בוקר טוב לכולם מה שלומכם ?
ה הולי 101 New member 25/6/13 #3 ברור זה כיף , ההרגשה הזו אי אפשר לתאר אותה אני מתה כבר להתחיל את הקורס לקבל את הכלים ולהתחיל לעבוד קשה לאט לאט להתחיל לעבוד בזה אפילו חצי משרה , לא טוב לי בעבודה שלי , זה כבר הרבה זמן שלא טוב לי אבל היא משרתת לי את המטרה לבינתיים
ברור זה כיף , ההרגשה הזו אי אפשר לתאר אותה אני מתה כבר להתחיל את הקורס לקבל את הכלים ולהתחיל לעבוד קשה לאט לאט להתחיל לעבוד בזה אפילו חצי משרה , לא טוב לי בעבודה שלי , זה כבר הרבה זמן שלא טוב לי אבל היא משרתת לי את המטרה לבינתיים
ר רותי 11 New member 25/6/13 #4 למה הכנסת את המושג לעבוד קשה? שחררי אותו מהר הוא לא נכון והוא לא טוב כי מה שיקרה בפועל את באמת תעבדי קשה
למה הכנסת את המושג לעבוד קשה? שחררי אותו מהר הוא לא נכון והוא לא טוב כי מה שיקרה בפועל את באמת תעבדי קשה
ה הולי 101 New member 25/6/13 #5 לא יודעת למה חוסר בטחון עצמי מצד אחד אני מרגישה שאפתח מהר ממה שאני חושבת מצד שני אני מפחדת שלא אתכזב הביטחון העצמי שלי קצת נמוך
לא יודעת למה חוסר בטחון עצמי מצד אחד אני מרגישה שאפתח מהר ממה שאני חושבת מצד שני אני מפחדת שלא אתכזב הביטחון העצמי שלי קצת נמוך
ר רותי 11 New member 25/6/13 #6 בסדר ולכן לא להכניס דברים שיוסיפו קושי שחריי תעבדי עם עצמך על הבטחון שלך ואת זה תרכשי עם הזמן זה הכל עניין של פרקטיקה
בסדר ולכן לא להכניס דברים שיוסיפו קושי שחריי תעבדי עם עצמך על הבטחון שלך ואת זה תרכשי עם הזמן זה הכל עניין של פרקטיקה
ר רותי 11 New member 26/6/13 #10 ואם אנחנו בענייני הקורס אז אתמול העברתי את השיעור הראשון והיה ממש כיף ואווירה כל כך נעימה וכייפית אני אישית מאוד מאוד אוהבת ללמד וכשאני מתחילה לדבר אני לא יודעת מתי לעצור
ואם אנחנו בענייני הקורס אז אתמול העברתי את השיעור הראשון והיה ממש כיף ואווירה כל כך נעימה וכייפית אני אישית מאוד מאוד אוהבת ללמד וכשאני מתחילה לדבר אני לא יודעת מתי לעצור
ה הולי 101 New member 26/6/13 #12 יוניברס בהצלחה רותי גם אני כמוך לא מצליחה להפסיק למזלי יש לי חברים תומכים חחחח איזה כיף אני שמחה שאת נהנת זה חשוב
יוניברס בהצלחה רותי גם אני כמוך לא מצליחה להפסיק למזלי יש לי חברים תומכים חחחח איזה כיף אני שמחה שאת נהנת זה חשוב
U UNIVERS1 New member 26/6/13 #11 כן! נרשמתי! תכני הקורס מדהימים, מקדמים, חובקי - יקום ומרחבים..... הרי המנחה מוכשרת עד מאוד!!!