בוקר טוב לכולם ולגריני גם...

blessברכה

New member
בוקר טוב לכולם ולגריני גם...../images/Emo42.gif

דעו לכם, שהפורום הזה, יש בו אהבה בכמות מרפאה. הלב מטפס כאן לגובה שווה, שוזר מסעות, שיעורים, שלי בשל אחרים. אתם מחברים אותי לשפיות. שיתוף קטן בבקשה: אבי אושפז אמש בבית חולים "אסף הרופא", עם אקג בלתי תקין ולחץ דם 230. הוא בוכה כמו ילד קטן, אני כאן בקצה השני של המדינה, די חסרת אונים. בנוסף- ובלי קשר, לא קל כלכלית וזוגית. יש לו רק אותי, ואני לא מוצאת את עצמי כרגע. סביר להניח שבצהרים,לאחר שהילדים ישובו מבית הספר, אתפוס טרמפ ואסע לשם. מבולבלת, נאלמת, אין לי מושג מה קודם. אוהבת ברכה

ש ו נ י

New member
ברכה, קודם כל - רפואה שלמה לאבא שלך

ואחלא שיש לנו אלו את אלו לשתף להתחזק לאהוב ולשמוח ביחד (לא רק בפורום, אלא כל האנשים בכלל); אנחנו אמורים להיות ברכה ומתנה זל"ז, לפעמים אנחנו לא, לפעמים אנחנו יותר, אז ברוחשם. מה שאמרת לי גרם לי לחשוב... תראי איזה קטע אנחנו נולדים לעולם תלויים לגמרי בהורים שלנו בטוחים שהם כל-יכולים גדולים, חזקים, אלים ממש כמעט אנחנו גדלים ורואים שהם אנושיים, טועים ורחוקים משלמות, התנפצה אשלייה. עכשיו אנחנו מבינים שאנחנו תלויים בה' וסומכים על עצמנו - עצמאות! עובר זמן וההורים האדירים והעצומים שחשבנו שיש לנו מזדקנים אל מול עינינו, שלא נדע לעתים חולים..., זה קשה נורא. לי אין אבא (כלומר יש לי איפשהו בעולם, אבל לא נכנס לזה. הוא לא בחיים שלי) ויש לי רק אמא שתחי', וזה מפחיד אותי לראות אותה מתבגרת. היא אמנם עדיין צעירה, ובעיני צעירה מאוד (עזבו, לי יש המושגים שלי לגבי גיל - והם לא תמיד מקובלים על אחרים), אבל זה לא כיף. מי שפעם היה נדמה לנו שהוא המקור שלנו מתגלה כתלוי בעצמו, ואז אנחנו שוב ושוב נזכרים שהמקור והכוח להכל הוא ה', ובתוכו אנחנו מקור לעצמנו ולאחרים וגם להורינו, ובתוך כך - הוא ית' המקור להורינו גם כן. זה מנחם כי אז זה בסדר שהם מזדקנים, זה בסדר שהחיים מתקדמים, שאנחנו לאט לאט מתבגרים גם כן, שגמנחנו בעזרת ה' נזדקן. הכל בסדר! תהליך החיים מקבל פרופורציות ונתפס כדבר טבעי ומבורך, כי אם ה' הוא המשענת שלנו - אין מה לפחד מכל זה. אנחנו תמיד אצלו ותמיד יכולים להישען עליו ולחזור אליו. גם הורינו, בין אם בעולם הזה או בעולמות אחרים. הממ... פעם מישהי אמרה לי - GOD HAS NO GRANDCHILDREN WE ARE ALL HIS CHILDREN כלומר - לקדוש ברוך הוא אין נכדים. כולנו הילדים שלו וכך - גם אנחנו, גם הורינו, וגם ילדינו (למי שיש) כולנו הילדים שלו. הילדים שאנו מביאים לעולם אינם הנכדים של ה' הם גם הילדים שלו והוא אחראי להם באותה מידה כמו שלנו כולנו הנשמות של ה' בכל אופן תתחזקי ותבשרי טובות בקרוב
ו... תבוא עליך ה ברכה

blessברכה

New member
../images/Emo51.gif אני בהחלט מבינה זאת כפי

שתיארת. ובכל זאת- כשהרגשות עולים יחד עם התובנות....לעיתים יש נסיגה ריגשית. מבקשת לשאול האם את דתייה? ובכלל- האם ידוע לך אם הנשמה חוזרת לגלגול פיסי (בגוף פיסי). אני מאוד עסוקה בשאלות הללו, במיוחד לאחר קריאת דבריה של גריני על תיקון וקארמה. אני הבנתי שהנשמה (לדוגמא של אימי) עברה לעולם שאין בו חומר אין בו פיסי או גשמי. לכן נהיה לי הבלבול לעניין הקארמה. שנית- את שובה אותי בקסם הישירות, הכנות, המיקוד שלך, והחיוך הרך שלך. ביקשתי סימני דרך, קיבלתי הרבה יותר. אני מוקירה לך את האמפטיה, החמימות, את כולך!
ברכה

