../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif
בוקר טווב,חמודה! אז אני כאן ערה-בקושי אבל עם חצי עין פתוחה,לפחות זה.
. איך עבר הלילה,עשית אתמול משהו מיוחד.. ביום ה-
?! את האמת שנמאס לי מלשמוע עליו,אבל נו מיילא..
לפי הימים האחרונים,נראה לי שהפורום הפך למתכונת לילה
כך שכולם פה בטחישנים טוב טוב במיטה
. חלמתי
חלום ממש מפחיד.
אני לא זוכרת אותו כל-כך ובייחוד לא את התתחלה,אני זוכרת אותו קצת במעורפל,אבל אני אנסה.
אבא בא אלינו הבייתה,כדי לדבר עם אימא שלי על נושא שקשור אליי(יש לציין שההורים שלי לא בייחסים בכלל...ואף שומרים טינה אחד כלפיי ה שני),בכל אופן ישבנו בסלון כל אחד בספה משלו,ואז כנראה דיברנו על הנושא שבשבילו אבא שלי בא(את הקטע הזה אני ממש לא זוכרת). ואז אמא שאלה את אבא:"אז מה שלומך". והוא ענה:"בסדר, אין שום דבר מיוחד". והיא ענתה לו:"לא משהו מיוחד אתה יודע,עדיין מה יש לך לספר
". הוא הגיב:"מה את עושה בחייך,במה את עובדת?!" ואמא שלי אינה רצתה לענות לשאלתו ,אז היא ענתה תשובה חלקית,משהו שקשור למחשבים.. והוא שאל:"מה האי מייל שלך?!".. אמא שלי לא ענתה,עברו כמה שניות והתחלתי לחשוד
למה היא לא משיבה על שאלה כזאת!?,ועברו כמה דקות והתכלתי לעברה וראיתי שדמעה אחת זולגת לה על הלחי.
ישר קפצתי לחבק אותה,
והיא פרצה בבכי חזק, ואמרתי לה מה קרה אמא ?!מה כאב בשאלתו?! והיא לא ענתה רק המשיכה ליבב, שאלתי אותה שאלה תמימה:"וירוס?!" והיא ענתה תוך כדי הבכי, :"כן זה הוא...זה הוא ששלח לי וירוס". ברגע זה קמתי מהמיטה,הלכתי לעשות סיבוב בבית, להפתעתי גיליתי שהכר שלי ספוג בדמעות אבל לא של אימא אלא שלי,
לאחר הסיבוב חזרתי למיטה,החלום נמשך עוד מספר דקות,ובו אבא פשוט לקח את חפציו ועזב במהרה. אין לי מושג מה מסמל החלום,בטח יש איזה משמעות נסתרתואולי זה רק והחלומוות המוזרים שלי.. אני פה בבוקר זה, מחכה לך, ושולחת לכם חיבוק חזק חזק של בוקר טוב,עם נשיקה גדולה ממני
שקד