בוקר טוב לכולם ויום מקסים מלא הפתעות מהנות

שחמטית

New member
בוקר אור לכולם!

רק הרגע התעוררתי וכבר אני גולשת;) (טוב שיש אינטרנט בפלאפון)

יוכי68

New member
מאיוש, איך עבר הלילה? במחשבות, בצחוקים

ובטח שחמטית כל הלילה חשבה "מה אכין לצהריים מחר?".....חחחחחחחחח ואני חשבתי איך לייצר סלסלה ביעילות והרבה יותר יפה.

מאיוש י

New member
בטח שבצחוקים

גם לא כל כך ישנתי הקטנה מנוזלת והייתה נודניקית. יום טוב לך

חנהפ

Active member
../images/Emo42.gifבוקר אחלה לכולם

אני? יש לי מלא עופות ודגים במקרר (היה מבצע אתמול במרכול) ולזוג צעיר שלי מתרוקן הפריזר, אז היום מכינה חבילות.... יש לכם רעיונות מה עוד אפשר להכין מחזה עוף וניתן להקפאה? אני אכין שניצלים ופיסות עוף מטוגנות מוכנות להכנס למנת מוקפץ סיני

יוכי68

New member
אפשר להכין שניצלים ממולאים בבשר טחון

לצפות בקמח ובביצה....לטגן ולהכניס למקפיא ואח"כ להוסיף רוטב.

חנהפ

Active member
אז זו כבר מנה יותר מידי מפונפנת ליומיום...

לבסוף ההספק של היום: 30 קציצות דגים מטוגנות פיסות עוף מטוגנות ומוכנות למוקפץ סיני 30 שניצלים חזה עוף מטוגן בקמח ומבושל ברוטב עגבניות פיקנטי צלי עוף בצימוקים צלי עוף בירקות הכל ארוז בקופסאות, מסומן וילך אוטוטו למקפיא.

מאיוש י

New member
../images/Emo41.gifחנה איך הדברים שהכנת

אחרי ההקפאה ? זה טעים עדיין? אני אף פעם לא הקפאתי שום מאכל אני מכינהטרי יום יום .ואני מתלבטת כל פעם אם להכין כמויות גדולות ולהקפיא אבל אני חוששת שזה כבר לא יהיה טעים. מה את אומרת? כעיקרון הבנתי שאפשר להקפיא הכל חוץ ממה שמכיל תפוחי אדמה לא?

חנהפ

Active member
אם אורזים היטב, בקופסאות או

בכמה שקיות נילון, נשמר מצויין, בטח לחודשיים שלושה. ירקות אני לא מקפיאה, אלא אם כן זה מרק קרם, עוגות, בשרים דגים ממש אין בעיה.

אני מקפיאה רק קציצות מטוגנות ומוסקה

מטוגנת. ולפעמים מרק קרם. אמא שלי למשל מקפיאה הכל. אני לא אוהבת. יש כאלה שמקפיאים אורז.

למעלה