בוקר טוב לכולם-חוויות מאתמול!!!

בוקר טוב לכולם-חוויות מאתמול!!!

אתמול הייתי בהופעה במרי לו ואני חייבת לציין ידידי צדקתם !!! הופעה חלומית ברמה שלא הייתה כדוגמתה ליבי נפעם !!! אמיר מדהים כול כך מתאים לתפקיד ולמעמדו של גבריאל ובכלל כול שאר השחקנים הדהימו אותי בלי פליבק!!! שירה כזאת צלולה ומיוחדת והטונים שהם מגיעים אליהם איך??? אבל... האישה ששבתה את ליבי ואת הערצתי ובגדול זאת אילנה אביטל אישה גדולה מהחיים רמת המשחק שלה גבוהה הקול שלה כול כך ברור ומצמרר בקיצור יקח לי קצת זמן להתאושש... הסצנה שהכי אהבתי הייתה סצנת "לא אני הוא האיש" והשריפה ! ישבתי בשורה 10 ושורה אחת קדימה ישב תום אבני וחבריו שהיה נראה על פניהם שמאוד נהנו וגם צחקו .
יש לי כמה שאלות : מי שיחקה אתמול את אלה ? אילנה אביטל משחקת ביותר הצגות משרי ? השחקנית עם השיער השחור במקרה הייתה באודשנים לכוכב נולד? מישהו שם לב שקרין מגריזו הייתה שם עם הצלם של גיא פינס ??? כנראה שהיום או מחר זה ישודר בגיא פינס ! מישהו יודע על זה משהו? אשמח לשמוע יום טוב ומוצלח -מקווה שכן ירבו עוד הופעות ושנזכה להיפגש ליטל

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifכמה תשובות...

את אלה משחקת אביטל לבני המוכשרת
אילנה אביטל משחקת יותר, בכלל היא השחקנית המקורית. שרי היא המחליפה שלה כשצריך.
ואיזו שחקנית עם שיער שחור
אחת מהרקדניות
קרין מגריזו באה לשם כבר מהשעה 19:00, עשינו איתה היכרות מוקדמת
וזה אכן ישדור, ככל הנראה שבוע הבא.
. שמחה שנהנת, את לא היחידה

שירנטע

New member
ניראה לי ש....

היא התכוונה לליטל גבאי, וכן היא הייתה בכוכב נולד2... (ודקלה אשל הייתה בכוכב נולד1)

הבנתי אבל ?

אביטל שיחקה גם בתור קלרה?? אם כן מה הקשר? תגידו לי למה לא ראיתי אותכם? חוץ מצרחות כשאמיר עלה והיו הרבה צרחות שמעתי את זה בערך מהשורות האחרונות באמצע ,האם זה אתם? מישהו ראה את תום אבני? (אם כן הייתי שורה מעליו) ומה היה רשום על השלט היפה שעשו לכבוד אמיר? ד"א את החידוש ל-"לא אני הוא האיש" עושה גם עמיר בניון בצורה מיוחדת ושונה יותר עם סלסולים והארכה של המשפט אבל אמיר עושה את זה גם בצורה כול כך יפה כול הברה שלו מודגשת.

שירנטע

New member
...

כן, ראיתי את תום אבני בהפסקה... ועד כמה שידוע לי על השלט היה כתוב "כל סוף הוא התחלה חדשה אבל הפרידה תמיד קשה'...

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifעל השלט היה כתוב...

"לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה" ליתר דיוק

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifהבנות של הפורום היו שורה ראשונ

רובם לפחות
אחת מהן *אהמ*שמנסה לקחת את ממני את אסף*אהמ* , היא זו שצעקה "אל תעזוב אותנו" בסצינה שאמיר ומיכל היום בחדרון למעלה... ואביטל לבני שיחקה בתוק קלרה, כי גם שרי וגם אילנה לא יכלו להגיע...היא עשתה את זה מעולה אם את דואגת..
אנחנו לא מהצורחות....אנחנו מה - מעריכות, כן כן - מעריכות
את תום לא יצא לי לראות

עד שהשגתי כרטיסים ורציתי לבוא חליתי

בשפעת מעצבנת ולא יכולתי לבוא ונאלצתי למסור את הכרטיסים למישהו אחר רציתי לבוא אבל לא הרגשתי טוב ופחדתי שאני אצטרך לעזוב באמצע ההצגה. באסה שאמירוש עזב אבל להופיע כמעט מדי ערב במשך שלוש שנים זה שוחק מאוד אפילו את השחקן הותיק ביותר.מקווה שכולם נהנו הייתי רוצה לפגוש אתכם פעם פנים מול פנים ולא רק במחשב מקווה שזה יצא.

RossandRachel

New member
איילת רובינזון

שמעתי שהיא לא משהו...אבל אני לא יכולה להגיד מנקודם מבט שלי-כי אני בחיים לא אראה איתה..

RossandRachel

New member
חחח..

לא נורא...הא, במילא אין לי כוונות לזכור את השם...אני מקווה שבכל פעם שאני אראה את ההצגה וישאלו אותי מי משחקת את אלה אני אומר "אביטל לבני"...חח

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifyes, I know - אבל יש לך גם

שם נרדף
אבל אם את מתעקשת על מירי, אז מירי

RossandRachel

New member
אלה....

אלה....אביטל לבני...האישה והאגדה...הבנאדם הכי מקסים בעולם וכמובן שהכי מוכשר לדעתי...יש לך מזל שנפלת על הופעה שלה ולא של המחליפה שלה... ו...כן, קרין מגריזו היתה שם...למישו יש מושג מתי זה יישודר?

Nachoom

New member
ליטל גבאי - כוכב נולד 2

היא קיבלה הערות קשות מריקי גל

היה נורא מרגש../images/Emo7.gif

התחלתי לבכות מהקטע שהיה בחדרון למעלה שמיכל אמרה לאמיר על תעזוב אותי. ובסוף ההצגה בכלל פרצתי בבכי.אבל אני לא עצובה כי אמירוש ימשיך לעשות דברים אחרים כמו תמיד.ואת מרי לו אני לא יעזוב לעולם אני כל כך נקשרתי לקאסט.אז את אמיר אני אראה לחוד ואת מרי לו לחוד.

למעלה