בוקר טוב לכולם-כוחו של הרגל

בוקר טוב לכולם-כוחו של הרגל../images/Emo39.gif

בוקר טוב,כוחו של הרגל,לא יכולתי להמשיך לישון גם אם רציתי,אני רגיל להיתעורר בשעה 06.00 עושה מה שצריך,מצחצח שיניים,שותף פנים,כרגע שותה קפה,ממשיך למיקלחת ועושה את דרכי למרכז יום, להזכירכם כמו מ"ס חברים בפורום נודע לנו,שהמרכז סגור עד להודעה חדשה, בזמן שאני כותב אני שואל את עצמי מה לעשות היום,התשובה ברורה לי,סידורים שדחיתי מהתמול, ניפגש עם חברים,אך אומרים הירושלמים,בקיצקיץ אני לומד להנות גם אם היום ניראה רק,ומשעמם, אז חברים יקרים,תפילות של הבוקר והשאר ביידי אלוהים,שיהייה איתכם גם. אחלה יום שיהייה לכם.שלכם אסיר תודה.

../images/Emo24.gifאחלה יום לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

האמת היא שהבוקר ויתרתי על הרוטינה ה"רגילה"... כיביתי את הטלפון ופשוט המשכתי לישון אחרי שהלכתי לישון אתמול ממש מאוחר. כבר הרבה זמן שלא ראיתי את השעות האלה, ואולי אפילו קצת התגעגעתי. במשך היום והלילה אתמול, שוחחתי עם אדם יקר לי על כל מה שלא דיברנו מלא זמן, ומסתבר שיש עוד על מה לחשוב, על מה לדבר, להרגיש, ואת זה אני הולכת לעשות היום.. לפחות עד השעה שמונה, שאז אלך לחדר. בגדול אני מרגישה טוב, אמנם חסר לי המרכז, אבל.. היו חסרים לי עוד כמה דברים שעכשיו אני פשוט משלימה. תרגישו מצויין חברים, אסירת תודה לכל אחד ואחד מכם, ואוהבת

למעלה