בוקר טוב לכולם חדשה בפורום

בוקר טוב לכולם חדשה בפורום

הגעתי לכאן לאחר שפרסמתי בפורום שכן שלקראת השנה החדשה יש לי תוכניות רוצה לעשות מהפך בחיי לשנות דברים נימעס לי המשיגרה נמעס לי מצורות החיים שלי והמליצו לי להציץ כאן אובכן מזה כבר כמה ימים שאני ניכנסת וקוראה ואף את המאמר עם הוראות הכתיבה ומצאה חן בעיני , אספר לכם בקצרה על עצמי : אני בת 34 נשואה + 4 עד שהתחתנתי חיים לא קלים כשנתחתנתי האיתי שבע שנים עסוקה בלעשות ילדים עד שבאו הילדים אני כבר 10 שנים מאז עסוקה בלגדל אותם בעצם 34 שנה של התחשבות באחרים בלי להסתכל לרגע מה אני רוצה ואחרי שנה שלמה של הרהורים של תהפוכות החלטתי לקחת את גורלי בידי ולשנות משהו לצאת מהשיגרה הזאת כהתחלה הלכתי להזמין מבחן שחסר לי להשלים כבר 13 שנה כדי לקבל תעודה מקצועית שאוכל למצוא עבודה נורמלית ולא ניקיון אך די האיתי תקועה עם התוכניות והחלתתי לאמץ את התוכנית שלכם לעשות את זה באמת מסודר לנקות את עצמי מבפנים את כל המועקות מקוה שהצליח קמתי היום בבוקר לקחת מחברת סלילים גדולה וישבתי והתחלתי לכתוב שש עמודים כתבתי הגעתי עד גיל תישעה לא מרגישה הקלה כלל וכלל אפילו מרגישה יותר מועקה דברים שתקועים לי בראש ומרגישה שעוד לא אמרתי די לאחר שסגרתי את המחברת ניזכרתי בעוד דברים הכל צף לי אני אדם שמאוד מדחיק דברים ופתאום תוך כדי כתיבה הרגשתי כל הרועה והרועה כאילי רק אתמול קרה . לעוד משהו זה קורה ? העם זה כך צריך להיות ? מה שאני יודעת משמשהו חייב להשתנות אצלי ורק במו ידי הצליח לעשות את זה תודה למי שהגיע עד הלום וקראה שבת שלום ויום נעים

spectacular

New member
../images/Emo39.gifהיי אדה, ברוכה הבאה,

אני חושבת שזה דבר נהדר שאת מוציאה את כל מה שהידחקת, זה ממש קשה כשיש כל כך הרבה זכרונות רעים, אבל כשרואים בבירור מה אני לא אוהבת, ומה עושה לי רע, קל יותר לקבל החלטות לגבי הדברים שאני כן אוהבת, ומה אני כן רוצה, לפעמים אני מרגישה שאני לא מרוצה וקשה לי להגיד למה, ואז קשה גם לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל עצמי כדי להרגיש טוב, אולי ההקלה באה כשיש תוכניות חדשות ומלהיבות, שיהיה לך בהצלחה, שבת שלום.

הדחקות אני אלופה בהדחקות

לפעמים אני יושבת עם האחיות שלי והם מספרות משהו מהעבר ושואלות אותי את זוכרת ? ואני בהלם לא יודעת על מה הם מדברות בכלל במהלך השנה האחרונה אני שואלת את עצמי יותר ויותר איפה בדיוק האיתי ברגעים האלה למה אני לא זוכרת הרואים אלה או אחרים מה זה הזיכרון שלי דפוק או זאת הדחקה של הרואים לא נעימים ?

ברוכה הבאה, אדה

אני שמחה שהחלטת להציץ כאן, וגם להצטרף לפורום שלנו ולתוכנית. ובמיוחד אני שמחה שהחלטת לקחת את גורלך בידייך, ולעשות לראשונה משהו טוב בשבילך ולא בשביל אף אחד אחר. אני מציעה שתקראי קצת אחורה, אנשים כתבו כאן מה הכתיבה הראשונה עשתה להם. וגם מה הם הרגישו בעקבות המשימה של השבוע. אני חושבת שלכולם זאת משימה לא פשוטה, להיזכר בדברים שהיו מזמן, שמחים וכואבים. לפעמים דברים שאנחנו מעדיפים לא לחשוב עליהם בכלל. אי אפשר להגיד איך זה צריך להיות, כי כל אחד מגיב אחרת לדברים, אל תשכחי שזאת ממש ההתחלה, ואני בטוחה שהיכולת שלך להיות פתוחה עם עצמך תלך ותגדל במשך הזמן. ומקווה שתמשיכי בתוכנית כדי לראות את זה בעצמך. שנה טובה

תודה לשניכם על קבלת הפנים

מאמינה שאוכל לעמוד בתוכנית התחלתי לקראה מה כתבו לפני אך הפסקתי מפני שרציתי לחוות את הכתיבה ולראות מה היא עושה לי אישית ולא להיות מושפעת מהרגשות של אחרים אני מאמינה שבעוד כמה ימים אוכל לעשות את זה להבין יותר את משמעות הכתיבה ולהגיב יותר לחברי הפורום שנה טובה לכולם

למעלה