בוקר טוב לכולם מה דעתכם?

בוקר טוב לכולם מה דעתכם?

התורה ידועה בשימוש בראשי תיבות מה דעתכם על הר'ת הנ'ל: ריבונו של עולם..?

עתליה ח

New member
לי זה נראה ככה..

רשע בהיפוך אותיות זה רעש הרעש לעיתים מפריע לנו להתמקד בעיקר, בדומה לזה הרשע עלול להפריע לראות את הטוב. כדי להתמסר לאלוהים אולי צריך להתעלות/להתגבר על הרשע, ואז יכולים לראות את הטוב.. יכול להיות לא??

wallanana5

New member
להתמסר לאלוהים

כדי להתמסר לאלוהים צריך להאמין ואז יכולים לראות את הטוב, שפע של טוב ריבנו של עולם, אבא, כן זו אני ביתך הקטנה השובבה אומרים עליך שאתה כל יכול והכל שלך ואתה נמצא בכל מקום גם כאן לידי, בתוכי בי הפשוטה ...אומרים שאתה רחמן גדול וברגע אחד יכול להפוך הכל לטובה. אז... תגיד לי אבא של עולם, עד מתי נסבול??? עד מתי נחכה ונתפלל מליוני תהילים בדמעות של אם יהודיה..כמה אפשר לשמוע קול זעקת האלמנה ואלפי יתומים בכל המדינה...כ"כ הרבה בתים מפורקים והורים חד לילדים של בדד.. אבא של עולם גם לי ילדים שובבים לעיתים חצופים...וברגעים הקשים אני מרגישה מה עובר עליך....אבל, אני יודעת שאותו דם זורם בכולם ואני אמא.....ואפילו שהם מתנהגים בחוצפה אני תמיד סולחת ומבינה. מחפשת תמיד דרכים לסייע להם... וגם כשנראה שאין שום מוצא... אז תמיד, תמיד אני משאירה להם פינה חמה לשוב לחיבוק של אמא...ואם אני הקטנה בשר ודם, מה איתך בורא עולם??? אבא של עולם כותבת אליך מהקטנות שבי מתוך הנקודה הכי פנימית נכון שאני אומרת סליחות ומגיעה לווידוי כמעט על כל תיבה ותיבה קורעת שמים התחינה שתסלח ותמחל...ועל כל רגע ורגע של חיים אינסוף תודה! תודה, תודה, תודה. ואני פונה אליך קצת בחוצפה וכי מי אני שאומר "מה" "למה" "ועל מה"... ואולי דווקא משום שאני רק משום שאני יודעת שהכל מאיתך ושלך ואין דבר נסתר ממך..והכל שקוף לפניך גם עצם המכתב הזה...אבא שלי הבלעדי אין לי אב אחר...אתה זוכר זו ביתך שכותבת אליך כעת עם כל הלב והנשמה בעבורי ובעבור כל עם ישראל באשר הם שם..עזור לנו!ואני לא אוותר ולא אסתפק במועט כי שווה בעינך אם הרבה ואם מעט . ברחל ביתך הקטנה

למעלה