בוקר טוב לכולם ושאלת היום שלי היא

kisses

New member
בוקר טוב לכולם ושאלת היום שלי היא

מהיא הפדיחה, הכי גדולה שהיתה לכם בתחום העבודה? אצלי לדוגמא: לפעמים, עומד לי על הקצה הלשון לענות כן ולא בעברית ללקחות אנגליים, ופעם כשלקוחה נתנה לי את המיקוד שלה, ובאנגליה זה עובד עם מספרים ואותיות, אז המיקוד שלה היה עם האות P ואז במקום להגיד P FOR PETER אמרתי P FOR PIPI איזה פדיחה

אתי@

New member
אצלי זה פאדיחות מסוג אחר, בד"כ

זה פאשלות כמו מחיקת נתונים קריטיים מטבלאות (בטעות כמובן), וכיו"ב. אה, ופעם אחת נקרע לי הרוכסן של המכנסיים על הבוקר, ולבשתי חולצה קצרה
שלא מסתירה את הרוכסן... איזה פאדיחה...

kisses

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי זה באמת פדיחה

מה עשית כל היום?

אתי@

New member
היה חורף, אז לבשתי מעיל והלכתי

הביתה... גם ככה הייתי אמורה לצאת בצהרים באותו יום, אז משכתי כמה שעות בבוקר בישיבה ליד השולחן, ואח"כ הלכתי הביתה.

הילית*

New member
יש לי יש לי יש לי....

לפני כשנתיים ראיינתי מישהי לעבודה אצלנו לתפקיד יחסית בכיר. הראיון נערך על ידי ועל ידי ראש תחום נוספת. במהלך הראיון הבחורה עשתה רושם של בחורה ביקורתית, ולא מתלהבת יותר מדי משום דבר כמו כן, במהלך הראיון נאלצתי לצאת פעם אחת החוצה לענות לטלפון דחוף. מה שקרה בסופו של דבר שכשנכנסתי בחזרה הבחורה אמרה איזה משהו שהתפרש אצלי כחוסר רצון ואני אמרתי "טוב, אז נפרד כידידים..." ולמעשה היא בכלל לא התכוונה להגיד שהיא לא מעונינת. רציתי לקבור את עצמי באדמה ולמעשה בגלל הפדיחה הזאת ובגלל עוד דברים החלטתי בסופו של דבר לא להביא אותה לראיון נוסף אצל המנכ"ל

dorlim

New member
בטח היו כאלה שאני לא זוכרת

אבל אחת שאני זוכרת במיוחד, למרות שידעתי שהיא הולכת להתרחש היא עדיין היתה מביכה ולא נעימה.... בזמנו עבדתי כמנהלת סניף של חברה שהציבה דיילות מכירה בסופרים שונים ובשל חילוקי דעות קשים בענייני שכר הודעתי לבוס שאני לא מוציאה את הרכב שלי מירושלים ומנהלת את כל מה שמחוץ לירושלים בשלט רחוק, תוך התראה ברורה שיש סיכוי סביר שעלולה להיות בעיה (ואפילו גדולה!). באותה תקופה היתה לי דיילת בסופר בבית שמש שהיתה צריכה להודיע לי טלפונית כשהיא מגיעה לסופר ובסוף המשמרת כדי לדווח כמה היא מכרה... ובאמת כל יום קיבלתי טלפון בהתחלית המשמרת וטלפון בסופה עם דיווחים מדוייקים.... יום אחד, אני כמובן בירושלים, מתקשר אלי האחראי מטעם החברה שאת מוצריה שיווקנו, שהוא נמצא בסופר והדיילת איננה. שאל אם אני יודעת מה קרה. אני בבטחון מלא שהיא שם (הרי היא התקשרה...) אמרתי לו שהיא בטח יצאה לשירותים/ הפסקה וכו´ ושיבדוק עם הקופה הראשית. הוא ענה לי שהוא בסופר כבר למעלה משעה ושלטענת הקופה הראשית לא היתה דיילת כבר יותר משבוע
... בשיא התדהמה אמרתי לו שימתין על הקו ובקו השני התקשרתי לדיילת הביתה ו... היא בשיא הנונשלנטיות עונה לי
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותו רגע...

למעלה