בוקר טוב לכולם ושאלה לאיריס החביבה.
הבוקר צפיתי במרק העדשים שלך שנראה נפלא.
יש לי שאלה.
למה לא להעשיר אותו עם ירקות לא פחממתיים, אז הוא יוצא סמיך וטעים ביותר.
למשל להוסיף כרוב, קישואים קולורבי. ואפילו כרובית
האם יש מניעה מסיבה של הסכרת?
כי כך אני עושה את המרקים שלי, חצי טוחנת וחצי משאירה לא טחון, אז זה גם סמיך גם נגיס
ונראה לי שאין בו פגם.
הנה מרק שלי לדוגמה עם כל הפרמטרים שכתבת עם יותר ירק דל פחמימות.
הבוקר צפיתי במרק העדשים שלך שנראה נפלא.
יש לי שאלה.
למה לא להעשיר אותו עם ירקות לא פחממתיים, אז הוא יוצא סמיך וטעים ביותר.
למשל להוסיף כרוב, קישואים קולורבי. ואפילו כרובית
האם יש מניעה מסיבה של הסכרת?
כי כך אני עושה את המרקים שלי, חצי טוחנת וחצי משאירה לא טחון, אז זה גם סמיך גם נגיס
ונראה לי שאין בו פגם.
הנה מרק שלי לדוגמה עם כל הפרמטרים שכתבת עם יותר ירק דל פחמימות.