בוקר טוב לכולם חזרתי

בוקר טוב לכולם חזרתי ../images/Emo42.gif

נעדרתי מפה 2 לילות ויום שלם ונורא התגעגעתי החטא השביעי מה שלומך חמוד מה חדש? עוד חם לך?
מוכנה לבוא לקרר אותך... שמעתי מפאצ´ו המתוקה שהחוזה עדין לא נסגר אם אתה צריך עזרה עם בעל הדירה תקרא לי ... פאצ´אנה אחותי המתוקה
מתה עליך ואין כמוך אל תדאגי אני מקווה שאני מגיעה אליך היום בלי פקקים מיותרים על הכביש מה שהיה ביום חמישי בפרוש היה בלתי נסבל.
אפריקה עזב לאמריקה מקווה שאתם מסתדרים בלעדיו...יש לי הרושם שהוא שכח אותנו ועושה לו חיים משוגעים. ברוכים הבאים לכל החדשים פה עושים הרבה חיים
רק שתהיו בענינים יש לנו פה משפחה עליזה ומקווה שפאצ´נגה אחותי תארגן מפגש קבוצתי בקרוב.... שלכם באהבה רבה מלכת ה-
שזורחת במלוא הכח באמצע השמיים
וקיסי מוסרת שהיא שמחה לחזור... גם אני

The seventh sin

New member
מלכת השמש הזוהרת .... ../images/Emo58.gif

לאן נעלמת מתוקה ...??? אני מחפש אותך כבר כמה ימים...?? מה קורה איתך ??? אני מרגיש בודד בלעדייך ובלעדי פאצ´נגה... שגם אתמול בלילה לא הייתה.... נו מה קורה עם הפגישה ??? החטא השביעי ...

יש לי רעיון ../images/Emo42.gif

מה דעתך להצטרף לפגישה שלי ושל פאצ´נגה היום? מחכה לתשובתך במהרה שלך
בהמתנה מתמדת

The seventh sin

New member
היום לא מסתדר לי ... מצטער ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

אולי מחר בערב ...?? מה דעתך ? החטא השביעי ...

The seventh sin

New member
מצטער אני די עסוק כל היום .... ../images/Emo58.gif

מתי אתן נפגשות ? ואיפה ? אולי אני אצליח להגיע ... לא מבטיח ... החטא השביעי

אנחנו נפגשות אחרי צהריים

עם שקיעת ה-
כי יש לי בעיה עם פאצ´נגה היא אומרת שאני מסנוורת אותה כשאני בשיא הזריחה והחימום אולי בא לך חימום שימשי
אז מבקשת ממך בשיא הרצינות...בטל תוכניותך ובוא לחגיגה
שלך
שאכלה

The seventh sin

New member
חגיגה ...? חימום שימשי ? .... ../images/Emo58.gif

כבר נשמע יותר מפתה ..... נראה מקווה מאד שאצליח להגיע .... החטא השביעי ...

pachanga

New member
יקיריי הנהדרים../images/Emo23.gif

קודם כל בוקר טוב לכם אני קמתי ממש לא מזמן אחרי בילוי פרוע ביותר אתמול!!!!!!! ואני מאוד שמחה שאתה עושה את המאמצים לבוא היום
*פאצ´נגה שנהנת אתמול באופן ספונטני שלא ידעה שהיא תצא בכלל*

The seventh sin

New member
פאצ´נגה .... לאן נעלמת לי ??? ../images/Emo58.gif

ככה יוצאת לבלות בלעדיי .....?? הבנתי ....
החטא השביעי ...

pachanga

New member
מצטערת חומד../images/Emo8.gif

אם לא קושרים אותי אני בורחת
הייתי בפאב רועש ומגניב מאודדדד באיזור השרון והסתכלתי על איזה אחד אמרתי לחברה שהוא שלי
ואכן המבטים שלי אמרו הכל ניגש דיבר איתי , מה עושים בחיים וכאלה... והיה קטע שהלכתי שניה לשירותים פתאום אני בוחנת במישהו שפעם שעברה התחיל איתי שם, ווא איך הוא זכר אותי אני משנה כמו זיקית, כל תקופה מאוד קצרה של חיי... חזרתי למקומי, ואז עלה רעיון של השלושה הבחורים שהולכים לדיסקוטק לרקוד, וכמובן שפאצ´נגה מאוד מאוד בכושר בתקופה האחרונה (מעניין למה) החלטנו שהולכים יאלה, נסענו אחריהם באו לדיסקוטק השתוללנו רקדנו.... חבל שאני נהגתי כי נורא רציתי לטעום לגימה של יין או יותר
אבל נורא נורא נהנתי אתמול
להכיר עוד אנשים חדשים, פרצופים חדשים, מבטים שונים, ריקוד שונה, מבטים שחודרים לתוך ה
כן מלכת ה
צדקת ב 2 דברים שאת מאוד מסנוורת עם הקרני ה
שלך ושאכן אני שובבה
אבל אני חולה עליךךךךךךךךךךךךך והכי חשוב שאני יראה אותך היום! וחטא השביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה בא!! אין לא!!

The seventh sin

New member
לא סולח לך ...... ../images/Emo58.gif

על זה את עוד תשלמי .....
סתם נשמה .... תבלי ותקרעי את העיר .... החטא שמח לשמוע שאת מבלה כמו שצריך ..... החטא השביעי

למעלה