בוקר טוב לכולם ישמ לי שתי שאלות

בוקר טוב לכולם ישמ לי שתי שאלות

אחד האם גם אישה עם מוגבלות גופנית יכולה ללדת בבית אני עם תרופות ואחרי ניתוח גב ושיתוק חלקי ברגל ימין. שתיים בגלל התרופות שלי התינוקת תצטרך גמילה וכנרא טיפול מיוחד,בנתיים היא קטנה לשבוע ההריון אני בשבוע28-29 האם אני לוקחת סיכון גדול מידי בשבילה. אני אחרי הרבה ניתוחי בטן האם בלידה בבית להיות סיבוכים בצירים בגלל שהבטן במצב לא טוב. ואם אוכל ללדת בבית יש מילדת שתסכים לקחת סיכונים או שזה פחדים שלי בנתיים דובר על קיסרי אבל ני לא רוצה רוצה טבעי לידה ראשונה שלי. הייתי שמחה לקבל תגובות והצעות מה ואיך ובבקשה בעיברית. שהיה שבוע טוב ותודה מראש

כרמית מ.

New member
נשמע לי שכדאי לך לדבר

עם מיילדת בית. היא תוכל להגיד לך אם בכלל יש מה לדבר על לידת בית במצבך ומה אפשר לעשות, בבית או בבי"ח כדי שתלדי כרצונך.

שָׂרָה

New member
זה תלוי איזה ניתוחי בטן.

אם לא עשו לך ניתוחים ברחם או בנרתיק, ייתכן וכן תוכלי ללדת טבעי. רק להתרחק מצוות שמחליט מראש על קיסרי רק בגלל סטיגמות על מצבך!

שָׂרָה

New member
התכוונתי שאם

הנרתיק שלך לא רקמה צלקתית, והרחם גם לא, אז למה שלא תוכלי ללדת כמו כולם?

שָׂרָה

New member
ולגבי הגמילה, תוכלי להתייעץ

עם ד"ר ליבוביץ, היא תוכל לראות אם אפשר תרופות מקבילות, שידידותיות להנקה. כך שלא תצטרכי לגמול

אני מציעה לך

להתייעץ עם מיילדת בית. יש ביום שלישי הקרוב בשעה 20:00, אירוח כאן בפורום, של המיילדת אילנה שמש והיא תוכל לענות על כל שאלותיך. האירוח יהיה ככל הנראה בעברית (אלא אם כן יהיו הפתעות ואז אני אתרגם את כל תשובותיה). את שאלותיך תוכלי לשרשר כבר ממחר.

לטלי12345 כן אני נוטלת באופן קבוע

וחלק מהן ממקרות כמו אופיטים ומסתבר היום שחלק אסור בהריון כי זה גורם לתינוק לעבור גמילה וידעתי את כול הרופאים שלי כולל באישפוזים ורק היום קיבלתי מכתב מהמכון התרותולוגי מכתב די מפחיד והמוזר שהרופאים לא יודיעם. ובנוסף יש בעיות נרולוגיות שלי ברגלים מנתוח גב שגורמות לי בעיה כך שאני מאוד רוצה לידה רגילה אבל לא כולכך יודעת איך אני עם קביים . אשמח לכול עצה ומידע בעינין ותודה מראש.

טלי12345

New member
איני רופאה

אבל נראה לי שכדאי לך להתיעץ עם רופא שתומך בלידות טבעיות

שָׂרָה

New member
אם אין לך בעיות נרוילוגיות בעצבים

והשרירים של הרחם, אין סיבה שלא תוכלי ללדת טבעי! ולגבי הגמילה, תחפשי חוות דעת מאת ד"ר ליבוביץ או ד"ר קרלוס רוזנברג שיש להם ידע בהנקה וגם תרופות, ולדעת לאתר את המתאימות כך שלא תצטרכי לגמול. אם תחפשי ולא תייאשי, יש הרבה סיכויים שתמצאי פתרונות!

זה לא מדויק

אני מכירה אשה שלא יולדת טבעי בגלל בעיה בגב - העומסים בלידה עלולים לדפוק לה את החוליות, והסכנה - שיתוק.

הבעיה שיש פגיעה נרולוגית ברגלים ובג

והמצב די חמור בימים אלה כאבים וגוררת רגל נפוחה. הנרולוגים שולחים לאורטופדים והם אלה אף אחד לא רוצה להתחייב די מייאש אשמח לעוד תגובות מה הייתם עושים במקומי

לטלי תודה רבה על העזרה והייתי אצלו

איש מקסים שדי נבהל מהסיפור שלי. ובדק טוב טוב בסקירה אצלו לא נתן טיפים או משהו ואיחל המון בהצלחה. שתהייה שבת קסומה.

שָׂרָה

New member
בכל מקרה, בלידה טבעית במצבך

אסור אסור על הגב ואסור בישיבה, שלא יפגע מהלידה. תנוחהת עמידת שש נראת לי יותר. אבל בכל מקרה, תיצרי קשר עם מיילדת או רופא שמאד תומכים בלידה טבעית.

למעלה