בוקר טוב לכולם ויום נפלא רוצה לספר

נועםבת11

New member
בוקר טוב לכולם ויום נפלא רוצה לספר

לא ביקרתי כאן הרבה זמן, לאחרונה הייתי בתקופה מאוד לחוצה בחיי יש לי שתי בנות והשבוע אחת התגייסה, והשנייה נסעה למזרח. וכרגע התחלתי בטיפול דרך המושלם, של שיאצו, רפלקסולגיה, ונטרופתיה עדיין לא מרגישה שיפור בכאבי רגליים, בכאבי הראש אולי קצת במרווחים גדולים יותר. טיפול השיאצו קצת כואב לי באזורים הכואבים חייבת להגיד אך נהנית מאוד מהרפלקסוליגיה הייתי גם בייעוץ כמובן אצל רופה ממיין שהתאים לי את הטיפולים וגם בייעוץ ראשון אצל הנטרופתית שעשתה לי שינויים בהרגלי האכילה, והוסיפה לי ויטמינים עדיין לא התחלתי בקרוב אנסה. היא נבהלה מאוד מכמויות הקפה שאני שותה וכמויות הסוכרזית ומיד ביקשה שאנסה לרדת בחוזק, בכמות ליום, ובסוכזית (שותה עם 3 כן יש גם כאלה...) שלא נדבר על כמויות סוכריות ללא סוכר שצורכת ביום בקיצור אנסה ואספר לכם האם הטיפולים עוזרים. יום טוב לכולם.

נועםבת11

New member
הנטרופתית המליצה לי על ויטמין C

1000 3 פעמים ביום.ברזל כי יש לי בעיה בפרטין , כדור ביום, BX מגה סורב 2 ביום עם אוכל, ומגנזיום ציטראט 200 1-2 ביום. מעבר לזה לערוך יומן אכילה. כל הוטימנים של סולגאר. להכין משקה מלימון מקולף אך להשאיר את הקליפה הלבנה לחתוך ועם קצת מיים לרסק לטחון היטב ולהוסיף מיים לא להמתיק לנסות במקום הקפה. לאכול 3 ארוחות ביום. להתחיל לאכול לחם שיפון מקמח שיפון מלא + קמח חיטה מלאה. וכמובן התעמלות, או יוגה. זהו עדיין לא התחלתי אך ביום ראשון אקנה ואנסה. מקווה שזה יעזור לי. בי וערב נעים.

למעלה