בוקר טוב לכולם..מעונין לקנות MP3

I t a M a R 1 1

New member
בוקר טוב לכולם..מעונין לקנות MP3

בוקר טוב,אני מעוניין לקנות נגן MP3 באינטנרנט עכשיו ככה,אני את הכיוון שלי של נגני MP3 מקבל באתר ZAP.CO.IL שאתר הזה פשוט גאוני ועוזר לי בלמצוא חומר והכל,עכשיו אין לי כל כך ניסיון בנגני MP3 אז באתי עם כמה שאלות, אני מחפש נגן עם תמיכה בעברית כלומר שיעלו גם כתוביות בעברית,סתם בשביל הפינוק
, כמו כן האם הנגן MP3 יכול להיות DISK ON KEY גם ונוכל לשים שם גם קבצים אחרים כלומר לשפוך מההארד דיסק מה שאני חפץ בו ולא רק קבצי מוזיקה? ושאלה אחרונה איזה בטריות צריך לMP3 האם זה A4 רגילות כמו שלמצלמה דיגטלית או שיותר קטנות או שיש סוגים שיש בטריות A4 ובטריות יותר קטנות,כמו כן אם יש לכם אפשרות להמליץ לי על משהו איכותי עד כמה שאפשר שמחירו נע עד 500 ש"ח אודה לכם מאד..תודה מראש איתמר אסף!

stardust19

New member
תעלה מחיר אחי- מה שאתה רוצה אני

יכול להמליץ על IBEAD אבל הוא נגן יקר, ואין דבר כזה סוללות A4-זה מידה של דף רגלי, הסוללות שאתה מתכוון כנראה זה AAA או AA- את זה צריך לבדוק במכשיר עצמו, לרוב הם כולם תומכים ב AAA שזה יותר נפוץ אבל גם AA לא נופל ממנו זה פשוט אותם סוללות אבל AA יותר דק

I t a M a R 1 1

New member
מה לגבי הDISK ON KEY

אפשר להעביר קבצים רגילים לתוך הנגן? ותודה רבה על התשובה

stardust19

New member
אם הנגן תומך באפשרות הזו אז כן אפשר

להעביר כל מידע שחפץ ליבך על גבי הנגן

I t a M a R 1 1

New member
תודה רבה...ומה לגבי כתוביות בעברית.

בנגנים שהם תומכים עברית יהיה רשום? כי אני לא מוצא...

stardust19

New member
יש את הIBEAD שתומך כבר בעברית

מובנית כשהוא מגיע באריזה ויש את הנגנים הג'נריים שחברת טופ תומכת ומבצעת עדכון גרסא לעברית ב 30 ש"ח ויש את הסאנדיסק שנין להשתמש בוכנה להיפוך אותיות וישנם עוד כמה עדכונים לנגנים שונים שהם אינם חוקיים ומורידים את האחריות מהם.

I t a M a R 1 1

New member
דבר ראשון תודה רבה אחי על העזרה

והתמיכה,דבר שני אם תוכל לפרט לא הבנתי את המשפט הנגנים הג'נריים שחברת טופ תומכת ומבצעת עדכון גרסא לעברית ב 30 ש"ח מה הכוונה נגן ג'נרי? ויש לינק לחבר טופ?

stardust19

New member
נגן ג'נרי זה הנגן השחור האליפסי הזה

שכל חברה יכולה פשוט להדביק את הלוגו שלה אבל הנגן הוא אותו נגן ולא שווה בכלל- הנגנים הם ERGOTEC ו FUNKYBOY . קישור לטופ ניתן למצוא בקישורים למעלה

למעלה