בוקר טוב לכולם ,יום נפלא במיוחד|שמש

בוקר טוב לכולם ,יום נפלא במיוחד|שמש

תרשו לי לברך את חברתי היקרה האושר והנחלה במזל טוב. מידי פעם היא מציצה לנו ומרחפת ממעל. לך אישה יקרה ,הרבה הרבה אושר ושמחה שתגשימי כל חלום וחלום (טוב) אוהבת טלי

ד"ש מסול ../images/Emo24.gif

מוסר לכולם ד"ש ,מרגיש מצויין נשמע נפלא,עסוק, עסוק ,עסוק, ישוב בהמשך.

blonda3

New member
בוקר אור ומזל טוב לאושר../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יונתי-זה סימן שהוירוס חוסל?

blonda3

New member
אני צריכה קצת תשומי../images/Emo32.gif../images/Emo92.gif

אז הכנסתי תגובה לעצמי.... תשתדלו בבקשה להתייחס... הגוזלים שלי בדרם אמריקה טסו ביום ג' ועדיין לא שמעתי מהם.....

rolan

New member
בלונדיק חמודה

מה קרה?... בואי התקרבי לכאן, קבלי
איך אמר אוהי? חיבוק חזק חזק עוזר לכל בעיה. והגוזלים? הם ישובו, עדיין לא הגיע זמנם להתעופף להם לדרכם, הם רק הגיחו לביקור קצרצר בארצות ניכר...
אל תהיי מידאגת, הם בוודאי מתרוצצים להם מאתר לאתר מבילוי לבילוי וכל מעייניהם באטרקציה הבאה, זה לא מפחית מאהבתם ודאגתם אליך. עוד קצת והם חוזרים

rolan

New member
ממממ ולגבי היחסים הטובים עם ה../images/Emo128.gif

דווקא הגבתי לך שם... רדי למטה, תראי שהגבתי וחיזקתי בכמה

blonda3

New member
רולן-תקראי למטה את תגובתי ליונה../images/Emo8.gif

תיכף....

rolan

New member
סול, סול יקר

איפה אתה?.... מחכה, מצפה ומשתוקקת לשמוע ממך כבר

rolan

New member
אושר ונחלה ../images/Emo49.gif מכל ../images/Emo23.gif

לא מכירה אותך אבל די לי בכך שאת חברתה של יונה שלנו.... אושר ושמחה וגם קצת נחלה
שיהיו לך תמיד בתוספת הרבה בריאות

בלונדינית יקרה ועצובית שלנו

אני בטוחה שגוזליך כל כך נהנים שתצטרכי להתאפק עוד כמה ימים כדי לשמוע את הסיפורים מקרוב ולהבין שאפילו חיוג קצר לאמא הוא בזבוז זמן יקר של הנאה..... בלנודי יקרה,אין לי ספק שאם היתה בעיה את הראשונה שהיית שומעת ומדווחת עליה. תסתפקי כרגע במחשבה החיובית שהם לא זקוקים לך כרגע.....ותתנחמי שאנחנו כן....

blonda3

New member
יונתי לא תאמיני למי התקשרתי../images/Emo56.gif

בכדי לקבל דיווח ראשוני....
כן, כן, לחמותי לשעבר, אמו של הגרוש.... שגם איתה הבר מצווה עשתה לנו פיוס.
אז היות ובעבר היא היתה הראשונה שאליה התקשרו מחו"ל...ולא פעם הייתי מתקשרת אליה לברר פרטים...גם כשלא היו יחסים מי יודע מה....
החלטתי הפעם לנסות להתקשר-ואכן, היה לה דיווח ראשוני
לפני כן אספר שהבוקר שמעתי את בתי הקטנה "מתקשרת" לבתי הגדולה, שבחו"ל, ו"משוחחת איתה" בטלפון..על הנסיעה שלה וכו'....זה היה בכאילו.... אז במציאות-מי שהתקשרה זאת חמותי-הסבתא- היה לה מספר הטלפון של המלון...(ולי לא היה
אז קיבלתי ממנה) והיא דיברה עם הבת שלי-שסיפרה שהיתה להם נסיעה מאד ארוכה ומייגעת, אבל הם הגיעו למקום מקסים ביופיו... אז אין ספק שהם יהנו!!!!! אני שמחה שדיברתי איתה. (פתאום הדברים שוב נראים לי אחרת....)

בלונדינית מתוקה

העיקר שהכל בסדר. גם אם התקשרת לחמותך בכדי לקבל קצת דיווחים ואולי הרגשת קצת שונה ומוזר לדבר איתה אחרי נתק ארוך. שימי לב כמה דברים טובים קורים לך לאחרונה.....טפו טפו טפו בלי עין הרע...

blonda3

New member
יונתי-פעם....../images/Emo57.gif

היו לנו יחסים נהדרים..... עד שהכל התקלקל....
אז עכשיו...
חלק מהפיוס היה גם איתה
. וזה חשוב לי. היא בסדר. ואני רק מנסה לקחת אחריות על החלק שלי, שבו לא הייתי בסדר.... ואני שמחה שהיא "מקבלת" אותי, כי סך הכל היא נשארה הסבתא של הילדים שלי, והיא באמת סבתא טובה!!! ויחסים טובים במשפחה זה יותר בריא לכולם. גם אם אנחנו כבר לא ממש משפחה.....
זהו. נראה איך זה יתפתח.

בלונדי

הזמן עושה את שלו ,ואנשים בס"הכ רוצים לחיות בשקט ובשלום. אני מאד שמחה שאת ושה צעד שמוביל גם אותה .....והכל לטובת הילדים ובעצם כולכם. בהצלחה

*יערית

New member
צהריים טובים וכמובן ../images/Emo49.gif

לחברתה היקרה של טלי {הניק שלה מדהים...}
מזל טוב כל שתבקשי לו יהי
אני שישי שלי כרגיל מטבח בית וטלפונים
והשישי הזה מרגיש לי מיוחד.....לא יודעת למה אבל יש לי תחושת בטן נעימה שאנחנו הולכים לעבור שבת מיוחדת
אז מאחלת לכולכם שבת מיוחדת ומהנה

rolan

New member
../images/Emo57.gif עליך יערית

ואם יהיה משהו מיוחד - ספרי לנו עליו
שבת נפלאה לכווווווווווולם

*יערית

New member
רולן ../images/Emo24.gif

זהו גם אני מחפשת את הדבר המיוחד סופ"ש הזה
כשזה יבוא אני בטוחה שאספר

למעלה