בוקר טוב לכולם- מה קוראים היום ?

sagiberg

New member
בוקר טוב לכולם- מה קוראים היום ?../images/Emo98.gif

אני עם 'בתו של גלילאו'- ספר עב כרס ובו מכתביה של בתו של גלילאו אל אביה בצד תאור חייו. קצת כבד אבל מעניין

Athaclena

New member
סתם איזה ספר באנגלית...

לא מד"בי, ואני לא ממש נהנית. הוא אמור להיות מצחיק אבל בסטייל פחות או יותר של פיספוסים וזה ממש לא מצחיק אותי. יש גם ספר פנטזיה אבל עוד נכנסתי אליו והוא לא מעניין אותי כרגע. בעיקר קוראת שטויות באינטרנט...

ToryMaster

New member
וואי.

אני כבר שבועיים על אותו ספר באנגלית. קוראים לו Shelters Of Stone והוא מסדרת "ילדי האדמה" של ג'יין מ. אואל. הגעתי בקושי לאמצע כי השפה ממש קשה והספר מלא תיאורים, אבל לאט לאט אסיים.

Good Omens... ../images/Emo57.gif

סופסוף אני קוראת אותו באנגלית! אחרי זה מחכה לי "חוד הכישור" ואחרי זה אני ממש מתכננת על "העולם, הישבן שלי ועוד דברים גדולים ועגולים" (נשמע ספר גאוני!) אבל לא בטוחה שיהיה לי כסף. הו, וול, עכשיו ראש השנה ^^

עכשיו באמת ראש השנה! ../images/Emo99.gif

תודה לך על התזכורת המלבבת הזאת. ^^ אני קוראת כרגע את "דרקונים של ליל חורף", הספר השני בטרילוגיית (האם באמת?) "רשומות רומח הדרקון". כמו כן אני עסוקה באומללות עצמית לאור העובדה ש-19 ספרים תמימים תורגמו לעברית, ומטרתי היא לצלוח את כולם.
בשלב הבא אמשיך ל"קיי פאקס", אולי... מישהו קרא ורוצה להבטיח לי שזה לא ספר איום ונורא שאסור לחשוף לבני נוער?

את לא רוצה לקרוא את תשע-עשריתם...

האמיני לי. הרשומות (דמדומי הסתיו, ליל החורף ושחר האביב) טובות. האגדות (עת התאומים, מבחן התאומים ומלחמת התאומים. לא זוכרת את הסדר >.<) לא רעות בכלל אבל לטעמי לא ממש משהו. כבשן הנשמה מצוין (על "אחים לנשק" אני מתכננת אבל לא קראתי עדיין) ועל "דרקונים של להבת הקיץ" כדאי לך לוותר-זוועה. את מלחמת הנשמות (שמש גוועת, כוכב אבוד וירח נעלם) לא בטוח שכדאי לך. אני לא יודעת. ארג. בכל אופן, אל תקראי את להבת הקיץ. רע. רע מאוד.

ToryMaster

New member
המממ

מבחן התאומים, עת התאומים התאומים ומלחמת התאומים. שני האחרונים הם היחידים שקראתי.

הוא בעעעעע.... ../images/Emo57.gif קצת ../images/Emo58.gif

חצי מהדמויות מתות שם בצורה טיפשית ולא אמינה ורוב הספר הוא לטעמי פשוט פאנפיק די גרוע שהסופרות עצמך כתבו >_<

אני קראתי את קיי פאקס...

וגם ראיתי את הסרט, אישית דיי אהבתי את שניהם, אבל זה באמת ספר מיוחד.... מה שבטוח זה לא "ספר איום ונורא שאסור לחשוף לבני נוער"... אני בת 13, קראתי אותו לפני חצי שנה בערך, ושרדתי...(((:)

Britush

New member
איפה אפשר להשיג אותו באנגלית?

(את Good Omens, אני מתכוונת; בהנחה שהאנגלית שלי לא *ממש* גרועה ובאמת מדובר ב"בשורות טובות".
) הזמנת בחנות \ ספרייה \ אתר, או שפשוט אפשר לקפוץ ל"סטימצקי" הקרוב ביותר ולקנות אותו? ואם כבר - שווה להוציא על זה את דמי-הכיס שלי מהשבועות האחרונים (הרי כבר יש לי עותק בעברית...)?

יאפ, בסטימצקי... ../images/Emo57.gif

כן-כדאי. בתרגום פשוט השמיטו המון קטעים שהיו קצת קשים אז המתרגם פשוט פסח עליהם באלגנטיות. בכלל, האנגלית הרבה יותר משעשע...

סנדרין

New member
"הסכין המעודן", ../images/Emo142.gif

השני בטרילוגיית חומריו האפלים, וגם 'מהנדסי הטבעת' של לארי ניבן.

Britush

New member
כלום... ../images/Emo9.gif

(אלא אם אתם מחשיבים את "טריגונומטריה - 4 ו-5 יחידות לימוד" / בני גורן.
) כל המורים החליטו שכדי לחגוג את שבוע הלימודים הראשון, הם צריכים להציף אותנו בשיעורי בית; אז אין לי זמן...

The Mad Hatter

New member
תמונתו של דוראין גריי

השאלתי אותו לפני יומיים. אני מהמרת שייצא לי לסיים אותו בעוד חודש לפחות, אם העניינים ימשיכו כמו שהם היו עד עכשיו. >_< ועד עכשיו קראתי בצורה לא-מחייבת את "מעבר" של קוני וויליס בפעם השניה (פעם ראשונה היתה לפני...די הרבה זמן). את חיי מיכאלנג'לו נטשתי עד להודעה חדשה. אולי בסוכות אני אמצא לעצמי זמן בשביל לקרא אותו..P:

DoctorSatan

New member
"העמדה" של סטיבן קינג

הכי מפחיד שהתרחיש המתואר בספר יכול לקרות...

למעלה