בוקר טוב לכולם מודה לאל

בוקר טוב לכולם מודה לאל

על כל הטוב שיש לי על הקומונה הזאת שנותנת לי כוח , על עוד יום שעברתי בגהנום שעף לי לפנים בלי אוכל ובלי מחשבות רעות . בוחרת לחשוב חיובי ובוחרת להשתחרר מהעבר, אני כבר לא סוגרת עליו דלת .

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה הבוקר, לאלוהים שאוהב אותי, על שהתעוררתי עם חשק לעוד יום במרכז יום, על הסבלנות שאני מגלה בתוכי, על יכולת ההתמדה, על שאני לא בורחת מקשיים כפי שעשיתי בעבר, על הבריאות הפיזית והחופש מסמים למרות הגעגועים אליהם, על חברות איכפתיות שתומכות ומעודדות, על השקט הנפלא ששורר בבית ומאפשר לחדור פנימה, כל פעם עוד קצת. על היכולת לראות את הפחדים, להתחיל לזהות ולטפל, להבחין בין מחלה לדרך. על משפחה אוהבת ומפרגנת. על הבית והאהבה שיש לי אליו, על תחושת הביטחון, על סדר יום ואומץ להילחם על האמת שלי. על עוד יום נקי. רק להיום - ארבעה חודשים עשרים ושלושה ימי ניקיון
המשך יומטוב לכולנו אוהבים

darek engel1

New member
בוקר טוב/tapuzforum/images/emo13.gif

לא מובן מאליו עוד יום נקי . עם כל ההתמודדות שלי של החברים אני חושב על זה כמה קשה להיות נקי אבל שווה על זה אין ויכוח בכלל . אני קמתי היום התחברתי קצת לכח העליון עם תפילה . אני יסכם בזה שעם כל הקשיים כל הבלגן שעובר לי בראש אני בסך הכל אסיר תודה על הכל ואני לא מקבל את הדברים כמובן מאליו אני לא שוכח מי אני ומאין באתי . אוהב אתכם שיהיה לכולנו יום נפלא .

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

העגלון . אנחנו חייבים פחם! אמרו כל האיכרים לעגלון היחיד בכפרם. אבל הכבישים במצב רע מאד ענה להם העגלון. אף פעם לא היו תנאי הדרך גרועים כל כך. אנחנו לא יכולים להמתין עד שיתייבשו הכבישים אמרו האיכרים. ללא פחם, אין לנו אש, וללא אש, נקפא מקור. ללא אש, גם לא נוכל לבשל את ארוחתינו. הלהרעיבנו אתה רוצה? אתה חייב לעשות מאמץ ולצאת לדרך, ולחזור הנה מהעיר הגדולה עם מטען של פחם. ראה העגלון כי אין לו ברירה, ויצא לדרך. הוא מילא בעיר את עגלתו בפחם, והחל לעשות את המסע חזרה אל הכפר. הדרך היתה בוצית וחלקלקה, ובורות רבים נפערו בה בשל הגשמים העזים. לא עבר זמן רב בטרם שקעה עגלתו הכבדה בבוץ. מה אני עושה עכשיו? חשב לעצמו העגלון. אני טיפש שהסכמתי מלכתחילה לצאת למסע הזה! הוא מצליף בסוסים בשוט ארוך וגער בהם: קומו, בהמות עצלות שכמותכן, קומו ומשכו את העגלה מן הבוץ! הסוסים התאמצו מאד, אבל בשל כובד המטען לא הצליחו להזיז את העגלה המחופרת בבוץ. לפתע ראה העגלון איכר עובד בשדה בקצה הדרך: היי, הלו קרא לעברו. בוא הנה ועזור לי לצאת מהבוץ! האיכר בשדה צפה בעגלון כשזה הצליף באכזריות בסוסיו, וכעס מאד על התנהגותו. אני מציע שקודם כל אתה תנסה לעזור לעצמך. רד מן העגלה ותרתום את כתפך לדחיפתה החוצה. אחרי שאראה אותך עושה זאת, אהיה מוכן לעזור לך. אמר האיכר. בלית ברירה ירד העגלון ממושבו ונרתם לעזור לסוסים. אני שונא להתלכלך בבוץ הזה, מלמל לעצמו כשדחף בכל כוחו את הגלגלים. הוא דחף והסוסים משכו, ובמאמץ משותף החלה העגלה לזוז, עד שנחלצה מן הבור. מיד שהיו על קרקע מוצקה, עלה העגלון חזרה אל למושבו, וקרא אל האיכר: העגלה שלי חולצה, אך לא תודות לך! ענה לו האיכר. בהחלט תודות לי. אני נתתי לך את העצה לרדת ולדחוף. אלמלא יעצתי לך כך, היית עד עכשיו יושב בתוך הבוץ, ומצפה שמישהו אחר יבוא ויחלץ אותך.... מיותר להוסיף שאנחנו האחראים היחידים לחילוץ עגלות חיינו מהבוץ, לא כן??

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! יום טוב לכולם היום יערך תרגיל בעורף תשמע אזעקה בשעה 10 בבוקר לא להבהל.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

ד ר כ נ ו . שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יזהר אשדות אור הנר נמהל באור הירח על הכר שיערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר, רואים לפי החיוך סערה היתה, הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה, המסע עדיין לא תם לא קלה היא, לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים, וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אלי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי, תני לי ידך בידי עוד מעט יתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך, אני אהיה שם איתך לא קלה היא, לא קלה דרכנו...

darek engel1

New member
סיפור יפה מאוד.

