בוקר טוב לכולם יש לי בעיה רצינית...

שאייאן

New member
בוקר טוב לכולם יש לי בעיה רצינית...

קודם כל מקווה שכולם מסתדרים ונהנים בחול בעלי הויזות הגרין קארד וכיוב. לי יש בעיה והייתי יכול להשתמש בעזרה שלכם. בכל אופן אני עובד שנה כדת וכדין בארצות הברית. זוגתי שתחיה(לא נשואים עדיין) שהתה עימי כ6 חודשים. יצאה לפסח מהגבולות חזרה הביתה והגישה אפליקיישן לויזת סטודנט . עד אז הייתה בתוקפ של ויזת תייר. היא נרשמה כאן לקורס"מכינה" וחזרה לארצ לקבל תניירת ונתקלה בסרוב. לא עזרו המאמצים הקשרים ושאר הבלה בלה בלה. הם מסרבים כי הם אומרים ובצדק שזו מזימה להכנס לארצות הברית ואת הקורסים אפשר לעבור גם בארצ. עד פה מקווה שאתם לא מתבלבלים. היות ואנחנו לא מעוניינים ממש לשלם את ה6 אלפיות לסמסטר היות והיא כבר בעלת תואר ראשון ויותר מעוניינת לעבוד כאן ולחיות איתי אנחנו חושבים על לעשות את הצעד הבא. להכניס אותה על ויזת תייר. להתחתן כאן. ושהיא תקבל את הזכויות שלי. לי אגב יש ויזת עבודה R L1 אם זה אומר משהו למישהו. זו ויזת עבודה ושהייה החזקה ביותר בדיווזית הויזות. יש לי סושיאל סיקיורטי. יש לי קרדיט חשבון בנק בית מושכר רכב. ואפילו פליסטיישן 2 שאלות. 1 זה יכול לסכן את מעמדי בארצות הברית? 2 האם יתנו לה להכנס בכזו סמיכות.? 3 האם העובדה שהיא ניסתה להתקבל ללימודים בצורה הנ'ל ודחו אותה תעכב או תהיה לרועצ בתהליך הנ'ל? 4 מה הצעד הכי חכם לעשות בסיטואציה כזו? כי את האמת אני די עובד עצות. אגב אין שום כוונה להכניס אותה על ויזת עבודה מטעם העסק שלי היות וזה לא עסק שלי אלא של מישהו בארצ עסק מכובד מאוד מאוד פה בארצות הברית אבל הפרוצדורה עולה קרוב ל10K ואני לא מוכן לבקש ממנו כזה דבר כי זה לא יהיה צודק. בכל אופן עצות או הפניות לעורך דין שעזר פה יתקבלו בברכה. תודה.

שאייאן

New member
תוספת קטנה.

כשאני אומר שהיא נתקלה בסרוב זה אומר שהיה ראיון והפקיד סירב ורשם לה בדרכון משהו כמו "אפליקיישן ריסיבד" . ככה שמסומן לה איפשהו שסרבו לה.

doronf65

New member
מנהל
הבעיה הראשונה שאני רואה היא

שויזת התייר שלה עלולה לאכזב. עכשו שהיא סורבה לויזת סטודנט, עלול להיות ששמה נכנס למאגר הבעייתיים, גם אם הויזה לא בוטלה ע"י חותמת. היא עלולה להיתקל בבעיה בשדה התעופה בארה"ב.

שאייאן

New member
אבל זה רק סירוב לויזת סטודנט. ?..

היא עדיין מחזיקה בויזת תייר שפתוחה לה לפחות לעוד 6 שנים. זה לא שצריכים לאשר אותה שוב. היא תכנס על ויזת תייר בתור תיירת שרק רוצה לטייל. אין שום דבר בעייתי בזה אפ אחד לא הולך לחטופ מטוסים סהכ אנשים טובים שרוצים לעשות דברים בדרך הנכונה.

doronf65

New member
מנהל
All I am saying is that she is now

probably on the computer, since she was rejected a student visa. What I am afraid of, is that when the immigration officer will see that, he might give her trouble. How big? I don't know...It is to his consideration only. He is authorized to inquire, detain, or not to let her in...He might suspect that since she was rejected the F visa, she is now trying to enter the USA and not to leave. They are very suspicious now. On the other hand, every thing might go smooth without problems.1 Doron

טל ר

New member
הצעה

אכן קיימת אפשרות שלא יתנו לה להיכנס לארה"ב. הצעתי: טוס אתה לארץ, התחתנו בארץ, ושהיא תוציא ויזת L2 בארץ. במצב זה כניסתה לארה"ב צריכה להיות פשוטה (מתוך הנחה שמעולם לא שהתה בארה"ב באופן בלתי חוקי), ומעמדך ישאר ללא כל סכנה. טל.

אני עם טל

עצם בקשת ויזת סטודנט מראה על רצון להישאר בארה"ב, ונוגדת את ההצהרה בשדה (עם ויזת תייר) שאין בכוונתה להישאר. לכן, הסיכוי גדול מאוד שלא יתנו לה להכנס עם ויזת תייר. כן, זה גם מופיע במחשב וגם בדרכון שלה. בכל אופן, אני עם טל, בצעו את ההליכים בישראל כדי לא לשחק באש.

למעלה