בוקר טוב לכולם... ורציתי לשתף אותכם

בוקר טוב לכולם... ורציתי לשתף אותכם

יש לי בעייה ורציתי לשמוע תגובות. בסוף שבוע הקרוב יש לנו שבת חתן במשפחה הקרובה (בן דוד). הוזמנתי ע"י אמא של החתן (דודה שלי) ותכננתי להגיע עם בעלי. כאשר אני התחתני ועשינו שבת חתן, לא היתה לי אפשרות להזמין את המשפחה המורחבת, ומהצד שלי הגיע מס´ מצומצמם של אורחים (3) ובינהם הדודה הזו ללא ילדיה. הבעייה שלי היא כזו, אין לי קשרים טובים עם האמא שלי, והיא חושבת שאני לא צריכה להגיע לשבת חתן של בן הדוד שלי מכיוון שגם בני הדודים לא הגיעו אלינו. אבל מצד שני כולם מכירים את אמא שלי (מכשפה לא קטנה) ואפילו סיפרתי את זה בסוד לדודה שלי והיא ביקשה שאגיע. אבל מאידך בעלי לא חושב שאנחנו צריכים להגיע לשם במקום שלא רוצים אותנו ואפילו בקושי הסכים להגיע לארוחת ערב השנה (שאמא שלי המכשפה הזמינה אותנו) מה לעשות אני באמת לא יודעת. בתקווה שהשנה הקרובה תעבור מהר כדי שאוכל להתפטר מהמכשפה
שאני גרה אצלה. אשמח לקבל תגובה. כמו כן עוד שאלה קטנטנה - היום נערכת החינה של הבן דוד המדובר ורציתי להתייעץ אם אני צריכה להביא מתנה, אני הולכת לבד בלי בעלי (אין לו אפשרות להגיע) ואני יבוא עם ההורים שלי. אמא שלי המכשפה
חושבת שאני צריכה להביא לו מתנה אבל אני חושבת שלו כי אני באה איתם ולא עם בעלי. לא יודעת מה לעשות גם במקרה הזה.(חשבתי לתת סכום מכובד בחתונה ע"ח המתנה לחינה)... יום נעים לכולכם...

בוקר טוב לך..... ויום טוב

לגבי החינה אני יודעת שאצלי הביאו מתנות אבל סימליות בלבד.... ולגבי השבת חתן אם חשוב לך הקשר עם הדודים תלכי.....

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif לפי דעתי את צריכה

ללכת לשבת חתן - אם לא היית רצויה, לא היית מוזמנת. הרי את לא יכולת להזמין ולכן לא הזמנת, כך שאם הם לא היו רוצים שתגיעי לא היתה להם שום בעיה לא להזמין. לגבי מתנה לחינה - לטעמי את צריכה להביא משהו, לא גדול, אבל גם לא לבוא בידיים ריקות. ולגבי ארוחת החג - זה כבר עניין של הרגשה אישית. אני מבינה שהיחסים עם המשפחה לא קלים, אם זה יגרום לכם לאי נעימויות או הרגשה רעה, אין סיבה שתקלקלו לעצמכם את החג. שיהיה יום מקסים

fila

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif...................

כמו שאתי אמרה , אם לא היית רצויה לא היית מוזמנת ודעתה של אמא שלך לא ממש נחשבת כאן כי אם את רוצה ללכת - תלכי. ובקשאר לחינה,אני לא חושבת שזה כ"כ הולם שתבואי בלי מתתנה, את כבר אשה נשואה והזמינו אותך באופן נפרד מההורים, מתנה לבית תספיק בהחלט , ויש המון מתנות מקסימות ממש עכשיו לפני החג שאפשר לקנות אפילו בפחות מ-100 ש"ח, אז שווה לך לבדוק את זה. ובקשר לחג,נכון שזה נהוג לחגוג עם המשפחה אבל אם זה כ"כ מעיק וכ"כ בלתי נסבל למה שלא תכיני ארוחה לשניכם/תזמינו חברים/תצאו למסעדה טובה.... נכון זה לא כ"כ מקובל אבל לא תמיד צריך לעשותת מה שנהוג, אפשר לעשות משהו גם בשביל עצמך ובשביל השקט שלך.... שנה טובה

תוכי

New member
בוקר טוב ../images/Emo55.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

מאיה תעשי מה שאת מרגישה לנכון ולא מה שרוצים שתעשי לחינה תקני משהו לבית - כמו מפה יפה, באמת שיש המון מתנות יפות עכשיו לקראת החג.

rona25

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ומסכימה עם זהבית - תעשו מה שטוב לכם ולא להורים שלכם... אתם כבר זוג נשוי ויחידה משפחתית נפרדת בפני עצמה, וזכותכם להחליט כרצונכם מבלי להתנצל. אני גמורה מעייפות! השכנים החליטו להעביר דירה בשעה 24:00 בלילה מתחת לחלון של הבית שלי, ובנוסף חבילת נערים "ערסים" ישבה עד 1:30 בלילה והרעישה כמו ברברים עד שנשברתי והזמנתי משטרה.... האם כמובן הגיעו אחרי חצי שעה - אבל הנערים התאדו די מהר ויכלתי לחזור לישון בשקט....

למעלה