בוקר טוב לכולם חדשה כאן בפורום |שוק

צופית5

New member
בוקר טוב לכולם חדשה כאן בפורום |שוק

ב"ה מה שלומכם הבוקר ? שאלה לי אליכם...

צופית5

New member
מה דעתכם אנשים טובים ../images/Emo2.gif

ב"ה אני יוצאת מזה חודשיים עם בחור שאני אוהבת מאוד הוא ואני מתאימים ונמשכים מאוד אחד לשני אבל יש לי בעיה קטנה אני טיפוס רגשי יותר והוא די אדיש, זה לא אומר שהוא לא רגיש, הוא רגיש ובוכה בסרטים וכאלה אבל אני מרגישה שהוא אדיש יותר ממני...אם אני צריכה עזרה במשהו הוא יתייצב ראשון אבל בדר"כ שהכל בסדר אני מרגישה שהוא מאוד אדיש יחסית אליי...דיברנו כבר על הנושא והוא טען שהוא מאוד מודע לנושא, פשוט ככה הוא..מסוג האנשים שלא יגיד לך כל הזמן כמה הוא אוהב אותך אבל תמיד יתקשר וישאל מה שלומי... מה עושים? אני אוהבת אותו מאוד וגם הוא אותי

seeyou

New member
הספקת הרבה בחודשיים!../images/Emo24.gif

מאוד מתאימים ונמשכים מאוד אחד לשני! זה לא מספיק? אני מניח שלא אחרת לא היית שואלת. האויב הגדול של האדם...זה הוא לעצמו. אם אין לו בעיות הוא ימצא או ימציא אותם! keep smiling יוסי נ.ב: היו לך חברים שעונים על כול הדרישות שלך? If you judge people, you have no time to love them Just because someone doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have.

צופית5

New member
כן אכן הספקנו הרבה../images/Emo8.gif

ב"ה אתה יכול לענות לי ישירות בלי פילוסופיה ?

kobi2307

New member
למה תמיד צריך להתפלסף

למה את לא מוכנה לקבל את זה שיש אנשים שונים פחות או יותר רגישים ? את בעצמך אמרת שכאשר את זקוקה לו הוא לצידך ואני מאמין שאם לא היה ביניכם קשר רגשי לא הייתם נכנסים יחדיו למיטה שוב ושוב אז די לחפש התפלספויות ותהני מהחיים

Vdrums

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קודם כל תהיי סבלנית, זה פורום לא צ'ט ולא תמיד עונים פה תוך שתיים וחצי דקות
לדעתי זה מצוין שדיברתם על זה, יש תקשורת טובה בינכם וזה חשוב מאוד, אם הוא אוהב אותך ואת אותו וזה הדבר היחיד, שבי ותחשבי האם הדבר הזה הוא נסבל מבחינתך או לא. האם את יכולה לחיות עם המינוס הזה שלו. הרי לכל איחד יש מינוסים ויש דברים שמתפשרים עליהם כי בסך הכל את ניצבת מול מישהו מאוד חשוב לך ואת רוצה אותו בחיים שלך.

צופית5

New member
תודה וסליחה על ההקפצות ../images/Emo51.gif

ב"ה את צודקת אני מפנימה לאט לאט, הוא באמת חשוב לי תודה על המענה

תהני מהזוגיות שלכם

לפי מה שאת הכותבת הוא לא אדיש אליך (הוא כן מתקשר, דואג , עוזר ואוהב), הוא פשוט לא אדם שמחצין רגשות. לדעתי האישית אפשר להסתדר עם מגרעה כזו (הרי לכולנו יש מגרעות) אבל רק את יכולה לדעת עד כמה זה מפריע לך ואם את יכולה לחיות עם זה. בהצלחה

צופית5

New member
תודה ילדת הכוכבים ../images/Emo24.gif

ב"ה יש משהו מאוד עמוק במה שאת כותבת תודה על עזרתך
רבה

magenta73

New member
מה עושים?

אומרים תודה למה שלא יהיה שם שפגשת משהו שיש לך תקשורת טובה איתו. שאת אוהבת אותו והוא אותך. מקבלים אותו לגמרי, עם היתרונות והחסרונות. ואם לא מקבלים את החסרונות כביכול, אומרים שלום וממשיכים הלאה. זה מה שעושים.

למעלה