ליאור המקורית8
New member
בוקר טוב לכולם ולקרנושי
במיוחד הנה משהוא קליל , ממש נהדר אחרי כל הכבדים של החג קרם גבינת מסקרפונה 1 שמנת לקצפת עמידה 1.5 כוס סוכר 1/2 ק"ג גבינת מסקרפונה בטמפ` החדר קליפה מגוררת מלימון אחד מקציפים שמנת לקצפת עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה ומערבבים קלות (אפשר עם המיקסר), מוסיפים קליפת לימון, מערבבים ומקררים היטב. רוטב ריבה - תות או פטל 200 גר` ריבה/קונפיטורה 2 כפות יין מתוק / ברנדי 2 כפות מים 2 כפות מיץ לימון ממיסים קונפיטורה בסיר קטן מעל להבה נמוכה. מוסיפים יין ומיץ לימון ומערבבים. מוסיפים מים עד לקבלת הסמיכות הרצויה. לקרר היטב ולשפוך מעל הקרם. מגישים את הקרם בקעריות או צלוחיות. הכי קל שבעולם. הכי טעים שבעולם http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1235830 המשך יומנפלא אלינוער
במיוחד הנה משהוא קליל , ממש נהדר אחרי כל הכבדים של החג קרם גבינת מסקרפונה 1 שמנת לקצפת עמידה 1.5 כוס סוכר 1/2 ק"ג גבינת מסקרפונה בטמפ` החדר קליפה מגוררת מלימון אחד מקציפים שמנת לקצפת עם הסוכר. מוסיפים את הגבינה ומערבבים קלות (אפשר עם המיקסר), מוסיפים קליפת לימון, מערבבים ומקררים היטב. רוטב ריבה - תות או פטל 200 גר` ריבה/קונפיטורה 2 כפות יין מתוק / ברנדי 2 כפות מים 2 כפות מיץ לימון ממיסים קונפיטורה בסיר קטן מעל להבה נמוכה. מוסיפים יין ומיץ לימון ומערבבים. מוסיפים מים עד לקבלת הסמיכות הרצויה. לקרר היטב ולשפוך מעל הקרם. מגישים את הקרם בקעריות או צלוחיות. הכי קל שבעולם. הכי טעים שבעולם http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1235830 המשך יומנפלא אלינוער