע). אבל פליז, את לא חייבת !!! לא סתם דיברתי איתך על קצב משלך (לא מה שאת רואה על המרקע אחרי שהמתעמלים שם כבר בפעילות וכושר של שנים!). 20 דקות - מעולה!!! גם 5-10 דקות להתחלה כשאת ממש אפרוח זה נפלא!!! (פליז, תהיי איתי). המחשבה צריכה להיות על פני זמן קדימה מעתה, ולא יותר ומדי בטווח הקצר ופרישה אח"כ לנצח!!! או-קי?? כל זמן, שאת לא תידבקי בעניינים מפני שכך האחרים עושים, אלא עם יד על הדופק של עצמך - את תעשי את הדבר ה-נ-כ-ו-ן!! את יודעת באיזה קלות ובלי לחץ יזרמו לך העניינים אם תבני את הענין כך?? המלכות תהיה בידך.
(קחי ממני). תזכרי תמיד, שהמפתחות בסופו של דבר, אצלך ביד ולא אצל שום אדם אחר. מי מאיץ בך ומחליט על המהירות, או על הכמה וכו´?? . תחליטי את!! כדי שאת תבני את היסודות מעכשו קדימה כמו שצריך, ומבלי שיקרה משהו שיפיל את המרקם שרק החל להיטוות. או-קי??? יעלוש, האמת, שאני עושה פעילות גופנית עם מזגן + מאורר, בשבילי זה בלתי אפשרי בלתי הצמד הזה.
איתך מכל לב כ-ל הזמן (תהיי בטוחההה בזה), שלך, דליה.

firte

New member
יעלוש../images/Emo24.gif

עשית לי מצב רוח טוב נשמע שהולך לך ואת במצב רוח. אני שמחה!!!!!!!!!! חמודה,תתחילי מקטן ,תאמני לי שזה מספיק..חבל שאלי,הפרופסור שלנו לא פה להסביר לך את זה..גם אני התחלתי מקטן ועכשיו אני ממש יכולה להיות מדריכת כושר.
שימשיך להיות ככה מחזיקה לך אצבעות אפי

איזה כיף לקרוא אתכן, דליה ואפי

אני כבר מחכה לערב כדי לעשות את זה שוב. זה עשה לי כל כך טוב. תודה על כל העידוד וזה בסדר, אני שומעת בקולכן ואני אלך צעד-צעד, עד שזה יזרום כמו מים. לאב יו

למעלה