בוקר טוב לכולם ושבוע נפלא

anatus1

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo53.gif

הכרתי בחור לפני כשבועיים, כמובן שבהתחלה הוא חיזר מאוד ועדיין הוא בסדר אבל ככל שאני מתקרבת אני מרגישה שהוא כביכול מתרחק. הייתי מאוד מאוד מעוניינת לדעת האם יש לו רגש אליי ומה הוא חושב על הקשר ביננו האם הוא רציני???? אילו שאלות עליי לשאול? תודה מראש על העזרה ויום נפלא

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ענתוס ../images/Emo103.gif

אץ יכולה לעשות פרישת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחודשיים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

anatus1

New member
צהריים טובים הנה הפריסה ../images/Emo51.gif

מה - עשר חרבות הפוטנציאל הרומנטי - שש חרבות ביני - הכוהן הגדול ובין X - מיזוג בחודשיים הקרובים - חמישה גביעים סיכום - יום הדין לדעתי אני לחוצה מידיי ואין לי סבלנות והבחור כן מעוניין, מה דעתך? אני אדם שאוהב להיות בטוח ואם אני בקשר אני משקיעה בו עד הסוף ולכן חשוב לי לדעת מה הוא חושב. ואולי פשוט כדאי לשאול אותו ??? תודה רבה

בדרך כלל אני אומר" יאללה, דבר איתו"

אבל הפעם...שיחת "יחסינו לאן" אחרי שבועיים לבחור שמתחיל להתרחק רק תרחיק אותו יותר. ובכל זאת, פרסת,אז הנה מה שיש לי להגיד: מה - עשר חרבות הפוטנציאל הרומנטי - שש חרבות ביני - הכוהן הגדול ובין X - מיזוג בחודשיים הקרובים - חמישה גביעים סיכום - יום הדין את קצת חוששת שהקשר ייגמר בקטסטרופה (עשר חרבות) ומצד שני את לחוצה על לדעת האם זה הולך לכיוון רציני (הכהן הגדול), אבל ללא ספק מה שקורה ביניכן זקוק לעזרה, אולי מגורם שלישי (שש חרבות), הבחור נראה לי אפעס רואה בשדות זרות, או לפחות מחפש או בודק אופציות (מיזוג) ובחודשים הקרובים לא יקרה משהו טוב (חמישה גביעים). קלף הסיכום מראה לך שאולי יש איזה משהו שאת לא יודעת, שיש פוטנציאל שהוא יתגלה לפנייך ויראה לך את הבחורון בצורה אחרת לגמרי ממה שחשבת.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo105.gif

מה - עשר חרבות הפוטנציאל הרומנטי - שש חרבות ביני - הכוהן הגדול ובין X - מיזוג בחודשיים הקרובים - חמישה גביעים סיכום - יום הדין אוף, למה את כזו פסימית? תסתכלי על ה-10 חרבות. ככה את מרגישה ביחסים בינכם? ואולי בעצם זה לא סתם… האם את מרגישה שיש לו מישהי נוספת שהוא "משחק" בין שתיכן? יש פה את המיזוג ואת הכהן שמראים לי שיש קצת "נדידה", האם זה אפשרי? בכל אופן, החודשיים הקרובים לא יהיו טובים יותר
, אני חושבת שאת תגלי משהו, שלאו דווקא היה "סודי", אלא פשוט לא שמת לב אליו עד היום. חישבי על מה שכתבתי, האם את מרגישה כך?

anatus1

New member
בוקר טוב וראשית כל תודה ../images/Emo51.gif

ראיתי את הפרושים ותודה רבה... קצת הקדמתי ואתמול דיברתי איתו, והנה התגובה. הוא אמר לי שהוא מאוד מעוניין בי למרות שעדיין אי אפשר לדעת לאן זה יוביל וכדאי שאהיה סבלנית. הוא התגרש מאישתו בספטמבר בגלל שהם לא הסתדרו ובסופו של דבר היא בגדה בו והוא גם תפס אותה "על חם", ולכן לדעתי יש לו קצת בעייה לסמוך על אנשים ונשים בפרט ויש לו קונפליקט עם עצמו והוא אכן אישר לי את הדבר, שמצד אחד הוא מעוניין בי מאוד ומצד שני הוא מפחד. האם אפשר לשאול האם יש לו רגש אליי והאם הוא מעוניין בקשר מחייב עימי? מה לשאול???? (והייתי גם רוצה לדעת בכלל מה דעתו עליי ואיך הוא רואה את הקשר). אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ענתוס ../images/Emo29.gif

אני חושבת שקצת שינינו כאן את הגישה בפרשנויות...
אנו נעשה פריסות לרוב של פוטנציאל ולא נשאל מה X חושב עליי. אם את מעוניינת לדעת מהם רגשותיו ומה הוא חושב, אולי כדאי שתשאלי אותו

למעלה