וודקה יקרה../images/Emo20.gif
חשבתי לכתוב לך כמה מילים על מה שכתבת אמש. ואופס...ההודעה החדשה שלך הבוקר הפתיעה ושמחה כל כך. וודקה, כשאני כותבת לך לגבי תחושות שיש לי לגבייך. זה לא בשביל לשלוח מילים על פני המים כי אני מרגישה שזה מה שאת זקוקה באותם רגעים. זה מפני שאני כותבת מה שאני חושבת ומתכוונת וחשה מתוכי. וכשכתבתי שאני מרגישה את החוזק שלך, ושאת לא מהנכנעים. רק שזו היתה אולי התכופפות ברוח החזקה שמכה בך (בנו) לעיתים ואחרי כן הזדקפות וקדימה הלאה. אז זה מה שאני רואה ואומרת, ובגלוי ובפה מלא. הנה, תראי את כוח הרוח שלך שוב. נפלת ברוחך אבל לא נשברת, ועוד לחזור ולומר לנו שההרגשה המדכאה חלפה, ובתוך הסערה שעברת המקרר לא היה אפילו מקור נחמה??? אני לא רוצה להוסיף על זה באמת בשום מילה נוספת. זה פשוט גדול מכל מילה שאכתוב. (ואו-קי. בפעם הבאה אולי המקרר יהיה חזק ממך. אבל, בגדול. קורה לך משהו. וזה דבר נפלא. וההתיצבות בתוך זה ממש לוקח את הזמן. (אנחנו בני אדם נכון?)..
כך שאם בפעם אחרת כושר העמידה לא יהיה איתן עד כדי כך תיזכרי שמה שלא יהיה זה סימן שעלית על כיוון מסויים. וקורה לך משהו נפלא. וזה אומר המון)...... ובכל זאת וודקה, אני רוצה לומר מילה לגבי מה שקרה אתמול. מה שלא יקרה ביום יום לפעמים שיכול להסעיר, להכאיב לצבוט קשה. צריך לעשות כל מאמץ שאפשר בלעשות הפרדה בין זה שזהו המצב, ושהוא קשה וכו´. לבין להשליך על כך חלילה על עצמנו פנימה ולחשוב, זה אנחנו "הלא מוצלחים" או "הלא בסדר". ממש הפרדה מוחלטת בין השניים!! עצם המודעות לכך תשמור עלייך (עלינו) בעיתות של רוחות חזקות כאלה בלא "לאבד את הצפון" מפני שחושבים שהכל מהיסוד כזה, שבגללו לא נוכל להצליח. ומה שהדכדוך יעשה בעקבות חבל"ז... ווודקה, ..אל תשכחי שבחרת במקצוע מלהיב, יצירתי ומדהים. רק שהוא מקצוע שדורש מרפקים חזקים הוא תובעני. לפעמים צריך גם קשרים פנימיים להתברג לאיזה שהוא תפקיד וכו´. (אנחנו לא נאיביים נכון?
). אבל כל זמן,
שאת תהיי חזקה ובטוחה בעצמך, שלמה עם מי שאת בתוכך דבר לא יעמוד בדרכך!!! תוכלי לעמוד
בכל!. (ותשמרי על המודעות וההפרדה החשובים נורא האלה. כי הם ילכו איתך ויעזרו לך לאורך הדרך. אלה האמיתות שלך וודקה יקרה). קאפיש???? מעריכה אותך מ א ו ד, דליה.