בוקר טוב לכולם מה דעתכם על

גלי29

New member
בוקר טוב לכולם מה דעתכם על

הנדנדה של גרקו, ומאיזה גיל הכי מוקדם ניתן להשתמש????

anat30g

New member
אהבתי ../images/Emo23.gif

יש סוגים שונים של נדנדות של גרקו - עם כמה מצבי ישיבה - אני השתמשתי בה מגיל חודש במצב של ישיבה בזויות כהה וכשגדלו עברנו לזיות של 90 מעלות. אגב, יש נדנדות עם מנואלה ויש נדנדות עם בטריה... אני העדפתי את זאת עם המנואלה - בגלל שזה בעצם כמו טיימר - כעבור זמן מסיים מסתיים הנדנוד ולא שהילד כל הזמן בתנועה... אם הוא מביע מחאה - אני טוענת שוב את הנדנדה לעוד חמש דקות של נדנוד. ענת

גלי29

New member
הי ענת../images/Emo39.gif

תודה על תשובתך מיתר כבר בת חודשיים וחצי אתמול אבא שם אותה לראשונה בנדנדה וכך היא נרגעה מבכי הערב לא היינו בטוחים אם ניתן להשתמש מגיל כה צעיר כבר שמענו כל מיני תיאוריות אז שוב תודה על התגובה והמשך בוקר נפלא אנחנו הולכות לטיפת חלב היום לקבל חיסונים... תאחלו לי בהצלחה

מלכה ב.

New member
גלי, בהצלחה בחיסון! ובקשר לנדנדה

אני לא אוהבת, אבל אם זה מצליח להרגיע מעט אני לא חושבת שזה ממש נורא לשבת בה כמה דקות...

zimes

New member
אני לא כל כך אוהבת

יש לנו את הנדנדה עם המנואלה (שנשברה בשלב די מוקדם - כל כך הרבה אנשים טיפלו בילדים - לך תדע...) אני מעדיפה את הנדנדות הפשוטות, מבד, שאפשר לקפל מאחורי דלת. די נמאס לי מהמפלצת הזאת שתופסת כל כך הרבה מקום.

גם לנו יש את הנדנדה של גרקו, וחוץ

מהמחיר הגבוה (אנחנו עוד רכשנו אותה במבצע, במחיר של 450 ש"ח, שגם הוא לדעתי יקר), אני מרוצה ממנה. שגיא אוהב לשבת בה, אבל לא יותר מ - 10 דק´ עד 1/4 ש´. אני לא חושבת שילד צריך לשבת בה יותר מהזמן הזה. ככל שהם קטנים, כדאי לצמצם את זמן השהיה בנדנדה, עד לשלב בו הם כבר רומזים שהם רוצים לצאת. אנחנו שמנו לב, שהזמן ששגיא מוכן לשבת בנדנדה הוא 15 דק´ בממוצע, כאמור, לכן, אני משתדלת להוציא אותו לפני תום ה- 15 דק´. ובקשר לקיפול - גם אותה ניתן לקפל בקלות. אצלנו היא "מטיילת" בסלון ובמטבח. מכיוון שאין לנו טרמפולינה (לא היה כדאי לנו לקנות, בגלל המשקל של שגיא), היא גם משמשת כטרמפולינה, וכך אם אני מבשלת במטבח, אני מניחה את שגיא בנדנדה, הוא מתנדנד לאיטו וצופה בי.

אני מאד מרוצה מהנדנדה החשמלית.

יש לי תאומים אז זה די הכרחי אפילו. בדרך כלל הם נרגעים ונרדמים עליה. אני התחלתי לשים אותם בה בגיל חודש (מתוקן). אבל נאלצתי לקנות תומך לראש (כמו בסלקל). בהוראות לא כתוב גיל התחלתי (וכשבררתי בחנות אמרו לי שבעיקרון אפשר מגיל אפס). לעומת זאת כתוב בהוראות משקל מקסימלי (נדמה לי 9-10 קילו אבל אני ממש לא בטוחה).

אצלנו היא לא שוס גדול...

היא מאוד נוחה, יש לה שלל מצבים, עד ל"כמעט שכיבה" ומותר להשתמש בה ממש מההתחלה. ואכן בחודשיים-שלושה הראשונים יעלי אהבה אותה והיתה נרדמת בה בקלות. מאז היא לא כ"כ אוהבת לשבת בנדנדה. היום, בגיל שישה וחצי חודשים היא מתנדנדת אולי עשר דקות ביום, לפעמים גם זה לא. את רוב שעות הערות שלה היא מבלה על השטיח והיא מוכנה להרדם רק עם ציצי. הנדנדה היא ענקית, תופסת המון מקום ולא בטוח שהייתי קונה אותה לתקופה הקצרה בה באמת נהננו ממנה... (ואכן לא קניתי... קיבלנו במתנה.)

גלי29

New member
שוב תודה על התגובות

את הנדנדה קיבלנו במתנה ככה ששיקול הקנייה מתבטל לו... רק רציתי לדעת אם כבר אפשר להשתמש בה

גם לנו היא היתה מאוד שימושית

יש לי תאומים , אבל רק הבן שלי אהב להתנדנד בה. בהתחלה יותר ועכשיו , כשהם בני שישה חודשים, קצת פחות. הנדנדה עזרה לנו מאוד בתקופת הגזים.

נירית1

New member
אצלנו היא משמשת כזוג ידיים נוסף!

מתנה נהדרת בעיקר כשיש תאומים, אבל רק אחת מהתאומות שלי אוהבת אותה השניה ממש לא. ואנחנו השתמשנו בה מגיל חודש היא הגיע עם תומך ראש וזה היה מצויין כי התאומות שלי נולדו קטנות.

למעלה