בוקר טוב לכולם ושבת שלום

yaeli4

New member
בוקר טוב לכולם ושבת שלום../images/Emo176.gif

גמרתי לבשל בוכטה של אוכל לשבת. אפיתי עוגה לרפסודה שנכנסה היום לדירה החדשה אחרי הגירושין, עם הקטנצ'יק שלה. נוסעת אליה עוד חצי שעה-שעה. מקווה שיהיה לה מעבר קל ורגוע. היא עשתה דרך ארוכה ואני מצדיעה לה על כך. השבת שלנו ללא הבנים של רגיעון. מנוחה, קריאה ובילויים קטנים ושלווים. שתהיי לכולנו שבת שקטה,

rolan

New member
שבת שלום והיי לכם ../images/Emo6.gif

מתנצלת מצטערת על שלא יכולתי להקדיש זמן ביומיים האחרונים קראתי ונהניתי מהשתרשרות הדיונים אצלנו. ראיתי שפ"ז הגיעה עם דילמה לא קלה... פסימיות זמנית קחי קורטוב אופטימיות, תנסי לארגן את חייכם כמו שהציעו לך. גם אני חושבת שאין זה מהעניין לפרק את החבילה ולהישאר יחד, זה כמו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה - אנחנו כבר יודעים שזה "לא עובד". אז הצעתי עד כאן... בכל מקרה מחזקת אותך בכל דרך שתיבחרי
בעניין ה XXX של יעלי.... חשבתי על זה, אוהי סיפר לי כבר אתמול (כן, אני מתעניינת גם כשאני לא ליד המחשב....). לא יודעת אם הייתי רוצה לידי את ה
שלי ובודאי לא את ה
ית של אוהי... לא נראה לי לבלות איתם... אבל מי יודע?... ימים יגידו - למדתי לעולם לא אומרים "לעולם לא". בינתיים שבת שלום לכולם

maof

New member
צהרים טובים לכולם ...............

סוף שבוע רגוע לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שבת שלום
יעלי אני לא מזלזל בבוכטה של אוכל
אבל על הדג המרוקאי שלי אני לא מסוגל לוותר
מעוף

צהרים טובים ושבת שלום לכולם

יעלי ,ד"ש לרפסודה ומסרי לה את אהבתי לכולם שבת שלווה רגועה ומאושרת.

yaeli4

New member
צהריים טובים, יונה מסרתי ד"ש

לרפסודה. ומה שלומך את?

אני מצויין,תודה

פיצי הזמינה חברה ותיקה לשבת אנחנו ממתינות לה ,אני מקווה שפיצי תתעודד כי קצת משעמם לה ואין לה עדיין חברות מהסביבה החדשה.

blonda3

New member
../images/Emo91.gifיונתי...../images/Emo66.gif

אם משעמם לפיצי הפיצקלה שלי תמיד תשמח לבוא... תעסוקה מלאה-אני מבטיחה לך

למעלה