כמה זה נכון הרי עד שלא לקחתי החלטה ועליתי על דרך שום דבר לא עזר לי . גם היום אחרי שנים אני מסתכל על מה שקורה איתי אז זה אני הבעיה אף אחד לא הבעיה שלי חברה שלי היא לא הבעיה . אני לא בסדר כי אני לא מתמודד אני בעצם עושה את מה שעשיתי שהייתי מכור פעיל אני מחכה שמישהו יבוא ויפתור לי את הבעיה שלי . אני אסיר תודה על המסר שלפחות אני קיבלתי אותו ואני לוקח החלטה לטפל בבעיה שאני נמצא בה הרי זה לא פייר מצידי להיות בקשר בגלל אינטרס או להיות אנוכי . זה לא העיקר להיות נקי ואני אולי קצת שכחתי את זה הכמות לא חשובה אלה האיכות . תודה על המסר שיהיה יום נפלא .

עליזה 63

New member
פסוקו של יום

פסוקו של יום חזק את אמונתך בעצמך עם מספר נקודות: אני מאמין שאני מאוד חשוב בעיני הא-ל. אני מאמין שאני יכול לשוב, גם אם מאוד רחקתי. אני מאמין שיש בי כוח פנימי להשתנות. אני מאמין שאני יכול להתקרב לבורא עולם ולדבוק בו באמת ובתמים. (רבי נחמן מברסלב)

עליזה 63

New member
דברים שלא ידעת

דברים שלא ידעת 1. שטרות כסף לא עשויים נייר אלא כותנה. 2. חולדה יכולה להחזיק מעמד בלי מיים יותר מגמל. 3. הקיבה האנשוית מייצרת שכבת ריר מידי שבועיים אחרת היא תעכל את עצמה. 4.נקבת חמוס השפנים (סוג של בע"ח) תמות אם היא מיוחמת ולא מוצאת בן זוג. 5.לגעגוע של ברווז אין הד. 6. 40% מהכנסות מקדונלד'ס באות ממכירת ארוחת ילדים. 7. אין שני אנשים בעולם עם אותה טביעת עין או לשון. 8. בסצינת הסרט "בו חור" רואים ברקע מכונית קטנה,שזאת פאדיחה גדולה!! 9. במילון האנגלי "וובסטר" מהדורת 96' היו 315 שגיאות כתיב. 10. בממוצע 12 תינוקות שנולדים ברחבי העולם כל יום מגיעים בטעות להורים הלא נכונים. 11. כמות גדולה של שוקולד יכולה להרוג כלב (זה משפיע על מערכת העצבים ועל הלב שלו). 12. במלחמת העולם חילקו לטייסים האמריקאים חפיסו קלפים..במקרה ונפלו בשבי היה ניתן להרטיב ת'קלפים והם היו הופכים למפה עם נתיבי הימלטות. 13. ברוב סוגי הליפסטיק יש קשקשי דגים. 14. לוויתני אורקה (טורפים) הורגים כרישים בשיטה מתוחכמת: נכנסים עם הראש בבטן של הכריש ומפוצצים אותם...!! 15. במשך שנים היתה דמותו של דונלד דק מוחרמת בפינלנד כי לא היו לו מכנסיים. 16. ב-1830 מכרו קטשופ כתרופה 17. חברת תעופה אמריקאנית חסכה 40 אלף דולר בשנת 87' ע"י הוצאת זית אחד מכל סלט שהוגש לכל נוסע. 18. בתקופת מלחמת העולם היו פסלוניי האוסקר עשויים מפלסטיק עקב חוסר במתכות. 19. מס' האופציות לארבעת ההילוכים הראשונים בשחמט הוא 318,979,564,000 לכל צד. 20. בבתי קזינו בלאס וגאס אין שעונים. 21. אם זורקים צימוק לכוס שמפניה הוא ירד ויעלה שוב ושוב בתוך הכוס. 22. אין במילון האנגלי מילים שמתחרזות עם "orange" "puple" או "silver" 23. הפעם הראשונה בה הופיע השם וונדי הוא בפיטר פן , אין רישומים קודמים לשם זה. 24. הפצצה הראשונה שזרקו כוחות הברית על גרמניה הרגה פיל אחד. 25. לאונרדו די ווינצ' המציא את המספריים. 26. וחוץ מזה לקח לו 10 שנים לצייר את שפתי המונה ליזה. 27. אם מטפטפים טיפת ליקר כוהלי על גוף עקרב הוא ישתגע ויעקוץ את עצמו למוות. 28. ברוס לי היה כ"כ מהיר עד שהיה צריך להקרין סרטים שלו לאט יותר כדי שאפשר יהיה לראות משו. 29. המוצר הראשון שפיתחה מוטורולה היה פטיפון לאוטו. 30. מידע חשוב למי שנמצא בביצה טובענית: הרם רגליים לאט והישען אחור על הגב כך לא תוכל לשקוע. 31. בסלרי יש מינוס קלוריות רק ללעוס לוקח יותר קלוריות ממה שיש בירק עצמו. 32. צ'רלי צ'פלין השתתף בתחרות כפילים של עצמו וזכה במקום ה-3 . 33. לעיסת מסטיק בזמן חיתוך בצל מונעת דמעות. 34. במדינת וושינגטון היה פעם חוק שלנשים אסור לצעוד יותר מ-3 צעדים אחורה במהלך ריקוד. 35. הדבק על גב הבולים בישראל. 36. ספר השיאים של גינס נכנס לספר השיאים של גינס כספר הנגנב ביותר מספריות ציבוריות. 37. לאסטרונאוטים אסור לאכול שעועית לפני טיסה כדי שלו ישתחררו גזים בתוך חלפית החלל. 38. עטלפים תמיד פונים שמאלה שהם יוצאים ממערה

למעלה