לבקשת שריקה דולסה דה נאראנג´ה
אתן ריבה מחושחש שלם, את החושחש חותכים לרבעים לאורך, לוחצים מעט על הפרי שיצאו הגלעינים, אחר כך מרתיחים במים ומחליפים את המים כ- 5-6 פעמים תלוי במרירות של הפרי, בסוף לשקול את הפרי נטו ללא מים ולהוסיף על כל קילו פרי קילו סוכר מיץ מלימון אחד ולהרתיח עם ממש מעט מים בערך כוס, כי הפרי יגיר את מיציו, אם רואים שאין מספיק מים להוסיף בערך חצי כוס להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד שקליפת הפרי רכה לגמרי, אני מוסיפה לזה מספר יחידות של ציפורן (קלאבוס דה קומר) אך ניתן להוסיף מקלות קינמון זה גם נותן ארומה טובה מאוד לריבה. בתאבון.
אתן ריבה מחושחש שלם, את החושחש חותכים לרבעים לאורך, לוחצים מעט על הפרי שיצאו הגלעינים, אחר כך מרתיחים במים ומחליפים את המים כ- 5-6 פעמים תלוי במרירות של הפרי, בסוף לשקול את הפרי נטו ללא מים ולהוסיף על כל קילו פרי קילו סוכר מיץ מלימון אחד ולהרתיח עם ממש מעט מים בערך כוס, כי הפרי יגיר את מיציו, אם רואים שאין מספיק מים להוסיף בערך חצי כוס להביא לרתיחה ולהנמיך את האש ולבשל עד שקליפת הפרי רכה לגמרי, אני מוסיפה לזה מספר יחידות של ציפורן (קלאבוס דה קומר) אך ניתן להוסיף מקלות קינמון זה גם נותן ארומה טובה מאוד לריבה. בתאבון.