בוקר טוב לכולם[וויזי הכריחה אותי ופחדתי]

mike00

New member
ואחת הערים עם השם הכי ארוך בעולם

בעעעעעע......למה שלא יחליפו את השם הזה?אני מוכן להתערב שרוב התושבים לא מצליחים להגיד אותו כמו שצריך.. ואנחנו חושבים שלנו יש בעיות.......תארו לעצמכם מה קורה כשהם מצלצלים לחברת חשמל ושואלים אותם באיזה עיר הם גרים...

mike00

New member
חקרתי עוד קצת.....

אז ככה....זה כפר ולא עיר..... נראה שהשם הארוך ניתן לכפר מתי שהוא בתחילת המאה העשרים, בעיקר לצרכי יחסי ציבור ומשיכת תיירים. המובן של השם, בתרגום חופשי, נשמע בערך כך: כנסיית מרי הקדושה בסמוך לחללו של עץ האגוז הלבן המצוי בקרבת המערבולת המהירה, והכנסיה של הקדוש Tysilio מהמערה האדומה. PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANOCONIOSIS-מכירים את התופעה הזאת שבאמצע המשפט נגמר לכם לפתע האוויר כי לא תזמנתם נכון את אורכו? פרוש המילה המוארכת הזאת שמכילה לא פחות מאשר 46 אותיות, הינו סוג של מחלת ריאות הנגרמת על ידי שאיפת חלקיקים זעירים של אבק וולקני. מה שמצחיק זה שרק מלהגיד אותה אפשר לקבל מחלת ריאות... Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu- ל פי העמוד שמוקדש למילה באתר הויקיפדיה מדובר בגבעה שנמצאית מדרום למפרץ הוקיי בניו זילנד. גם מאחורי השם הזה מסתתרת עלילה קטנה,ה- _Taumata הינה פסגת הגבעה, היכן שטאמאטיי, האיש עם הברכיים הגדולות , מחליק למטה במדרון, מטפס במעלה הגבעה, בולע הרים שלמים, נע ונד ביבשה וידוע כאוכל אדמות. הוא מנגן בחליל לאהובה... עולם מוזר

מותר לי

New member
בוקר אור!

מה קורה אם הצלחתי לזהות את הרקדנית מסתובבת לשני הכיוונים? זה אומר שיש מלחמה בין שתי האונות שלי?

THE WIZARD 55

New member
סובבת לי תמח על הבוקר..../images/Emo5.gif

עם כיוון השעון, אנחנו רואים שזה נגד... ולמה אתה מפחד ממני מייק? אני כל כך מפחידה

מוחמד5

New member
שבת שלום לכולם\ן

אני חושב שהיא זזה בכיוון מחוגי השעון. אחלה יום שיהיה לכולנו , ושנזכה לגרום בערים עם שם קצר ועם מיקוד שקל לזכור אותו.

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מייק ומותר לי ../images/Emo42.gif

בוקר כאבי ראש.. עד שיש כאן שקט דממה, רציתי כל כך לישון איזה 12 שעות ברציפות במקום זה נדודי שינה, התעוררתי בעשר..כל התכנונים שהיו לי להיום התפקששו ...איזה יום מדהים בטח יהיה לי היום..פשוט מדהים. ומייק, סיפור חביב על הכפר עם שם של דלקת ריאות
והשני בכלל..איך אפשר להגיד את זה בכלל... שיהיה לכולם יום טוב

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב מוחמד

איזה בעסה זה לחיות בעיר עם של חיידק..חחחח הנס הראשון יצא לדרך, אני רוצה לישון, לישון לישון לישון..

מוחמד5

New member
חחחחחחח

אשתי אומרת שזה נראה כמו רצף של חלבון (מי אני שאתווכח עם הדוקטורית שלי). הנס הראשון כבר מאחורינו, אם תזדרזי תוכלי להשתתף בדיון על תפריט ארוחת הבוקר.

THE WIZARD 55

New member
ד"ש מכאן לאשתך..עם פרח../images/Emo20.gif

עכשיו אתם רק מכינים תפריט לארוחת בוקר...
אני הייתי מציעה לכם, סלט חתוך דק, הרבה לימון..קוביות אבודו עם הרבה לימון חביתה, עם זיתים שחורים וגבינה מלוחה..ויללה שימו גם לימון.. אני בבוקר לא מסוגלת לאכול כלום..רק לשתות.. מי יכין לי לאכול?..אני לא אוכלת רק בגלל שלא מכינים לי..

מוחמד5

New member
תפדלי לעינא

אל בית ביתק .... עד שתגיעי הכל יהיה מוכן. אל מדאם מוסרת ד"ש בחזרה.

THE WIZARD 55

New member
שוקרן..אני לא אכלנית גדולה

מקסימום 2 זיתים, ופרוסה עם גבינה
אתם יכולים לעשות לי משלוח?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הגשה עצמית

ובטח גם מפנים באופן עצמאי, ושוטפים כלים באופן עצמאי
ואני, אין לי כח לזוז אחרי שאני אוכלת...
אל תבנו עליי, אני לא עושה כלום..רק אוכלת ונחה...חחחחח

THE WIZARD 55

New member
אצלי זה אחרת..

אכלתי, שטפו לי... לכלכלתי, ניקו לי...אקסטרא אקסטרא... הכי טוב סכו"ם מפלסטיק לאורחים, ככה לא צריך לשטוף כלים.
בטח בבית שלי הכל יהיה חד פעמי..

THE WIZARD 55

New member
עכשיו ירד לי הלב

טלפון מאחי, לאמא ואבא ובת אחי היתה תאונה ליד קסטרא נכנסו בהם מאחורה, כמעט התעלפתי מסכנה הקטנה הלכה להצגה, הותחילה לבכות שלא רוצה אמבולנס ומשטרה.. מזל היו חגורות, העיקר שהם בסדר..אחי נשבע שכן.. זאת היתה נהגת שנכנסה בהם, שתלך לעזאזל..

למעלה