אני? יש לי מלא עופות ודגים במקרר (היה מבצע אתמול במרכול) ולזוג צעיר שלי מתרוקן הפריזר, אז היום מכינה חבילות.... יש לכם רעיונות מה עוד אפשר להכין מחזה עוף וניתן להקפאה? אני אכין שניצלים ופיסות עוף מטוגנות מוכנות להכנס למנת מוקפץ סיני
אחרי ההקפאה ? זה טעים עדיין? אני אף פעם לא הקפאתי שום מאכל אני מכינהטרי יום יום .ואני מתלבטת כל פעם אם להכין כמויות גדולות ולהקפיא אבל אני חוששת שזה כבר לא יהיה טעים. מה את אומרת? כעיקרון הבנתי שאפשר להקפיא הכל חוץ ממה שמכיל תפוחי אדמה לא?