בוקר טוב לכולם, מזמן לא כתבתי

מיטל 28

New member
בוקר טוב לכולם, מזמן לא כתבתי

פשוט כי אני ברמסיה ומטופלת רק בקרטיה ולכן מרגישה קצת מחוץ לעניינים אבל אני ברקע, קוראת את ההודעות שלכם. אני מבינה שיש כנס בקרוב ורציתי לדעת קצת פרטים - מתי ואיפה זה ומי יכול לבוא? רציתי גם לנצל את ההודעה כאן ולומר: שירי - למה את לא מוציאה ספר עם כל השירים שלך? את כשרון מ...ד...ה...י...ם מרואן - לא יצא לנו לדבר אבל אפילו אותי הדאגת כשנעלמת ככה אני מבקשת להודיע פעם הבאה לפני שאתה נעלם
ולכל הלביאות שחגגו וחוגגות יום הולדת בימים אלה - שירי, כוכי, קארין, ויוי (ואם שכחתי מישהי/מישהו - אתכם הסליחה) המון מזל טוב קבלו המון
ו -
מיטל

maruan

New member
היי מיטלי מה המצב מזמן לא יצא לנו

לדבר מצטער שאני לא הודעתי מראש שאני אעלם מהרשת זה היה פיתאומי אבל מה שאני יודע שאני לא רוצה שזה יקרה שוב אני בשביל שזה לא יקרה שוב קניתי מחשב חדש דומה למחשב של גאיה אבל עם עיניים ירוקות;))) וחתיךךך סתםםםם קניתי מחשב איך שאומרים תותח מקווה שעשיו הוא יעמוד בעומס ואני לא מאחל לאף אחד שירגיש כמו שהרגשתי שלא היה לי תמחשב אני מאחל לך מיטלי המון המון בריאות ושתגשימי את כול חלומותייך ומשאלותייך אינשאללה בע"ה באהבה מרואן

ל3

New member
הי מיטלוש´

קודם כל אני שמחה מאוד שאת ברמסיה ושישאר כך לתמיד! כרגע אני כותבת את שירי למגירה ולאנשי הפורום המקסימים שבזכותכם ובזכות עידודכם ומילותכם החמות אני ממשיכה לכתוב. אולי בעתיד אני אפרסם ואז כמובן שלא אשכח להזכיר אותכם בין שורות התודה שלי. מה איתך חוץ מזה? איך החיים? אשמח לראות אותך יותר בפורום גם ובגלל שאת מרגישה טוב. יש לך הרבה מה לתרום פה אני בטוחה אז בי בנתיים ומחכה להישתמע בקרוב.

3ויוי

New member
העיקר הבריאות -מיטלוש,,

מיטלוש´ - כאן כולם עם ששש´, כולל מרואנו-ש´,,, תשמרי על עצמך כמו תמיד ותמשיכי ככה. רק לא להיכנס לאופריה.
" -כמו המעיין המתגבר- "ויוי-" |

מיטל 28

New member
תודה לכם ../images/Emo24.gif

לא רק שאני לא באופוריה אני אפילו קצת בלחץ שאני לא מקבלת אף תרופה חוץ מקרטיה (לא שאני מתלוננת, דווקא ממש אחלה לי עם זה). אני מקווה שבאמת אני לא אצטרך שום דבר אחר. הבנתי שיש מתישהו כנס, מישהו יכול לתת לי פרטים?

gaia20

New member
הי מיטל

יש כנס בתאריך 3.9 בבית סוראסקי בביה"ח שיבא, תל השומר טלפון לפרטים נוספים- 03-6955357

gaia20

New member
לא, זה ב 3.9

מתחיל בשעה 9:45 עד 16:30 שירי- את באה, נכון?

למעלה