בוקר טוב לכולם ושאלה

lady blak

New member
בוקר טוב לכולם ושאלה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

שלום לכולם ובוקר טוב! אתן יכולות לעשות סדנאות רק מחרוזי ונצייה כי יש לי רק חרוזי ונצייה וההורים שילי לא מרשים לי לקנות חרוזים אחרים כי הם עולים ממש הרבה! ויש לכם קישורים לאתרים עם תרשימים בעברית או תליונים או דברים אחרי מחרוזי ונצייה???
תעזרו לי
תודעעה מאי

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אעלה לך קצת קישורים! יש עוד הרבה באתר הזה רק בחרוזי ונציה!! בהצלחה!

kiti4

New member
מישהי יכולה..

להסביר לי איך עושים את הצמיד הורוד שהעלתה כאן חרוזית חמודית
אני אשמח

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אנחנו נוכל לעשות סדנאותל גם עם חרוזי ונציה אבל לא רק מחרוזי ונציה צריך לעשות מכלול של דברים ואני רואה שחרוזית כבר העבירה לך אתרים ואני אחפש לך עוד בהצלחה

לוס100

New member
האם אתן יכולות לעשות סדנה על

השרשרת או צמיד לבן (אני לא בדיוק יודעת מה זה) שהעלתה חרוזית זה נקרא African Helix Bracelet לא הבנתי את ההוראות

wildspirit

New member
אנחנו כמובן יכולות אבל

אני אנסה להסביר לך כאן לפני שנעשה על כך סדנה את משחילה 4 חרוזי ונציה כשהרביעי בצבע אחר. את קושרת את החוט משני הצדדים של החרוזים ותשאירי חוט להמשך חריזה. שורה שניה את לוקחת 5 חרוזי ונציה כשהרביעי הוא בצבע שונה כמו הקודם ואז את מעבירה את החוט מעל החוט הקודם בלולאה ארי החרוז הרביעי (הצבעוני השונה) וככה את ממשיכה את לוקחת חמישה חרוזי ונציה כל פעם כשהרביעי הוא אמור להיות בגוון אחר ולוקחת את החוט ומעבירה בלולאה מעל החוט הקודם ליד החרוז הצבעוני וככה הלאה עד שאת מסיימת את האורך הרצוי מקווה שמובן אם יש עוד שאלות אני אנסה לעזור לך בהצלחה ונשמח לראות את התוצאה הסופית

למעלה