בוקר טוב לכולם ושבת שלום!

בוקר טוב לכולם ושבת שלום!../images/Emo42.gif

מתנצל מעל דפי פורום זה בפני כולם על האגרסיבות שלי ביומיים שלושה האחרונים. מקור התופעה המוזרה הזו, שכפי שאתם מכירים אותי שאינה הרגלי
היא כתוצאה מנסיון לחדול לחלוטין או חלקית מעשן הסיגריות. אז כל מי שנפגע או נעלב מדבריי איתו הסליחה. לנטוש סליחה מיוחדת על הצבע "הסגול" (אם אני זוכר נכונה). לממיה גם כן סליחה מיוחדת, כי יכולתי בהחלט לומר את דעתי בנידון בביטויים שונים מעט. כולכם אחלה - אז היו סובלנים (אפשר לחשוב שיש לכם ברירה אחרת) ונמשיך בעבודה המעניינת והמפרה כאן. יאללה - הולך להתנפל על המקרר - שבת שלום.

netad169

New member
מי כותב במחשב של אפרים? ../images/Emo6.gif

לא ידעתי למה, אבל ידעתי. נשיקות ובהצלחה במשימה.

למה אפרים כותב פחות בפורום

כי הוא נמצא ליד המקרר ואינו מש ממנו נראה לי שנרקמת פה איזו קנוניה אפלה ולא יתנו למעשנים כניסה למפגש של אליה -המעשנים הזהרו מליפול בפח יקוש זה-

eliya-l

New member
חשבתי שזה ברור מאליו, לא? ../images/Emo188.gif

המעשנים יוצאים למרפסת - נדאג שלא יהיה קר מידי וגם שלא ירד גשם. האמת היא, שתכננתי להכין כמה תבשילים שיחממו את הבפנוכו למקרה שיהיה קר.

האין זה די אגואיסטי

להתעמר במעשנים הותיקים בגלל גחמה רגעית של המתנדנדים למיניהם. שהרי גם יכול להיות מצב כזה שמחר אתם חוזרים ובינתיים מצרים לנו צרות צרורות ושולחים אותנו לקרה הגלותית...כבר אי אפשר לעשן בבית קולנוע וסרט הוא לא סרט ללא גרעינים הראויים לפיצוח ועכשיו גם אצל אליה...אוף

eliya-l

New member
אתה ממש משמיצן דוד ../images/Emo46.gif

אמרתי שאפשר במרפסת.............................. וחוץ מזה שממש אבל ממש לא צפוי גשם ביום שישי כך שאין בעייה לצאת למרפסת ולעלות באוב............................ אווווווווווווווווווווווווווווווו אבל אם המצב יהיה נואש..................... אז נשקול את האפשרות של העלת אוב בבית.

eliya-l

New member
אפריייםםםםם אתה הולך בעיקבותי ?

כל הכבוד!!!!! וואלה תעזוב את המקרר אחרת ממש תלך בעיקבותי ותהפוך להיות מקרר
אומלל ודרך אגב יקירי, אין כזה דבר להפסיק חלקית! או שמפסיקים או שלא מפסיקים - אוף כמה שבא לי להדליק סיגריה.

אליוש - אשתי הבינה לאן הרוח נושבת ../images/Emo13.gif

והלבישה מנעול על דלת המקרר והחביאה את המפתח! אם תשמעו בחדשות שאשה מוכה בראשון לציון הגישה תלונה במשטרה נגד בעלה תדעו שזאת אשתי.

סולח לך וממשיך להיות סובלני איתך

כי אני אוהב אותך בהתפזר העשן מגיח אפרים חדש לעולם בהתפוגגות ערפילים יש ואמת נראית למרחוק לא ידעתי שהגיע יום כיפור ראוי לי שאסתכל לעיתים קרובות יותר בלוח השנה

אפרים גם אתה?

גם כך אנו מיעוט נירדף בארצו, דחוי אל חדרים אפלים ושולי מדרכות. נרדף בידי קלגסים טהורי ריאות ונפש, שנושמים לקירבם בחדווה את כל ארובת רידינג ואגזוזי דן. ורק על אותו פסק זמן של אושר יצא קיצפם. ועוד ועוד עכברים נמלטים מהספינה המעשנת, והנה נלקח מאיתנו גם עמוד התווך ששוה לפחות קופסא ליום. ואנא זה אנו באים. והרי העישון הוא מהמקורות ומצווה גדולה היא, שכן חקרנו ודרשנו בכתובים, והנה אין התגלות אלוהית ראוייה לשמה, שאינה כרוכה בתמרות עשן מסתלסל, מרהיב עין ומרחיב את הנפש. בקיצור בהצלחה. יעקב

מה אומר לך ידידי יעקב ../images/Emo42.gif

אני עדיין לא עושה מסיבה
ולמרות גניבה פה וגניבה שם, של סיגריה כמובן, הכל בפנים רועג וגועש, טורנדו ממש! טוב אני מנסה נראה לאן זה יוביל. אז בבקשה אל תוציא אותי עדיין מרשימת "המצורעים", מוקדם מידי
נ.ב. - פעם לפני שנים ניסיתי גם כן לחדול מהרגל מגונה זה ששמו עישון. בקיצור, הפחתי את הבית, מה הבית, את הביניין כולו עשרים פעם ביום, עד שאשתי שתחייה רצה למכולת, קנתה קופסת סיגריות, זרקה אותה אלי, ואמרה: כך תעשן! גם כך קשה לחיות איתך, עתה זה בלתי אפשרי

למעלה