בוקר טוב לכולם!! וכולם להכנס..

בוקר טוב לכולם!! וכולם להכנס..

אני חיבת לציין משהו... נכון שרוב הזמן אנחנו רבים עם אמא... נכון שיש רגעים שאנחנו מרגישים שהיא הדבר הכי שנוא עלינו... אבל תמיד נזכור שאמא היא זאת שגידלה אותנו ותמיד אהבה אותנו... אז כל מי שמרגיש ככה אני רוצה להקדיש לנו ולאימהות שלנו שסבלו הרבה בשבילנו שיר נהדר ואני מצפה לשמוע אחר כך תגובות... אמא : אביטל ------------- אמא מילה כה חמה בתוך הנשמה וליבי תמיד את אמא אמא אמא תמיד את איתי תמיד בתוכי לא אצעד בדד הוי אמא אמא בלילות של חורף קר הנחת ראשי על הכר לי נתת נשמתך חיממת אותי מליבך פזמון: ------ תמיד איתי את אמא תמיד ידעתי אמא תמיד הרגשתי אמא שטוב או רע לי בנשמה מילה טובה של אמא מילה קטנה של אמא מילה חמה של אמא עושה לי טוב על הנשמה. אמא תמיד לצידי יומי ולילי לא אשכח אותך הוי אמא אמא אמא איתי בדרכים איתי בשחקים בליבי תמיד את אמא אמא בלילות של חורף קר הנחת ראשי על הכר לי נתת נשמתך חיממת אותי מליבך פזמון: ------ תמיד איתי את אמא תמיד ידעתי אמא תמיד הרגשתי אמא שטוב או רע לי בנשמה מילה טובה של אמא מילה קטנה של אמא מילה חמה של אמא עושה לי טוב על הנשמה אשמח לשמוע תגובות
ספיר

ש ק ד ב ת

New member
אימא../images/Emo141.gif

ספיר, אני מסכימה איתך שלצד המריבות והכעסים אמא יש רק אחת, בת ואמה לעולם אינן חופשיות זו מזו לא משנה עד כמה אינן מסכימות זו עם זו. כיוון שהן כה שזורות יחד בלב וברוח שמרצון או מאי-רצון, הן חולקות כל אהבה, כל שמחה וכל צער לאורך חייהן. היא עדיין מחבקת... היא עדיין אוהבת... היא עדיין שלך...גם אם זה לא נראה... היא תמיד שם אף פעם לא נוטשת. היא כאן. איתך,איתי,עם כולם

למעלה