ש ו נ י

New member
ברכה, אם אני אימס בסוף לא תהיה לך

כל תועלת ממני... מה יהיה עם כל המחמאות האלה? (סתם.. תמשיכי, אני אוהבת, ותודה
) א - אנחנו תמיד בתנועה של עלייה וירידה, נסיגה והתקדמות, זה מן ריקוד כזה. קחי בקלות. יש תקופות של למעלה ולמטה - בגדול, צריך לנסות לקחת את זה הכי מאוזן שאפשר (ושוב, קל להגיד, לפעמים קשה לעשות) ולא לרדת יותר מדי למטה כשיורדים ב - אני מה שנקרא "דתיה", כן ג - אני לא מומחית גדולה בשומדבר, אבל לנשמות שונות יש מסלולים שונים. יש נשמות שחוזרות לכאן לגלגול פיסי בגוף פיסי כן, עד כמה שאני יודעת לפחות. חלקן עושות תיקונים בעליונים... יש כל מיני. זו זכות עצומה לנשמה לזכות לרדת לכאן שוב, למרות שהיא "אוהבת" ו"שמחה" להיות בעליונים, אבל פה היא יכולה לפעול מה שאין לה שום אפשרות לפעול בעליונים, אז שווה להיות פה, למרות שלא תמיד קל בכלל. אין לי מושג "איפה" הנשמה של אמא שלך עכשיו אבל ה' איתה אז הכל אצלה בסדר בכל מקרה אל תדאגי! ואם את רוצה "לעזור לה", לפי אמונתי לפחות ולפי תורת ישראל, את יכולה לעשות בשביל נשמתה מצוות וחסדים בעולם הזה, וזה יעזור לה המוווווון. בדיוק לסבא שלי היה יאר צייט לפני שבועיים בערך (יענו יום הפטירה שלו, אזכרה קוראים לזה?) והוא בא לאמא שלי בחלום מה זה מדהים בלילה לפני, חבל על הזמן. ביקש ממנה אוכל והיו שם בחלום עוד מלא דברים שאין לי חשק גדול לספר עכשיו (אוכל לנשמה זה תורה ומצוות עד כמה לפי אמונתי)... יש מי שיגיד שהיא חלמה עליו כי היא מאמינה בזה או קיי גם זה טוב בשבילי זה אמיתי אמיתי בכל אופן... לא יודעת בדיוק מה את וירוקת
דיברתם על קארמה אז אני לא יכולה להתייחס לזה בכל אופן - הכל טוב והכל בסדר (אני אישית הרבה פעמים שוכחת את זה, אבל כשאני אומרת לך אני נזכרת) תודה שוב על המחמאיות ו.. גם את בסדר ברכה
חחחח

orensany

New member
קודם כל

החלמה מהירה לאבא שלך אני יודע איזה סיוט זה שיש לך הורה חולה אמא שלי נמצאת כבר מאז שהייתי בן 18 שזה 4 שנים בבית אבות והיא רק בת 50 לא אכנס עכשיו לפרטים בכדי לא לפוצץ את ראשך בפרטים שהם לא לנושא בכל מקרה רציתי לשאול איפה את גרה אולי אני אוכל להקפיץ אותך יש לי רכב ואם אני גר קרוב אלייך אז בכיף

החלמה מהירה

ברכה, קודם כל החלמה מהירה לאבא. זה נורא קשה להיות חסרת אונים מול כאב של אחר ומשום מה זה קורה לא מעט בחיים שלנו. מקווה שהוא יבריא מהר, ושרת תתחזקי. ןלך אורן, אתה כל כך מקסים!!! חיממת לי את הלב עם ההצעה שלך לברכה. ישר כוח!!! ומצטרפת לברכה לגבי הפורום והאנשים בו!! קואת אתכם באופן קבוע ואתם נשמות טובות, חמות ומחזקות

blessברכה

New member
../images/Emo51.gif הפורום הזה באמת -

"אור לגויים"... מבקשת לשאול מה פירוש שלוש המשאלות?
ברכה

blessברכה

New member
אורן-אתה ../images/Emo41.gif זוהר שמאיר את הדרך!

נ ש מ ה שכמותך, המון המון אור יש בך! תבורך, מתחשק לי לעטוף אותך בחיבוק עם כל הגוף והנשמה!!!!!!!!!! ת'שמע- האנגלית שלי אֵפּס לא משהו....אז קראתי את כינוייך הלועזי בערבוב עם עברית באופן הבא: or en(&) sany כלומר- אור & ושמש..... תפור עלייך! אתה
ו-
. אתה מדהים כפי שאתה!!!! ברכה

blessברכה

New member
אה לכולם- שכחתי להגיד שהיה לי

טרמפ הלוך וחזור, הגעתי לא מזמן חזרה הביתה, ביקרתי את אבי, הוא שמח עד הגג, ונראה מצויין אגב. אתמול הוא הלחיץ אותי ובכה כילד קטן... לדעתי מעבר לפתולוגיות אובייקטיביות שיש לו, הכל התעצם על רקע נפשי, בעקבות האובדן. היה הכי מחמם את ה-
שבעולם, לחזור בשעה כזו, אחרי יום מפרך, ולראות את כל ההודעות שלכם. הפורום הזה הוא "הספר החדש" של ניל: "מתנת אלהים".....(ובאנגלית: הווה אלהי /יהווה , ומתנה אלוהית) טוב , סליחה על הפילצוף, פשוט יש לי אנרגיות נפלאות....
ברכה

אנרגיות נפלאות...

תמיד טוב! שמחה לשמוע שאביך מרגיש טוב יותר. שולחת לך חיבוק אהה... שלוש משאלות - בגלל שאני מאמינה שמשאלות מתגשמות אם אדם אחר מבקש אותם עבורך. ולי יש הרבה משאלות עבור הרבה מאוד אנשים - מקווה שיתגשמו.

blessברכה

New member
הי יקירה. תוכלי להסביר יותר בפירוט

על עניין המשאלות? זה נשמע אדיר ומאיר.
ברכה

למעלה